bana yardımcı olucak olan varmı?

4.541 görüntülenme · 49 yanıt

Paylaş:
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

selamün aleyküm;
şimdi benim pcde eski bir msn sürüm vardı.sanırım 5.0 .
yeni bir sürüm indirmiştim.7.5 .ama 5.0 olan msn otomotik olarak çevrim içi oluyor.ben yokkende açılıyor.
ne yapmam gerek.otomotik iptal edin demeyin olmuyor.meğer bu eski sürüm olduğu için kayıtlı kalıyormuş.nolur yadım edin.burası işyeri.eve gidince msn sürekli açık.7.5 açtığımda diğeri otomotik olarak kapanıyor.ama bu 5.0 pc den silemiyorum.yapıştı kaldı valla.anladınızmı anlattığımı:K
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Aleyküm Selam
Canım enteresan bir olay yeni sürüm indirdiğin zaman eskisi silinmesi gerekiyor bende öyle olmuştu yapacağın eski msn silmek acaba farklı oturum mu var sende
Nur_u Secde

Nur_u Secde

rüyam3Aleyküm Selam
Canım enteresan bir olay yeni sürüm indirdiğin zaman eskisi silinmesi gerekiyor bende öyle olmuştu yapacağın eski msn silmek acaba farklı oturum mu var sende

canım iptal olmuyor bu sürüm .çok eski malesef.yapıştı kaldı pcde.:gulegule
Nur_u Secde

Nur_u Secde

anlamadınızmı?:A
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

hocam daha kolay bi soru yok mu yardımcı olsakkk:K:K:K
Rüyam3

Rüyam3

mahsun kulcanım iptal olmuyor bu sürüm .çok eski malesef.yapıştı kaldı pcde.:gulegule

Canım yok bişekilde silinmesi gerekiyor programlardam msn yi seçip sil dediğinde de mi silmiyor?
Nur_u Secde

Nur_u Secde

-Tuğba-
hocam daha kolay bi soru yok mu yardımcı olsakkk:K:K

tuba yiyicen köteği:Kguzum valla ciddi söylüyorum.5,0 ama 4,0 da olabilir ya lütfen.:K
Nur_u Secde

Nur_u Secde

rüyam3Canım yok bişekilde silinmesi gerekiyor programlardam msn yi seçip sil dediğinde de mi silmiyor?

yaptım canım .hülyam sildim ama yine çıkıyor.hemde en üste kuruldu bide:A
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

aleyküm selam abla Bak Yeni sürümü yüklediysen Eskisini sil bişeye yaramaz

Bilgisayarım / C: / proğram files dosyasından eski sürümü sileceksinnn

şimdi yenisini yüklediysen bu dediğim yerde 2 tane messenger diye dosya vardır eskisinde messenger yazar onu sil yenisinde msn messenger yazar o dursunn

gelelim digerine :D eski sürüm msn den oturumu kapata bas sonra başka bir msn girer gibi msn şifreni falan girdiğin bölümde ( OTOMATİK OTURUM AÇ ) senin o tuç basılıdır otomatik oturumu aç yazan yerin yanındaki yeşil işareti kaldır bi daha açılmazzzzzz valla aklımın yettiği kadar anlatmaya çalıştım :D İnşallah başarırsın

Rüyam3

Rüyam3

mahsun kulyaptım canım .hülyam sildim ama yine çıkıyor.hemde en üste kuruldu bide:A

Canım silinmezmiş abime söyledim bi araştırim dönücem sana
Birnur

Birnur

Mübarek Üye · 1.099 mesaj

selamun aleyküm
ablacım sendeki büyük bir ihtimalle windows messenger.
onu bilgisayarımdan denetim masasından program ekle kaldır kısmından sol taraftaki windows bileşenlerini kaldır kısmından kaldırman gerekiyor. İnşallah yardımcı olabilmişimdir.
Allah'a emanet olun
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

hatırlıyo musun ben sana bi bilmece sormuştumda sende hiç bişey bilmiyosun bize soruyosun demiştin
abla sende herşeyi bize soruyosun canım bilemeyincede dövüyosunnn:K:K
Nur_u Secde

Nur_u Secde

gecekondualeyküm selam abla Bak Yeni sürümü yüklediysen Eskisini sil bişeye yaramaz

Bilgisayarım / C: / proğram files dosyasından eski sürümü sileceksinnn

şimdi yenisini yüklediysen bu dediğim yerde 2 tane messenger diye dosya vardır eskisinde messenger yazar onu sil yenisinde msn messenger yazar o dursunn

gelelim digerine :D eski sürüm msn den oturumu kapata bas sonra başka bir msn girer gibi msn şifreni falan girdiğin bölümde ( OTOMATİK OTURUM AÇ ) senin o tuç basılıdır otomatik oturumu aç yazan yerin yanındaki yeşil işareti kaldır bi daha açılmazzzzzz valla aklımın yettiği kadar anlatmaya çalıştım :D İnşallah başarırsın

ablam 1.otomotik olayı yok bu sürümde.2 zaten dediğin gibi yapıp sildim.ama pc den yinede silinmiyor.bak rüyamda yazmış eyvah bu sürüm silinmiyormuş:Ailgi ve alakana teşekkürler:gulegule
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Birnurselamun aleyküm
ablacım sendeki büyük bir ihtimalle windows messenger.
onu bilgisayarımdan denetim masasından program ekle kaldır kısmından sol taraftaki windows bileşenlerini kaldır kısmından kaldırman gerekiyor. İnşallah yardımcı olabilmişimdir.
Allah'a emanet olun

aleyküme selam kardeşim.dediğiniz şekilde yapılsada olmuyor.allah razı olsun.:gulegule
Rüyam3

Rüyam3

Canım bak şimdi program ekle ve kaldır var bilgisayarımın içinde oraya gir ve her iki msn yide sil sonra yeni msnyi yükle7.5 liği sonra bilgisayarı kapatım aç
düzelmiş olması gerekiyor
Nur_u Secde

Nur_u Secde

-Tuğba-
hatırlıyo musun ben sana bi bilmece sormuştumda sende hiç bişey bilmiyosun bize soruyosun demiştin

abla sende herşeyi bize soruyosun canım bilemeyincede dövüyosunnn:K:K

gül gül 15 gün yokum ağlarsın abla nerdesin diye:evetizne çıkmadan halletmem lazım bu konuyu.:gulegule
Nur_u Secde

Nur_u Secde

rüyam3Canım bak şimdi program ekle ve kaldır var bilgisayarımın içinde oraya gir ve her iki msn yide sil sonra yeni msnyi yükle7.5 liği sonra bilgisayarı kapatım aç
düzelmiş olması gerekiyor

hülyam ben ordan eskisini sildim zaten ama yenisi duruyor bir öğren bakim bekliyorum.yani 4,0 zaten programdan kaldırıldı.ya bir özele gelsene ordan anlatayım sana.
Rüyam3

Rüyam3

mahsun kulgül gül 15 gün yokum ağlarsın abla nerdesin diye:evetizne çıkmadan halletmem lazım bu konuyu.:gulegule

izne mi çıkıyosun hayırdır izne çıkmak için erken değil mi?
Yazın ne yapıcan?
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

mahsun kulgül gül 15 gün yokum ağlarsın abla nerdesin diye:evetizne çıkmadan halletmem lazım bu konuyu.:gulegule

:A:Aeeee bari internet cafeye felan gitt
Rüyam3

Rüyam3

mahsun kulhülyam ben ordan eskisini sildim zaten ama yenisi duruyor bir öğren bakim bekliyorum.yani 4,0 zaten programdan kaldırıldı.ya bir özele gelsene ordan anlatayım sana.

peki eskisini sildikten sonra bilgisayarı kapatıp açtın mı?
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.