Kitap,arıyorum yardımcı olabilirmisiniz..
1.436 görüntülenme · 7 yanıt
Ashabın yada dört halifenin,Peygamber efendimize(s.a.v) olan sevgilerini,muhabbetlerini,hal ve davranışlarını anlatan,bir kitap arıyorum.Bildiğiniz kitaplar varsa benmle paylaşırsanız çok sevinirim kardeşlerim...Selametle..
ablacım baktım ama yazar yazmıyor.hakikat kitapevi yazıyor.yardımcı olamadım.yakın olsaydın verirdim okurdun .sonra tekrar bana geri verirdin.
çünkü bunları annem benim çeyize koyucak bende çocuklarıma vercem .
yardımcı olamadım kusura bakma :a15:
İNCİNUR, post: 999171, member: 2021ablacım baktım ama yazar yazmıyor.hakikat kitapevi yazıyor.yardımcı olamadım.yakın olsaydın verirdim okurdun .sonra tekrar bana geri verirdin.
Önemli değil tatlım yordum seni,yinede çok tşkler.Artık arayıp durcam,bulmaya çalışıcam:a16:
_YUSUF_ 🛡
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.043
- Ödül
- 113
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj
berrakcann, post: 999125, member: 96980Ashabın yada dört halifenin,Peygamber efendimize(s.a.v) olan sevgilerini,muhabbetlerini,hal ve davranışlarını anlatan,bir kitap arıyorum.Bildiğiniz kitaplar varsa benmle paylaşırsanız çok sevinirim kardeşlerim...Selametle..
Hayatu's Sahabe
Muhammed Yusuf Kandehlevî
Selametle
Peygamber Halkası
" Peygamber Halkası" deyince, Veda Haccında Allah Resulünün hitab ettikleri yüz bini askın
Sahabîden hiç olmazsa yüzlercesini demetlemek gerekirdi. Halbuki bu kitapta, alınlarında Sahabîlik
nurunu tasıyan ebediyyet kahramanlarından niceleri, hiçbir tercih ölçüsüne vurulmaksmn
gösterilememis ve "artık gerisini siz hayâl edin!" gibilerden pek azı örneklestirilebilmistir. Eğer bu
eserde Sahabî keyfiyetinden bir pırıltı verilebilmisse ne mutlu kalemimize!..
NECİP FAZIL KISAKÜREK...
" Peygamber Halkası" deyince, Veda Haccında Allah Resulünün hitab ettikleri yüz bini askın
Sahabîden hiç olmazsa yüzlercesini demetlemek gerekirdi. Halbuki bu kitapta, alınlarında Sahabîlik
nurunu tasıyan ebediyyet kahramanlarından niceleri, hiçbir tercih ölçüsüne vurulmaksmn
gösterilememis ve "artık gerisini siz hayâl edin!" gibilerden pek azı örneklestirilebilmistir. Eğer bu
eserde Sahabî keyfiyetinden bir pırıltı verilebilmisse ne mutlu kalemimize!..
NECİP FAZIL KISAKÜREK...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/53553-kitap-ariyorum-yardimci-olabilirmisiniz · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Bir Hristiyan Müslüman Olmak İstiyor ; Yardımcı olabilirmisiniz Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 15 cevap
- yardımcı olabilirmisiniz? Fıkıh ve Akaîd 8 cevap
- bana yardımcı olabilirmisiniz.... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 7 cevap
- kızlarıma isim arıyorum yardımcı olur musunuz Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 35 cevap
- kitap ve cd almak istiyorum yardımcı olurmusunuz? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 10 cevap
- Kitap Okumanın Faydaları... Kitap Tavsiyeleri... Kitap Tavsiyesi ve Tanıtımı 13 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.