cok mutluyum
3.241 görüntülenme · 30 yanıt
selaminaleykum ! ben belçidan emrah bende çok isterdim vatanda ramazan ayini geçirmek ama neerdeeee ! neyseki ona da sukur ! burda elimden geldigi kadar ibatedlerimi yaparim vatan uzakta olsada yuce rabbimiz her yerde !! çok sukurler olsun ona !!!!
selamün aleyküm
senin adina sevindim. malesef ben hic ramazanda türkiyede bulunamadim. Tv den izliyoruz artik orada ramazan nassilmis
selametle.....
senin adina sevindim. malesef ben hic ramazanda türkiyede bulunamadim. Tv den izliyoruz artik orada ramazan nassilmis
selametle.....
:a15:allah razi olsun canim kardeslerim insallah herkes ramazani türkiyede tadar son 15 gün kaldi allahin izniyle
bende çok mutlu oldum okuyunca
abdurrahman önülden ezan dinleyin süper gerçekten muhteşem okuyor
ABDURRAHMAN ÖNÜL / Ezan
abdurrahman önülden ezan dinleyin süper gerçekten muhteşem okuyor
ABDURRAHMAN ÖNÜL / Ezan
1825
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
rabbım senın herseye gucun yeter iyiki nasıp ettı bana buraya gırmeyı en azından aturdugumuz yerde kardeslerımızee yardımcı olabılıyoz azda olsa kardeslerım sızde bana dua edın nefsımın elıne tusmemek ıcın rabbım sen doru yoldan ayırma bızı
sevinç 54
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/40106-cok-mutluyum · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- rabbime şükürler olsun çok mutluyum Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- çok mutluyum:D Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 12 cevap
- çok mutluyum rabbime şükürler olsun:)))))) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- ARKADAŞLAR ÇOK MUTLUYUM HAMD OLSUN Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- vuslata erdim çokk mutluyum Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 92 cevap
- COK MUTLUYUM COK Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 21 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.