cok mutluyum
3.234 görüntülenme · 30 yanıt
ahiret-yolcusu, post: 764911, member: 14074arkadaslar ben avusturyada yasiyorum ve rabbim izin verirse 9.ayin 19unda türkiyede olcam cok mutluyum en son 9 yasindayken türkiyede ramazanlikta bulunmustum...burda avusturyada hic güzel olmuyor ramazanlikta cünkü ezan sesi yok bayram yok herkes bayramda calisiyo:a33:ve isten ciktim bu ramazan insallah türkiyede olcam cok mutluym cokkkkkkkkk cokkkkk mutluyum kardeslerim sizlerle paylasmak istedim canim kardeslerim:a15:
ne güzel bu ramazan demek aramızdasınız.hoş geldin diyelim şimdiden .işten ayrıldım diyorsunuz hayırlısı olsun.türkiyeye tatile mi geleceksin yoksa burada temelli kalacak mısın
s.a yok 3 hafta veye 4 hafta kalcam kardesim olsun bunada sükür gelince yeni is ariycam ammmaaaaaaaaa valla cok sevincliyim türkiyedeyken ramazanlikta cok sahane oluyordu ramazan davulcularini felan cok merak ediyorum hele kadir gecesinda türkiyede olcam allahin izniyle ezan sesi duycam camiye gitcem terafiye gitcem canim kardeslerim cokk mutluyumm allahim gurbetteki herkese yardim etsin ciddedn cok zor oluyor
mavci 🛡
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.268
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.171 mesaj
Selamünaleykum...
Selamünaleykum...
Kardeşim ne güzel bu duygu...
Biz de bu Cennet yurdumuzun kıymetini anladık sayenizde...:a15:
Allaha emanet olunuz...
Selamünaleykum...
ahiret-yolcusu, post: 765284, member: 85839s.a yok 3 hafta veye 4 hafta kalcam kardesim olsun bunada sükür gelince yeni is ariycam ammmaaaaaaaaa valla cok sevincliyim türkiyedeyken ramazanlikta cok sahane oluyordu ramazan davulcularini felan cok merak ediyorum hele kadir gecesinda türkiyede olcam allahin izniyle ezan sesi duycam camiye gitcem terafiye gitcem canim kardeslerim cokk mutluyumm allahim gurbetteki herkese yardim etsin ciddedn cok zor oluyor
Kardeşim ne güzel bu duygu...
Biz de bu Cennet yurdumuzun kıymetini anladık sayenizde...:a15:
Allaha emanet olunuz...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Selamün aleyküm kardeşim senin adina çok sevindim evet müslüman bir ülkede ramazan bir başkadir rabbim herkese bu güzel ve yoğun duygulari yaşatmayi nasip eylesin inşallah.....
Kardeşim seninle ayni şehirde olupta bu mübarek ayda seninle olup bu keyfine ve mutluluğuna ortak olmak isterdim birlikte iftar etmek mutluluuğuna bir parçada ben ekleyebilmek........
Dualarinda yer almak duasi ile
Kardeşim seninle ayni şehirde olupta bu mübarek ayda seninle olup bu keyfine ve mutluluğuna ortak olmak isterdim birlikte iftar etmek mutluluuğuna bir parçada ben ekleyebilmek........
Dualarinda yer almak duasi ile
arkadaslar aranizda kirsehirde yasayan varmi cok isterim burdaki müslüman kardeslerimle tanismayi beraber iftar yapmayi ciidden cok isterim co sagolun canim kardeslerim
selamün aleyküm kardeşim
çok sevindim senin adına, ne güzel..
insanın gurbette yaşayıp da dininin güzelliklerinden mahrum olması zor olsa gerek..
gerçi biz de burda, sözde dini islam olan ülkede birçok dini vecibelerimizi yerine getirirken zorluk çekiyoruz ama yine de senin durumun bizden çok daha farklı tabi, Rabbim yardımcımız olsun
selametle :a16:
çok sevindim senin adına, ne güzel..
insanın gurbette yaşayıp da dininin güzelliklerinden mahrum olması zor olsa gerek..
gerçi biz de burda, sözde dini islam olan ülkede birçok dini vecibelerimizi yerine getirirken zorluk çekiyoruz ama yine de senin durumun bizden çok daha farklı tabi, Rabbim yardımcımız olsun
selametle :a16:
gurbeti ben yaşadım bilirim ne olduğunu.....ALLAH vatanına memleketine ailene kavuştursun senin adına ben de çok sevindim vallahi...hayırlı olsun.......
ÂNI YAŞA...
Selamun aleyküm kardeşim...memleketinizi özlemeniz beni haddinden fazla sevindirdi...İNŞAALLAH hep böyle mutlu olursunuz ...Allah'ım hakkınızda hayırlısını versin ( Amin! )
Hayırlı ve bereketli akşamlar...
Hayırlı ve bereketli akşamlar...
ALLAH'I KAYBEDEN NEYİ BULUR !
ALLAH'I BULAN NEYİ KAYBEDER ?
B)
senin adina cooook sevinim kardesim. ramazanda turkiyede olmak bambaskadir ........ belki bir kac sene sonra bizde ramzanin bir kismini izinde iken tutariz rabbim nasip kismet ederse insallah ....o guzellikleri bizim icin hep resimle olurmu kardesim Allah,a emanet ol gule gule git gule gule gel insallah selam ve dua ile....
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/40106-cok-mutluyum · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.