Mutluyum Hemde çoook
1.401 görüntülenme · 12 yanıt
Herkese Selamün Aleyküm Ben Gülçin Ben çok Mutlu Olduğum Iiçn Yazicam şimdi Bunlari ... Ben Namaza Başladim Hemde Daha çok Yeni Okadar Mutluyum Ki Anlatamam Ne Zamandir Kilicam Kilicam Diyodum Bi Türlü Olmuyodu Ya Sabah Namazina Kalkamiyodum Yada Yorgun Olduğum Iiçin Yarin Yarin Deyip Erteliyodum Ama Artik Başladim Namaza Hemde Hiç Vakitlerini Atlamadan Kiliyorum Aslinda Bunun Gizli Olmasi Gerekli Biliyorum Ama Nedense Herkese Söyliyesim Var Bunu Sizlerle Paylaşmak Istedim Biraz Gec Oldu Hatta çok Geç Oldu Ama Sonunda Başladim Namazima Inşallah Bir Daha Birakmicam Ertelemicem Içim Okadar Huzur Dolu Kii.. Kendi Kendime Keşke Daha önce Başlasaydim Diyorum .inşallah Allah Nasip Ederse Hep Kilicam Neyse Ben Konuyu Fazla Uzatmiyim Herkese Hayirli Akşamlar Allaha Emanet Olun ...:)
ve aleykum selam kardeşim..Çok güzel sevindim adınıza.İnşallah ebeden ve daim olur.Ben bu yaşıma geldim doğru dürüst kılamıyorum.18 yaşında başladım aralıksız kıldım.Çok nadirdir bıraktığım ozamanlar.Sonra araya üniversite girince büyü bozuldu...Allah o aşkı bir daha nakşeyler inşallah geç olmadan.Bizi sıksada zorla kılmalıyız aslında.
Selametle kalın
Selametle kalın

Selamun Aleyküm Kardeşim Rabbim yolunda Daim Eylesin Böyle Güzel Haberleri Duyunca Bizlerde mutlu oluyoruz :)
Darısı Namazı kılmayan Kardeşlerimizin inşallah ...
Allah'a emanet olun selam ve dua ile ...
"Ezanımdan alışıp tekbire,
Buldunuz mutluluk,imanımla.
Vatan ettim sizi ey topraklar,
Beş vakit damgalayıp alnımla..."
Darısı Namazı kılmayan Kardeşlerimizin inşallah ...
Allah'a emanet olun selam ve dua ile ...
"Ezanımdan alışıp tekbire,
Buldunuz mutluluk,imanımla.
Vatan ettim sizi ey topraklar,
Beş vakit damgalayıp alnımla..."

kazak hacı
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
archegyptian, post: 684296, member: 46218Herkese Selamün Aleyküm Ben Gülçin Ben çok Mutlu Olduğum Iiçn Yazicam şimdi Bunlari ... Ben Namaza Başladim Hemde Daha çok Yeni Okadar Mutluyum Ki Anlatamam Ne Zamandir Kilicam Kilicam Diyodum Bi Türlü Olmuyodu Ya Sabah Namazina Kalkamiyodum Yada Yorgun Olduğum Iiçin Yarin Yarin Deyip Erteliyodum Ama Artik Başladim Namaza Hemde Hiç Vakitlerini Atlamadan Kiliyorum Aslinda Bunun Gizli Olmasi Gerekli Biliyorum Ama Nedense Herkese Söyliyesim Var Bunu Sizlerle Paylaşmak Istedim Biraz Gec Oldu Hatta çok Geç Oldu Ama Sonunda Başladim Namazima Inşallah Bir Daha Birakmicam Ertelemicem Içim Okadar Huzur Dolu Kii.. Kendi Kendime Keşke Daha önce Başlasaydim Diyorum .inşallah Allah Nasip Ederse Hep Kilicam Neyse Ben Konuyu Fazla Uzatmiyim Herkese Hayirli Akşamlar Allaha Emanet Olun ...:)Allah mutluluğunu artırsın yolunda daim etsin
______selamün aleyküm ne güzel bir duygu degilmi .:)vuslatınız baki olsun inşallah
rabbim kabul etsin ... hakkıyla kılmayı nasip etsin ... güzelliklerinin tüm hayatımıza yayılmasını bu yolda ayaklarımızın sabit kalmasını size_bana ve tüm inananlara nasip etsin mevlam...
rabbimize emanet olunuz kardeşim
selam ve dua ile________:H
rabbim kabul etsin ... hakkıyla kılmayı nasip etsin ... güzelliklerinin tüm hayatımıza yayılmasını bu yolda ayaklarımızın sabit kalmasını size_bana ve tüm inananlara nasip etsin mevlam...
rabbimize emanet olunuz kardeşim
selam ve dua ile________:H
Hepinizden Allah Razi Olsun Benim Sevincime Ortak Olduğunuz Için Hepiniz Sağolun Hayirli Akşamlar Allaha Emanet Olun .
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/35584-mutluyum-hemde-coook · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Allah'ım Seni Çoook Seviyorum Allah (c.c) Hazretleri 106 cevap
- ÇOOOK ÖZLEDİM.... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 47 cevap
- Seni Çoook Çok Seviyorum Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 26 cevap
- Çok Dua Edeceksiniz, Çoook... İlahiler ve Ezgiler 4 cevap
- ÇOOOK ÖNEMLİ ARKADAŞLAR Dini sohbet 3 cevap
- Küçük kardeşimiz çok güzel okuyor çoook güzel Kuran-ı Kerim i Dini Filmler 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.