çookkk mutluyum kuran öğreniyorum
902 görüntülenme · 5 yanıt
arkadaşlar kuran-ı kerim öğrenmeye başladım hem çok heyecanlıyım hemde çok korkuyorum nolur dua edin bana öğreneyim :a32:
mavci 🛡
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.269
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
gurbetburcu, post: 1526295, member: 106972arkadaşlar kuran-ı kerim öğrenmeye başladım hem çok heyecanlıyım hemde çok korkuyorum nolur dua edin bana öğreneyim :a32:
TEBRİKLER Kardeşim...
Rabbim sonucuna erdirsin inşallah...
Rabbimizin bizlere gönderdiği mektubu okumak çok güzel...
İnşallah başaracaksınız...
Yeter ki öğrenmeye ve okumaya devam edin inşallah...
Selam ve DUA ile...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
esselamu aleykum abla
RABBİM yar ve yardımcınız olsun..
Okuyup idrak edip, hayatınızda uygulamayı nasip etsin.. :)
RABBİM yar ve yardımcınız olsun..
Okuyup idrak edip, hayatınızda uygulamayı nasip etsin.. :)
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
gurbetburcu, post: 1526295, member: 106972arkadaşlar kuran-ı kerim öğrenmeye başladım hem çok heyecanlıyım hemde çok korkuyorum nolur dua edin bana öğreneyim :a32:
çok sevindim siz yeter ki derslerinizi çalışın Rabbim emek verenlerin emeğini zayi etmez. çok zevkli ve kolaydır Kuran öğrenmek yeterki uğraşın. bize de malumat verin burdan sevinelim.
selamun aleykum masaALLAH kardesim rabbim yar ve yardimciniz olacaktir inanin kurani kerim size gizemiyle ruhunuzu kalbinizi ve zihninizi acacaktir siz yeterki ogrenmek isteyin tadina doyumolmayan bir ziyafet sofrasina oturmus gibi sabirsizca hergun okuyup anlamak isteyeceksiniz ....selametle dua ile...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/86081-cookkk-mutluyum-kuran-ogreniyorum · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Bu siteyi çookkk seviyorumm.. Dini sohbet 4 cevap
- Nihat temel ile kuran öğreniyorum (mehtap tv) (2011) (60 bölüm) Kur'an Öğreniyorum - Kıraat ve Tecvid 4 cevap
- Tecvidli Kuran öğreniyorum 1-5. videolar (İzle ve Öğren) Kur'an Öğreniyorum - Kıraat ve Tecvid 11 cevap
- Tecvidli Kuran Öğreniyorum Hafız Davut Kaya MP4 indir Kur'an Öğreniyorum - Kıraat ve Tecvid 5 cevap
- kuran öğreniyorum ve kıraat ve tecvit Kur'an Öğreniyorum - Kıraat ve Tecvid 5 cevap
- Mutluyum & Mutsuzum..Çünkü........ Bilmece-Bulmaca ve Oyun 53 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.