🔒 Bugün benim doğum günüm

8.977 görüntülenme · 95 yanıt

🔒 Konu kilitli
Paylaş:
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

Es selamu aleykum Leyla ablam.. Geçmiş olsun öncelikle.. Rabbim ŞAFİ ismi ile acil şifalar versin..
Rabbim sağlık ve sıhhat dolu, huzur dolu, imanlı, Kur'an'lı, tüm sevdiklerinle birlikte,
huzur içerisinde geçireceğin hayırlı bir ömür nasip etsin..
Güzel gönlünde ne varsa onu sana nasip etsin..
Yüreğin gibi saf, temiz ve güzelliklerle dolu, hayırlarla dolu bir ömür nasip etsin..
Rabbim maddi, manevi tüm sıkıntılarını gidersin.. Çektiğin tüm sıkıntıların ecrini kat kat versin.
Aylar oldu fakat hala bir gelişme yok sanırım.. =( Hayırlısıyla düzelsin, dua edelim..
Hediye olarak 1 Yasin-i Şerif okuyacağım abla..
Rabbim yar ve yardımcın olsun ablacım.. Hepimiz SENİ ÇOK SEVİYORUZ..
Her zaman, Rabbimin izniyle dualarımızda olacaksın..
BAYRAMIN MÜBAREK OLSUN.. Hayırla kal.. B)
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

sinemm89doğum gününüz kutlu olsun hayırlı seneleriniz olsun....
bugün benimde doğum günüm

Es selamu aleyklum ve rahmetullah..
Rabbim sağlıklı-sıhhatli, iman dolu, huzur ve güzellik dolu,
O'nun (celle celaluhu) rızası doğrultusunda geçireceğiniz hayırlı yıllar nasip etsin sinem kardeşim.
Hayırlı Bayramlar B)
Muhtazaf

Muhtazaf

Mübarek Üye · 9.743 mesaj

Nice hayırlı bereketli ve ALLAH yolunda geçecek ömürlere kardeşim.
melissa26

melissa26

Mübarek Üye · 1.857 mesaj

Rabbim hayırlı ve O'nun hizmetiyle gececek bir ömür versin.
Senin için bir yasin okurum, inşallah...
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

KaLBuN_KeSiR

Es selamu aleykum Leyla ablam.. Geçmiş olsun öncelikle.. Rabbim ŞAFİ ismi ile acil şifalar versin..
Rabbim sağlık ve sıhhat dolu, huzur dolu, imanlı, Kur'an'lı, tüm sevdiklerinle birlikte,
huzur içerisinde geçireceğin hayırlı bir ömür nasip etsin..
Güzel gönlünde ne varsa onu sana nasip etsin..
Yüreğin gibi saf, temiz ve güzelliklerle dolu, hayırlarla dolu bir ömür nasip etsin..
Rabbim maddi, manevi tüm sıkıntılarını gidersin.. Çektiğin tüm sıkıntıların ecrini kat kat versin.
Aylar oldu fakat hala bir gelişme yok sanırım.. =( Hayırlısıyla düzelsin, dua edelim..
Hediye olarak 1 Yasin-i Şerif okuyacağım abla..
Rabbim yar ve yardımcın olsun ablacım.. Hepimiz SENİ ÇOK SEVİYORUZ..
Her zaman, Rabbimin izniyle dualarımızda olacaksın..
BAYRAMIN MÜBAREK OLSUN.. Hayırla kal.. B)

KaLBuN_KeSiR

Es selamu aleyklum ve rahmetullah..
O'nun (celle celaluhu) rızası doğrultusunda geçireceğiniz hayırlı yıllar nasip etsin sinem kardeşim.
Hayırlı Bayramlar B)

MuhtazafNice hayırlı bereketli ve ALLAH yolunda geçecek ömürlere kardeşim.

melissa26Rabbim hayırlı ve O'nun hizmetiyle gececek bir ömür versin.
Senin için bir yasin okurum, inşallah...

Amin Amin Amin
Ve Aleyküm Selam çok değerli canım kardeşlerim Allah hepinizden bilerce kez razı olsun o güzel içten dualarınız içinde çok teşekür ederim.
Allah hepimize sağlıklı mutlu nice hayırlı günler nasip etsin ailemizle sevdilerimizle sizlerle nice yıllar birlikte olmak nasip etsin Rabbim.
Canım ben bu olay yüzünden bir türlü kendime gelemedim bir çıkış yolu bulamıyorum düşün düşün ne yapacağımı bilmiyorum artık annemede söyledim bana çok kızdı ama zamanında söylemiş olsaydım böyle tongaya düşmezdim ama yinede Alalh beterin beterindne korusun Rabbim tez zamanda hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile nasip etsin.Bugün daha çok kötüyüm:(
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda bırakmasın inşallah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
leyla-1

leyla-1 🛡

Canım benim kusura bakma rahatsız olduğum için mesajını anlamadım hayırlı yaşlara Alalh sağlıklı huzurlu nice yıllara inşallah bütün güzellikler seninle olsun inşallah.Yeni yaşın hayırlara vesile olsun herşey gönlünce olsun seni öpüyorum Rabbim'e emanet olun:)
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
leyla-1

leyla-1 🛡

Bende sizi çok seviyorum iyi varsınız:)
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

leyla-1Amin Amin Amin
Ve Aleyküm Selam çok değerli canım kardeşlerim Allah hepinizden bilerce kez razı olsun o güzel içten dualarınız içinde çok teşekür ederim.
Allah hepimize sağlıklı mutlu nice hayırlı günler nasip etsin ailemizle sevdilerimizle sizlerle nice yıllar birlikte olmak nasip etsin Rabbim.
Canım ben bu olay yüzünden bir türlü kendime gelemedim bir çıkış yolu bulamıyorum düşün düşün ne yapacağımı bilmiyorum artık annemede söyledim bana çok kızdı ama zamanında söylemiş olsaydım böyle tongaya düşmezdim ama yinede Alalh beterin beterindne korusun Rabbim tez zamanda hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile nasip etsin.Bugün daha çok kötüyüm:(
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda bırakmasın inşallah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun

Ablacım çok zor bir imtihan bu.. İşin içinden çıkılacak gibi değil. Ve aylar oldu.. İnsan neye üzüleceğini şaşırıyor.. Nasıl insanlar var şu dünyada. Aklım almıyor. Rabbim ıslah etsin ne diyim.. Bir insan bu kadar zor durumda bırakılabilir mi? Hiç yoktan yere. Başına neleri getirdi.. Olayı tam olarak anlattığın konudan okudum.. Tekrar tekrar vermişsin.. Keşke vermeseydin ama olmuşla ölene çare yok. Bu kadar iyi niyetli olduğun için iyi niyetini suistimal etmiş. Söyleyecek pek de bişey bulamıyorum.. Dua etmekten başka yapabileceğimiz bir şey de yok.. Rabbim hayırlı bir çıkış kapısı versin.
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

Leyla ablam mutlu yıllar...
Yeni yaşın beraberinde huzur, mutluluk ve güzel günler getirsin..
Hayırlı güzel günlerin olsun her daim,
RABBİM seni çok sevsin ve sevdirsin kullarına..
İyi ki varsın...

Afiyet olsun.. ::)

.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
sinemm89

sinemm89

Mübarek Üye · 601 mesaj

leyla-1Canım benim kusura bakma rahatsız olduğum için mesajını anlamadım hayırlı yaşlara Alalh sağlıklı huzurlu nice yıllara inşallah bütün güzellikler seninle olsun inşallah.Yeni yaşın hayırlara vesile olsun herşey gönlünce olsun seni öpüyorum Rabbim'e emanet olun:)

amin çok teşekkür ederim çok sağolun.pek fazla giremiyorum foruma sınavlarım var şimdi gördüm yazınızı geçmiş olsun allah şifa versin ablacım
sinemm89

sinemm89

Mübarek Üye · 601 mesaj

MuhtazafNice hayırlı bereketli ve ALLAH yolunda geçecek ömürlere kardeşim.

çok teşekkür ederim amin
sinemm89

sinemm89

Mübarek Üye · 601 mesaj

KALBUN_KESİR Es selamu aleyklum ve rahmetullah..
Hayırlı Bayramlar

aleyküm selam çok teşekkür ederim kardeşim kusura bakma geç gördüm mesajını amin çok sağol resim çok güzel emeğine sağlık
Sedaa_*

Sedaa_*

Mübarek Üye · 2.150 mesaj

Geçmiş doğum günün kutlu olsun :)
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

ALLLAH'tan razı olacağı bir ömür dilerim :)
İnsan beğenmez.
leyla-1

leyla-1 🛡

Çeşm-i BülbülLeyla ablam mutlu yıllar...
Yeni yaşın beraberinde huzur, mutluluk ve güzel günler getirsin..
Hayırlı güzel günlerin olsun her daim,
RABBİM seni çok sevsin ve sevdirsin kullarına..
İyi ki varsın...

Afiyet olsun.. ::)

sinemm89amin çok teşekkür ederim çok sağolun.pek fazla giremiyorum foruma sınavlarım var şimdi gördüm yazınızı geçmiş olsun allah şifa versin ablacım

sinemm89çok teşekkür ederim amin

sinemm89KALBUN_KESİR Es selamu aleyklum ve rahmetullah..
Hayırlı Bayramlar

aleyküm selam çok teşekkür ederim kardeşim kusura bakma geç gördüm mesajını amin çok sağol resim çok güzel emeğine sağlık

Sedaa_*Geçmiş doğum günün kutlu olsun :)

ibraALLLAH'tan razı olacağı bir ömür dilerim :)

Amin Amin Amin
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda bırakmasın inşallah Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun..
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
leyla-1

leyla-1 🛡

KaLBuN_KeSiRAblacım çok zor bir imtihan bu.. İşin içinden çıkılacak gibi değil. Ve aylar oldu.. İnsan neye üzüleceğini şaşırıyor.. Nasıl insanlar var şu dünyada. Aklım almıyor. Rabbim ıslah etsin ne diyim.. Bir insan bu kadar zor durumda bırakılabilir mi? Hiç yoktan yere. Başına neleri getirdi.. Olayı tam olarak anlattığın konudan okudum.. Tekrar tekrar vermişsin.. Keşke vermeseydin ama olmuşla ölene çare yok. Bu kadar iyi niyetli olduğun için iyi niyetini suistimal etmiş. Söyleyecek pek de bişey bulamıyorum.. Dua etmekten başka yapabileceğimiz bir şey de yok.. Rabbim hayırlı bir çıkış kapısı versin.

Amin
Allah razı olsun canım benim Allah tez zamanda hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.Gerçekten çok zor bir durum ve ben bu işin içinden çıkamıyorum beni üzen borç değil evet mebla çok büyük benim onu ödeyecek ne gücüm ne de bir gelirim yok ama beni üzen daha çok insanların yapmış oldukları hareketler tavırlar halada aynı şekilde devam ediyorlar ama ben Rabbim'e bırakıyorum Allah kimseye yaptığım iyilikleri suistimal etmek nasip etmesin benim yapmış olduğum o güzellikleri Rabbim onlarada suistimal ettirmesin şeytana nefislerine uydurmasın inşallah.Ah canım ben gerçekten çok kötüyüm ama Allah büyük gün doğmadan neler doğar Rabbim nelere Kadir'dir hiç birşey karşılıksız kalmaz Allah hiç bir zaman bizleri darda sıkıntıda bırakmadı bu seferde bırakmayacak biraz zorlanacağım ama Allah'ım yar ve yardımcımız olsun.5 aydır çekiyorum Allah beterin beteririnden korusun saçlarım o kadar çok dökülüyordu ki sıkıntıdan belimde olan saçlarımı kısacık kestirmek zorunda kaldım:(
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin hayırlı güzel günler nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
&
Paylaş:

İlgili Konular

🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.