Hayirli sabahlar
3.785 görüntülenme · 52 yanıt
Guo1903Fındık çok önemli bir nimet ve bir çok kişinin gelir kaynağı ben o sebeple malesef demiştim. Ama her iş gibi onun da zorluğu vardır. Allah emeği geçenlere kolaylık versin.
afedersin bende zorluk açısını kastetmiştim elbette herkezin geçim kaynağı bizimde...
Hayirli cumalar
Hayirli cumalar
herkes iyidir inşallah haftanin son iş günü moraliniz eminim güzeldir :D gerçi ben yarinda çalişicam ama olsun
bu güzel cuma gününde bu kardeşinizede dualarinizda yer verin rabbim yar ve yardimciniz olsun inşallah.
B) B) B)
Hayirli cumalar
s.aleyküm hayirli cumalar arkadaşlar...
herkes iyidir inşallah haftanin son iş günü moraliniz eminim güzeldir :D gerçi ben yarinda çalişicam ama olsun
bu güzel cuma gününde bu kardeşinizede dualarinizda yer verin rabbim yar ve yardimciniz olsun inşallah.
B) B) B)
Züleyhaa, post: 731364, member: 16518s.aleyküm hayirli cumalar arkadaşlar...
B) B) B)
A.selam..Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar..Yarın bende iş konusunda senle aynı kaderi paylaşıyorum. Haftanın son günü ama bugün bir başka güzel oluyor hayat...
Ne de olsa bugün bayram..Bayramınız Kutlu olsun..
Allah işlerinizde kolaylık versin.
guo1903, post: 731369, member: 54443
a.selam..hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar..yarın bende iş konusunda senle aynı kaderi paylaşıyorum. Haftanın son günü ama bugün bir başka güzel oluyor hayat...
Ne de olsa bugün bayram..bayramınız kutlu olsun..
Allah işlerinizde kolaylık versin.
allah razi olsun rabbim tüm muhammed ümmetine yardimci olsun inş.
Evet bugün bayramramimiz ama etrafima bakiorum ve çok üzülüorum kimse bugünün önemini anlamio :(
Züleyhaa, post: 731364, member: 16518s.aleyküm hayirli cumalar arkadaşlar...
B) B) B)
iyiyiz çok şükür bacım sizinde cumanız mübarek olsun cümleten ben işte çalışmıyorum ama yarın fındığa başlıyacaz inşallah benide dualarınızda eksik etmeyin fiemanillah...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/38178-hayirli-sabahlar · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- ----nefes alan sabahlar---- Kuran-ı Kerim meali 1 cevap
- Cümleten Hayırlı Sabahlar... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- HAYIRLI SABAHLAR Şiirler 14 cevap
- "iYi aKşAmLaR / iYi gEcELer" Hayırlı Sabahlar TOpiĞi : Fıkra, Mizah Bölümü 122 cevap
- 🕌 ... Hayirli Cumalar ...🕌 Amatör Resimler 124 cevap
- Ramazan ayi hepize hayirli olsun. Tanışma Köşesi 6 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.