Cümleten Hayırlı Sabahlar...

824 görüntülenme · 2 yanıt

Paylaş:
MasterCOD3R

MasterCOD3R

Üye · 32 mesaj

Selamun Aleyküm.

Sabah Namazını kılan kardeşlerimiz sisteme giriş yapmaya başlamışlar. MaaşAllah. Allahü Teala Daim kılsın inşAllah.

Nasılsınız arkadaşlar iyisiniz inşAllah. Bir Sıkıntınız, derdiniz, sorununuz yoktur inşAllah. Yaradan zaten bizlere sıkıntı yüzü göstermesin inşAllah.

Sistemi baya bir inceledim iyi bir bakıma ihtiyacı var. Userler baya dagınık şekilde kullanmış forumu (: İnşAllah onunda üstesinde geliriz.

Buyurun Muhabbet edelim. Düşüncelerinizi alalım.
zeyneb_ül-kübra

zeyneb_ül-kübra

Aktif Üye · 82 mesaj

MasterCOD3RSelamun Aleyküm.

Sabah Namazını kılan kardeşlerimiz sisteme giriş yapmaya başlamışlar. MaaşAllah. Allahü Teala Daim kılsın inşAllah.

Nasılsınız arkadaşlar iyisiniz inşAllah. Bir Sıkıntınız, derdiniz, sorununuz yoktur inşAllah. Yaradan zaten bizlere sıkıntı yüzü göstermesin inşAllah.

Sistemi baya bir inceledim iyi bir bakıma ihtiyacı var. Userler baya dagınık şekilde kullanmış forumu (: İnşAllah onunda üstesinde geliriz.

Buyurun Muhabbet edelim. Düşüncelerinizi alalım.

we aleyküm selam kardeşim elhamdülillah ala külli hal iyiyiz gerçi yeniyim sitede fakat maşallah...muhabbetli kardeşlerimiz ne kadar hoş Rabbim daim eyler inşallah...

baki muhabbet ve dua ile
MasterCOD3R

MasterCOD3R

Üye · 32 mesaj

Bende geceleyin üye oldum. Görünümü hoşuma gitti. Sitenin ismi falan ama içerde konularda bir yıgılım olmuş düzensizce kullanılan forum. onlarla ugraşıyorum. bir rapor çıkarıp yönetici kardeşlerimize yollarım inşAllah.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.