Hayirli sabahlar

3.785 görüntülenme · 52 yanıt

Paylaş:
Züleyhaa

Züleyhaa

Üye · 39 mesaj

SELAMUN ALEYKÜM ARKADAŞLAR BEN SİTENİZDE YENİYİM... DAHA DOĞRUSU BÖYLE BİR SİTEYE DAHA ÖNCE GİRMEMİŞTİM SİTEYİ ÇÖZMEYE, ANLAMAYA ÇALIŞIORUM AMA PEK ANLAYAMADIM :confused: BANADA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

YÜCE RABBİME EMANET OLUN, RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN İNŞ.:gulegule
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

aleykum selam hoşgeldiniz kardeşim üyeliginiz hayırlı olsun :)
Züleyhaa

Züleyhaa

Üye · 39 mesaj

Hb tşk allah razi olsun sizden inş.
sevvalmina

sevvalmina

Mübarek Üye · 1.747 mesaj

Ve Aleyküm Selam Ve Rahmetullahi Ve Beraketühü hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı olur inşallah merak etmeyin kısa sürede çözersiniz.
Züleyhaa

Züleyhaa

Üye · 39 mesaj

sevvalminaVe Aleyküm Selam Ve Rahmetullahi Ve Beraketühü hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı olur inşallah merak etmeyin kısa sürede çözersiniz.

tşk hb inş. çözbilirim..
kürsad

kürsad

Üye · 20 mesaj

aleyküm selam hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı olsun kısa zamanda çözersiniz inşallah... allaha emanet olun
dilek_guven

dilek_guven

Üye · 16 mesaj

selamın aleyküm arkadaşlar.ben sitenizde yeniyim.YÜCE RABBİM SİZİ KORUSUN
siyapel nur

siyapel nur

Yeni Üye · 5 mesaj

Arkadaşim senide aramizda görmekten mutluluk duyarim hoşgeldin sitemize.....(:
nevduy

nevduy

Yeni Üye · 6 mesaj

Aleyküm selam hoşgeldin
Züleyhaa

Züleyhaa

Üye · 39 mesaj

*

*

nevduy, post: 728696, member: 78579aleyküm selam hoşgeldin

hb tşk ALLAH razi olsunb)
Züleyhaa

Züleyhaa

Üye · 39 mesaj

*

*

siyapel nurArkadaşim senide aramizda görmekten mutluluk duyarim hoşgeldin sitemize.....(:

Tşk hb inş. ALLAH razı olsun...B)
Züleyhaa

Züleyhaa

Üye · 39 mesaj

dilek_guven, post: 728683, member: 73208selamın aleyküm arkadaşlar.ben sitenizde yeniyim.YÜCE RABBİM SİZİ KORUSUN

Aleykümselam bacım sende hg bende yeniyim:) rabbim yar ve yardımcın olsun b)
Züleyhaa

Züleyhaa

Üye · 39 mesaj

kürsadaleyküm selam hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı olsun kısa zamanda çözersiniz inşallah... allaha emanet olun

Hb tşk ALLAH razı olsun alışıcam inş.:)
~~sule~~

~~sule~~

Aktif Üye · 71 mesaj

selamün aleyküm kardeşlerim bende aranıza yeni katıldım RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN İNŞALLAH
~~sule~~

~~sule~~

Aktif Üye · 71 mesaj

Ben hep böyle bir siteye üye olmak istemiştim sonunda nasip oldu çok şükür...
Züleyhaa

Züleyhaa

Üye · 39 mesaj

*

*

~~sule~~, post: 729151, member: 69715selamün aleyküm kardeşlerim bende aranıza yeni katıldım RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN İNŞALLAH

aleykümselam bacım sende hg.. bende yeniyim ikimiz içinde hayırlı olur inşallah gerçekten içeriği çok güzel her yönden faydalı bi site kuranlardan Allah razı olsun inş. B)
~~sule~~

~~sule~~

Aktif Üye · 71 mesaj

hb kardeşim inşallah hayırlı olur gerçekten çok güzel bi site bana çok şeyler öğretecek inşallah...
Islamims'

Islamims'

Yeni Üye · 1 mesaj

s.a Arkadaşlar siteye yeni katıldım yanlışıklı bir ayıbımız olursa affola ;)
Züleyhaa

Züleyhaa

Üye · 39 mesaj

~~sule~~, post: 729231, member: 71287hb kardeşim inşallah hayırlı olur gerçekten çok güzel bi site bana çok şeyler öğretecek inşallah...

İnşallah bacım faydalı olucak amacımız eksiklerimizi tamamlamak. iş yerindeim hem çalışıorum hemde zaman buldukça siteyi tanımaya çalışıorum arkadaşlardan ricam güzel buldukları ve bizim kaçırdığımın şeyleri bizlerle paylaşmaları haberdar etmeleri.
Züleyhaa

Züleyhaa

Üye · 39 mesaj

Hgniz

Hgniz

Islamims's.a Arkadaşlar siteye yeni katıldım yanlışıklı bir ayıbımız olursa affola ;)

Aleykümselam hgniz bende yeniyim hayırlısı olur hakkınızda inş. B)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.