YÜCE RABBİME EMANET OLUN, RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN İNŞ.:gulegule
Hayirli sabahlar
3.785 görüntülenme · 52 yanıt
SELAMUN ALEYKÜM ARKADAŞLAR BEN SİTENİZDE YENİYİM... DAHA DOĞRUSU BÖYLE BİR SİTEYE DAHA ÖNCE GİRMEMİŞTİM SİTEYİ ÇÖZMEYE, ANLAMAYA ÇALIŞIORUM AMA PEK ANLAYAMADIM :confused: BANADA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
Ve Aleyküm Selam Ve Rahmetullahi Ve Beraketühü hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı olur inşallah merak etmeyin kısa sürede çözersiniz.
*
*
aleykümselam bacım sende hg.. bende yeniyim ikimiz içinde hayırlı olur inşallah gerçekten içeriği çok güzel her yönden faydalı bi site kuranlardan Allah razı olsun inş. B)
*
~~sule~~, post: 729151, member: 69715selamün aleyküm kardeşlerim bende aranıza yeni katıldım RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN İNŞALLAH
aleykümselam bacım sende hg.. bende yeniyim ikimiz içinde hayırlı olur inşallah gerçekten içeriği çok güzel her yönden faydalı bi site kuranlardan Allah razı olsun inş. B)
~~sule~~, post: 729231, member: 71287hb kardeşim inşallah hayırlı olur gerçekten çok güzel bi site bana çok şeyler öğretecek inşallah...
İnşallah bacım faydalı olucak amacımız eksiklerimizi tamamlamak. iş yerindeim hem çalışıorum hemde zaman buldukça siteyi tanımaya çalışıorum arkadaşlardan ricam güzel buldukları ve bizim kaçırdığımın şeyleri bizlerle paylaşmaları haberdar etmeleri.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/38178-hayirli-sabahlar · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.