Hayirli Cumalar
8.853 görüntülenme · 22 yanıt
xxgulsumxx, post: 687361, member: 10047selamün Aleyküm
Hayirli Cumalar
:)
Aleyküm Selam Sabah Sabah çok Mutlusun Yine Gülsümcüm
Hayirli Cumalar... :K
Allah’ım nurumu artır , bana nur ver ve benim için bütün nurları içine alan büyük bir nur ihsan eyle...
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
NSBBZN, post: 687371, member: 73307
Aleyküm Selam Sabah Sabah çok Mutlusun Yine Gülsümcüm
Hayirli Cumalar... :K
ya aslında o kadar mutlu değilim çünkü bugün son günüm 3ay boyunca yokum
CUMA
Ey iman edenler! Cuma günü namaza çağırıldığı zaman, hemen Allahc.c'ı anmaya koşun ve alış verişi bırakın. Eğer bilmiş olsanız, elbette bu,sizin için daha hayırlıdır. (Cuma Suresi /9)
Cuma gününde makbul bir saat vardır. Duasını bu saate denk getiren Müslümana Allahc.c dilediğini verir. (Hadis-i Şerif)
Özürsüz üç Cuma'yı terkeden kimsenin kalbin Allahc.c mühürler. (Hadis-i Şerif)
Güzel söz, sadakadır. (Hadis-i Şerif)
Cumanız mübarek olsun kardeşlerim..
selam ve dua ile ...
Ey iman edenler! Cuma günü namaza çağırıldığı zaman, hemen Allahc.c'ı anmaya koşun ve alış verişi bırakın. Eğer bilmiş olsanız, elbette bu,sizin için daha hayırlıdır. (Cuma Suresi /9)
Cuma gününde makbul bir saat vardır. Duasını bu saate denk getiren Müslümana Allahc.c dilediğini verir. (Hadis-i Şerif)
selam ve dua ile ...
xxgulsumxxya aslında o kadar mutlu değilim çünkü bugün son günüm 3ay boyunca yokum
hayırlısıyla gider tekrardan gelirsin inşallah:)
Allah’ım nurumu artır , bana nur ver ve benim için bütün nurları içine alan büyük bir nur ihsan eyle...
uzeyrCUMA
selam ve dua ile ...
emeğinize sağlık
sizinde cumanız mubarek olsun
selam ve daimi dua ile...
sizinde cumanız mubarek olsun
selam ve daimi dua ile...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/34544-hayirli-cumalar · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.