102.916 görüntülenme · 1.013 yanıt
Teşekkür Ederim..
eklemenin artık hallolduğunu gösteriyor..Elinize-gönlünüze sağlık Kardeşim..
Selam..saygı..sevgi ve baki dualarım ile Allah(CC)'a emanet olunuz..
talipamca
EsSelamuAleyküm Kıymetli NİHAL Kardeşim..
Öncelikle çok teşekkür ederim..ve de hayırlı olsun son resimler
eklemenin artık hallolduğunu gösteriyor..Elinize-gönlünüze sağlık Kardeşim..
Selam..saygı..sevgi ve baki dualarım ile Allah(CC)'a emanet olunuz..
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.045
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj
resmi her ne kadar göremesemde olsun beni düşünüp bir hediye göndermen bile çok güzel..seninde inşalah hediye verenlerin çok olur
bu da benden sana armağan olsun

✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
nihalim, post: 641885, member: 1200
Rahman c.c razı olsun sizden inşallah.. Çok çok teşekkür ederim canım ablam.. Sanırım öğrendiniz, hemen eklemişsiniz, değerli ablam maşallah..Ama ben sizden almış kadar olmuştum:(.. Bu konuda üzüldünüz ablam ama şimdi de ben mahçup oldum..O güzel yüreğinize sağlık olsun inşallah değerli ablam..Çok sevindirdi bu güzel hediyeniz..Ne de güzel, mor laleler..Sizden sakladım inşallah ablam..Kullanacağım en kısa zamanda inşallah..Uğraş veren ellerinize ve gönlünüze sağlık olsun bir kez daha..Rahman c.c sizi sevdiklerinizle komşu eylesin ahirette inşallah..Dualarımda daimsiniz Nihal ablam..Selam ve baki dualarımla inşallah..Ben de size bir resim bir de imza gönderiyorum.

Bu da imzanız inşallah değerli Ablam..

aliye_aliye, post: 641993, member: 74927Selamün Aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü çok değerli Nihal ablam..
Rahman c.c razı olsun sizden inşallah.. Çok çok teşekkür ederim canım ablam.. Sanırım öğrendiniz, hemen eklemişsiniz, değerli ablam maşallah..Ama ben sizden almış kadar olmuştum:(.. Bu konuda üzüldünüz ablam ama şimdi de ben mahçup oldum..O güzel yüreğinize sağlık olsun inşallah değerli ablam..Çok sevindirdi bu güzel hediyeniz..Ne de güzel, mor laleler..Sizden sakladım inşallah ablam..Kullanacağım en kısa zamanda inşallah..Uğraş veren ellerinize ve gönlünüze sağlık olsun bir kez daha..Rahman c.c sizi sevdiklerinizle komşu eylesin ahirette inşallah..Dualarımda daimsiniz Nihal ablam..Selam ve baki dualarımla inşallah..Ben de size bir resim bir de imza gönderiyorum.
Bu da imzanız inşallah değerli Ablam..
çok güzel hediyeleriniz...hiç olurmu canım kardeşim mahcup olursanız ben üzülürüm öğrenmişken hediye edeyim dedim lütfen öyle düşünmeyin...ekliyordum ama küçük oluyordu düzelttim İNŞALLAH...
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH...

✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
ekremeeealeykume selam hoşgeldiniz
bu aliye ablaya

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/32116-avatar-imza-hediye-edelim · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.