102.916 görüntülenme · 1.013 yanıt
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.045
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj
mufi84, post: 630867, member: 60957Arkadaslar Bir Sorum Olacak Lutfen Allah Rizasi Icin Cevap Verirmisiniz.forum Basliklarindaki Baliklarda Yasin Kardesligi Yaziyordu Aksam Simdi Baktigimda Ise Bulamiyorum Eski Form Basliklarini Nerden Bulabiliriz.tesekkurler
SELAMÜN ALEYKÜM
HER BİR AÇILAN FORUM KENDİ İÇİNDE GRUPLARI VARDIR.
SİZİN ARADIĞINIZ DUA KÖŞESİ BÖLÜMÜNDE.
FORUM KÖŞESİNE TIKLADIĞINIZDA AŞAĞIYA İNERSENİZ BİRÇOK FORUM GRUBU GÖREBİLİRSİNİZ..HER KONUNUN YANINDADA AİT OLDUĞU GRUBUN ADI YAZAR
İNŞALLAH ANLATABİLMİŞİMDİR :H
Bu hediyem gönlü güzel Gizli Özne kardeşim için gelsin..canım benim hediyeni aldım cok sağol...İnşaallah sende benim hediyemi beğenirsin...beni mutlu edip yüzümü tebbesüm ettirdiğin için sana tebessüm edeceğin bi resim gönderiyorum..Canım kardeşim Rahman ve Rahim (cc) olan güzel Allah'ıma (cc) emanetimsin...Baki selam ve dua ile inşaallah..

✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
gülnisa, post: 631013, member: 20924selamunaleykum
icimden bunu guzel yureklı kardeşıme vermek geldı alıye 'ye

iremeEssalamu Aleyküm ve Rahmetullahi Ve Berekatuhu...
Bu hediyem gönlü güzel Gizli Özne kardeşim için gelsin..canım benim hediyeni aldım cok sağol...İnşaallah sende benim hediyemi beğenirsin...beni mutlu edip yüzümü tebbesüm ettirdiğin için sana tebessüm edeceğin bi resim gönderiyorum..Canım kardeşim Rahman ve Rahim (cc) olan güzel Allah'ıma (cc) emanetimsin...Baki selam ve dua ile inşaallah..
Aleykum selam ireme abla..O güzellik size ait sizin gönlünüz güzel ki güzel görüyorsunuz.Gönderdiğiniz resim gerçekten çok hoş, tebessüm etmemek elde değil:) Çok teşekkür ederim abla.
Bu tekrar size umarım beğenirsiniz.Selam ve dua ile..En güzele emanetsiniz abla.

aliye_aliyeSelamün Aleyküm ismi güzel kardeşim.
Emeğinize sağlık..Çok teşekkür ederim şirin mi şirin resminiz için:)..Ben de size yollamıştım, forumun ön sayfalarında kaldı..Şimdi 2. hediyeniz olsun bu da inşallah güzel kardeşim. Selam ve baki dualar ile En Emin'e emanetsiniz inşallah..B)
MEVLAM RAZI OLSUN ALİYE KARDEŞİM. ÇOK MUTLU OLDUM:)
mustafa11dikkat dikkat kaçak yolcu olmasın yolculara duyurulur..
HAYDEEEEEEE KALKIYOR
HİNDİSTANA BİR-İKİİİİİ..:K
""SAYIN YOLCULAR.TRENİMİZ KALKMA ÜZRE.
LÜTFEN
EMNİYET KEMERLERİNİZİ BAGLAYINIZ..:K:K
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
nihalim
ALİYE kalbi güzel kardeşime
Çok teşekkür ederim bu güzel hediyeniz için. Rabbimiz c.c razı olsun, emeğinize sağlık:)..Bu vesileyle tekrar hoşgeldiniz inşallah..Bu da acizane kardeşinizden..Selam ve baki dualar ile Kalplerin Sahibine emanetsiniz inşallah..B)

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/32116-avatar-imza-hediye-edelim · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.