CEVDET-71selamün aleyküm kardeşim allah mekanını cennet eylesin kardeşim kalan kac kaldı ise ben alıyorum rabbime emanet olun selam ve dua ile
aleyküm selam ALLAH razı olsun 6 tane kaldı ,rabbim sizleri sevdiklerinizden ayırmasın:H
3.958 görüntülenme · 55 yanıt
CEVDET-71selamün aleyküm kardeşim allah mekanını cennet eylesin kardeşim kalan kac kaldı ise ben alıyorum rabbime emanet olun selam ve dua ile
efzairemaleyküm selam ALLAH razı olsun 6 tane kaldı ,rabbim sizleri sevdiklerinizden ayırmasın:H

efzairemALLAH razı olsun kardeşim umudumu kesmiştim iki gün oldu formu açalı ama malesef:(katılım yok selametle kalın:H
salih cingözselamun aleykum yalnız değilsin kardeşim merak etme RABBİM SİZDEN DE RAZI olsun inşallah.sayenizde belki bizde RABBİMİN rızasını kazanabiliriz.ALLAHIN İZNİYLE çok şükür 2 yasin'i şerif okudum RABBİM KABUL ETSİN inşallah selam ve dua ile kalın RABBİME emanet olun
FATIMAAselamün aleyküm kardeşim mevlam babanıza rahmet eylesin...İNŞALLAH 1 yasin-i şerifte ben okurum okuduğumda haber veririm.... mevla yar ve ayrdımcınız olsun. selemtle...
FATIMAA, post: 601239, member: 75930SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM. ALDIĞIM YASİNİ ŞERİFİ OKUDUK.. MEVLA BABANIZA RAHMET ETSİN, MEKANI CENNET OLSUN İNŞALLAH .SİZLERDE SABIR VERSİN. SELAMETLE....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/30238-yardimci-olurmusunuz · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.