ödevimde yardımcı olurmusunuz??

1.941 görüntülenme · 14 yanıt

Paylaş:
melankolik5288

melankolik5288

Mübarek Üye · 3.037 mesaj

selamunaleyküm arkadaşlar.
işletim sistemleri dersinde almış olduğum ödevde yardımcı olurmusunuz?
unix işletim sistemleri hakkında ortalama 80 sayfalık bir slayt hazırlamam gerekiyor ama nasıl hazılayacağımı bilmiyorum. lütfen bana yardım edermisiniz?
Allaha emanet olun. rabbim yar ve yardımcınız olsun.
can kırıkları

can kırıkları

Mübarek Üye · 1.967 mesaj

selamun aleyküm kardeşim vallaha yardimci olmayi isterdim ama bilgi alanima girmiyor... Ismaile kardeşimiz bilir ama oda çevrim dişi maalesef.......
Selametle kalin rabbime emanet olun. Inşallah bulursunuz
denizzzz

denizzzz

Yeni Üye · 7 mesaj

selamunaleyküm arkadaşlar...
evet lütfen bize yardım edim melankolikle ödevimiz ortak geniş bilgiye ihtiyacımız var....
can kırıkları

can kırıkları

pc-donanima bir bakin orda yazilar yazmiş ismaile kardeşimiz inşallah işinize yara bişey olur
melankolik5288

melankolik5288

can kırıklarıselamun aleyküm kardeşim vallaha yardimci olmayi isterdim ama bilgi alanima girmiyor... Ismaile kardeşimiz bilir ama oda çevrim dişi maalesef.......
Selametle kalin rabbime emanet olun. Inşallah bulursunuz

Aleykümselam kardeşim Allah razı olsun. İnşallah yardımcı olacak kardeşlerimize ulaşabiliriz. Alllaha emanet ol kardeşim Rabbim yar ve yardımcın olsun. Selam ve dua ile
denizzzz

denizzzz

Yeni Üye · 7 mesaj

Allah razı olsun. inş ulasabiliriz...Allaha emanet olun...
melankolik5288

melankolik5288

baktım kardeşim ama maalesf ödevde kullanabileceğim bir bilgiye ulaşamadım
can kırıkları

can kırıkları

nete bilgisayar dersi diye yazdiğinda bilgisayar ders ödevleri filan çikiyor inşallah bu yardimci olur size
melankolik5288

melankolik5288

can kırıklarınete bilgisayar dersi diye yazdiğinda bilgisayar ders ödevleri filan çikiyor inşallah bu yardimci olur size

Allah razı olsun kardeşim. bazı bilgilere ulaşabildim ama sanırım bunlar pek yeterli olmayacak:S
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

Bilişim teknoloji okuyorsunuz galiba yav biz daha haddisklerdeyiz siz ne zaman oraya geldiniz :D
İnsan beğenmez.
TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

Kimileri okur, kimileri yaşar. :)

melankolik5288

melankolik5288

ibraBilişim teknoloji okuyorsunuz galiba yav biz daha haddisklerdeyiz siz ne zaman oraya geldiniz :D

Bilgisayar teknolojileri vce programlama okuyorum kardeşim
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

melankolik5288, post: 1211234, member: 1572Bilgisayar teknolojileri vce programlama okuyorum kardeşim

hmm doğru zaten senin Yaş: 21 ben seni lise ye gidiyon sandım bizinde ilerleyen konularda işletim sis varda bunlar nezaman gelmiş dedim

ALLAH a emanet ol hayırlı günler
İnsan beğenmez.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.