okuyanlardan ALLAH razı olsun
babam için 41 yasin listesi
efzairem.........5
3.958 görüntülenme · 55 yanıt
efzairemselamün aleyküm kardeşlerim 2 mart 2000 de kaybettigim babam için, 8.ölüm yıl dönümü sebebiyle 41 yasin okumaya karar verdim ama sizlerinde duasını almak istedim yardım edermisiniz?
okuyanlardan ALLAH razı olsun
babam için 41 yasin listesi
efzairem.........5
T.Nurselamun aleykum arkadaşım benim babamda 16 martta vefet etti 1999 yılında. ben babam için 1 tane okuyacam bu yakın zamanlarda senin baban içinde okumaya calışacam aklımdasın yani tamam mı ama söz vermek istemiyorum cünkü hiç ama hiç fırsatım yok ama okumak için elimden geleni yapacam Allah rahmet eylesin
zerdaliSELAMÜN ALEYKÜM. KARDEŞİM ALLAH RAHMET EYLESİN.ŞİMDİLİK 5 YASİN OKUYABİLİRİM BİTİRİNCE HABER VERİRİM.ALLAH KABUL ETSİN İNŞAALLAH....
Arzu_76
Yeni Üye · 0 mesaj
Arzu_76selamün aleyküm kardeşim bilsemde keşke okusam RABBİM tez zamanda hakkıyla öğrenip okumayı nasip eder inşallahta bende yardımcı olurum siz dua kardeşlerime
Ne olur hakkınızı helal edin
RABBİMİN GÜZEL İSİMLERİNDEN OLAN YA ŞAFİİ ismi hürmetine YA RAB şifa ver kardeşimizin babasına
AMİN AMİN AMİN
Dua ile
Arzu_76
Yeni Üye · 0 mesaj
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/30238-yardimci-olurmusunuz · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.