yardımcı olurmusunuz

3.958 görüntülenme · 55 yanıt

Paylaş:
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

selamün aleyküm kardeşlerim 2 mart 2000 de kaybettigim babam için, 8.ölüm yıl dönümü sebebiyle 41 yasin okumaya karar verdim ama sizlerinde duasını almak istedim yardım edermisiniz?
okuyanlardan ALLAH razı olsun

babam için 41 yasin listesi

efzairem.........5
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

çok şeymi istedim :(
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

SELAMUN ALEYKÜM... BEN 2 YASİN ALIYORUM. 2 MARTA KADAR OKURUM İNŞALLAH. ALLAHA EMANET OLUN..:H
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

zeynep.sSELAMUN ALEYKÜM... BEN 2 YASİN ALIYORUM. 2 MARTA KADAR OKURUM İNŞALLAH. ALLAHA EMANET OLUN..:H

aleyküm selam ALLAH razı olsun kardeşim selametle kalın:H
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

41 yasin listesi
efzairem,,,,,,,,,,5
zeynep.s,,,,,,,,,,2
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

yardımlarınızı bekliyorum
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

babamın ölüm yıldönümü olan 2 marta kadar okuyabileceklerden ALLAH razı olsun

41 yasin listesi
efzairem,,,,,,,,,,7 okundu
zeynep.s,,,,,,,,,,2
salih cingöz,,,,,,,2
salih cingöz

salih cingöz

Kıdemli Üye · 323 mesaj

efzairemselamün aleyküm kardeşlerim 2 mart 2000 de kaybettigim babam için, 8.ölüm yıl dönümü sebebiyle 41 yasin okumaya karar verdim ama sizlerinde duasını almak istedim yardım edermisiniz?
okuyanlardan ALLAH razı olsun

babam için 41 yasin listesi

efzairem.........5

aleyna ve aleykum selam 2 tane bende alıyorum inşallah 2 marta kadar okurum
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

salih cingözaleyna ve aleykum selam 2 tane bende alıyorum inşallah 2 marta kadar okurum

ALLAH razı olsun kardeşim umudumu kesmiştim iki gün oldu formu açalı ama malesef:(katılım yok selametle kalın:H
T.Nur

T.Nur

Mübarek Üye · 939 mesaj

selamun aleykum arkadaşım benim babamda 16 martta vefet etti 1999 yılında. ben babam için 1 tane okuyacam bu yakın zamanlarda senin baban içinde okumaya calışacam aklımdasın yani tamam mı ama söz vermek istemiyorum cünkü hiç ama hiç fırsatım yok ama okumak için elimden geleni yapacam Allah rahmet eylesin
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

T.Nurselamun aleykum arkadaşım benim babamda 16 martta vefet etti 1999 yılında. ben babam için 1 tane okuyacam bu yakın zamanlarda senin baban içinde okumaya calışacam aklımdasın yani tamam mı ama söz vermek istemiyorum cünkü hiç ama hiç fırsatım yok ama okumak için elimden geleni yapacam Allah rahmet eylesin

aleyküm selam kardeşim ALLAH sabır versin benimki bitsin inşallah senin babanada 41 yasin okuyalım hatırlat 1 hafta kala forum açalım
rabbim sıkıtılarınızı felaha erdirsin :H
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

dotlarım ,kardeşlerim yokmusunuz yanımda ??
yok kesin görmediniz yardım istegimi
zerdali

zerdali

Kıdemli Üye · 198 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM. KARDEŞİM ALLAH RAHMET EYLESİN.ŞİMDİLİK 5 YASİN OKUYABİLİRİM BİTİRİNCE HABER VERİRİM.ALLAH KABUL ETSİN İNŞAALLAH....
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

zerdaliSELAMÜN ALEYKÜM. KARDEŞİM ALLAH RAHMET EYLESİN.ŞİMDİLİK 5 YASİN OKUYABİLİRİM BİTİRİNCE HABER VERİRİM.ALLAH KABUL ETSİN İNŞAALLAH....

aleyküm selam , beni yanlız bırakmadıgnız için ALLAH sizden razı olsun kardeşim rabbim sizleri darda bırakmasın
MEHBUL

MEHBUL

Aktif Üye · 67 mesaj

Bende 1 Tane Aliyorum Allah Rahmeni Esirgemesin Selam Ve Dua Ile
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

babamın ölüm yıldönümü olan 2 marta kadar okuyabileceklerden ALLAH razı olsun

41 yasin listesi
efzairem,,,,,,,,,,7 okundu
zeynep.s,,,,,,,,,,2
salih cingöz,,,,,,,2
zerdali,,,,,,,,,,,,,,5
mehbul,,,,,,,,,,,,,1
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

MEHBULBende 1 Tane Aliyorum Allah Rahmeni Esirgemesin Selam Ve Dua Ile

amin kardeşim ALLAH razı olsun :H
Arzu_76

Arzu_76

Yeni Üye · 0 mesaj

selamün aleyküm kardeşim bilsemde keşke okusam RABBİM tez zamanda hakkıyla öğrenip okumayı nasip eder inşallahta bende yardımcı olurum siz dua kardeşlerime
Ne olur hakkınızı helal edin

RABBİMİN GÜZEL İSİMLERİNDEN OLAN YA ŞAFİİ ismi hürmetine YA RAB şifa ver kardeşimizin babasına

AMİN AMİN AMİN

Dua ile
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

Arzu_76selamün aleyküm kardeşim bilsemde keşke okusam RABBİM tez zamanda hakkıyla öğrenip okumayı nasip eder inşallahta bende yardımcı olurum siz dua kardeşlerime
Ne olur hakkınızı helal edin

RABBİMİN GÜZEL İSİMLERİNDEN OLAN YA ŞAFİİ ismi hürmetine YA RAB şifa ver kardeşimizin babasına

AMİN AMİN AMİN

Dua ile

aleyküm selam ilgilendigin için ALLAH razı olsun kardeşim ama bi yanlış anlama olmuş babamın şifası için degil ölüm yıldönümü için okuyoruz :gulegule
Arzu_76

Arzu_76

Yeni Üye · 0 mesaj

Ne olur özür hakkınızı helal edin o kadar yardıma ihtiyaç var ki hepsine yetişmeye çalışırken birbirine karıştırmışım :( kaş yaparken göz çıkarmak buı sanırım :(

RABBİM mekanını cennet eylesin inşallah
Rabbim Peygamber Efendimiz (SAV) şefatine nail eylesin inşallah

Dua ile
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.