3 Tane Kuzum Oldu.
12.347 görüntülenme · 179 yanıt
Selemu alaykum,Kasım abi sizi aramızda görmek bizlere mutluluk verdi.Rabbim başka ayrılıklar göstermesin.Rabbim kuzucukları da analı babalı büyütsün:)Dualarımda size de yer ayıracağım abi Allah emanet olun,hayırlı günler
“Yeryüzünde en güzel sistem İslam’dır. Sakın ha bu sistemi mal korkusundan, can korkusundan çakallara parçalatmayın. Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Sonra hakkınızla beraber, müslümanlık şerefiniz de gider”[Şehid Muammer Aslantaş]
kasım hadiSELAMUN ALEYKUM.
inşALLAH bir gün buralara yolunuz düşerde çocugunuzda azda olsa bir köy hayatı yaşar.
hayvanlarla haşır neşir olmak çok güzel.inan bende yok yok.bende olmayanda köyde var.tavuskuşu gibileri.
işte hayat böyle akıp gidiyor.ALLAH hayırlısını versin.kuzucuklar bugün dünya ile tanıştılar.hoplayıp zıpladılar.gerçi biraz daha zamanan ihtiyaçları var.
inş ALLAH zararsız ziyansız büyütürüz.selametle.:H
aleyküm selam saol abi Allah razı olsun. Allah o baktığınız hayvanlarında sevabını yazsın size onlarda Rabbimi zikrediyorlar. Allah sağlıklı bir şekilde büyümelerini nasip etsin. amin.
<DAMLA>, post: 590542, member: 46822selamun aleykum kasım abi çok şeker bir konu olmuş inşallah kuzucuklarınız hayırlısıyla büyürler gerçi adları bile konmuş ama :D ben aklımda tutamadıgım için kuzucuk dedim
rabbimize emanetsiniz inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>
aleykum selam kardeşim.
RABBİM razı olsun.evet çok şirinler.ALLAHIMIN işi işte.o ne güzel yaratır.isimlerini kardeşlerimizle beraber koyduk.ama siz biraz geç kaldınız.:K olsun başka olursa inşALLAH isimi siz koyarsınızz.söz.selametle.:H
aleykum selam hafız kız.
evet RABBİME şükür 3 tane erkek kuzu verdi.zaten 3 tanede kızım vardı.:K
RABBİM sizden razı olsun.dualarını bizlerden esirgeme olurmu güzel bacım.kuran okurken bizlerede dua edersen çok sevinirim.selametle:H
isimleri şöyle.
1.sürmeli
2.akkoç
3.kardelen
evet RABBİME şükür 3 tane erkek kuzu verdi.zaten 3 tanede kızım vardı.:K
RABBİM sizden razı olsun.dualarını bizlerden esirgeme olurmu güzel bacım.kuran okurken bizlerede dua edersen çok sevinirim.selametle:H
isimleri şöyle.
1.sürmeli
2.akkoç
3.kardelen
hafizkizkasım abi isimleri verdiniz mi bu kuzucuklara
gülnisaSelamunaleykum
Ne Guzel 3 Tane Kuzucuk
Allah Onlari Korusun
Allaha Emanet Olun
aleykum selam kardeşim.
RABBİM razı olsun.evet 3 tane erkek kuzu.1 tanede evde koç vardı 4 tane ettiler.birde anneleri etti 5.ALLAH hayırlısını versin.selametle.:H
istikbalSelemu alaykum,Kasım abi sizi aramızda görmek bizlere mutluluk verdi.Rabbim başka ayrılıklar göstermesin.Rabbim kuzucukları da analı babalı büyütsün:)Dualarımda size de yer ayıracağım abi Allah emanet olun,hayırlı günler
aleykum selam kardeşim.
RABBİM razı olsun.kardeşim..bende aranızda olmaktan çok mutluyum.dualarınızda bizlerede yer verdiniz içn RABBİM razı olsun.büyüklerin ve iyilerin duasıda sizin üzerinize olsun.sizde yaratan ALLAHIMA emanet olun sevgili kardeşim.selametle.:H
isranurrSelamün Aleyküm
Nede Güzellerdir Yarabbim şimdi Onlar .yeniden Aramizda Olmaniza Sevindim.bi Sorum Olucakti Sanirim Siz Ayşem 06 Ile Görüşüyosunuz O Neden Gelmiyo Artik Bi Sorunmu Var Bi Konu Açilmişti Erciyes Ve Ayşem 06 Kardeşimizi O Günden Sonra Göremedim.
aleykum selam kardeşim.
RABBİM razı olsun.ben inanıyorumki onlarda en kısa zamanda aramıza döneceklerdir.ara sırs böyle ayrılıklar olur.bunlarda normaldir.çünkü en nihayetinde hepimiz insanız.ama inşALLAH kısa zamanda döneceklerdir.çünkü onları seven bir çoı kardeşleri onları bekliyor.selametle.:H
kasım hadialeykum selam kardeşim.
RABBİM razı olsun.evet 3 tane erkek kuzu.1 tanede evde koç vardı 4 tane ettiler.birde anneleri etti 5.ALLAH hayırlısını versin.selametle.:H
:BHEPSI EN BIRINCIYMIŞ
NE GUZEL KUÇUK BIR CIFTLIK
ALLAHA EMANET OLUN
gülnisa:BHEPSI EN BIRINCIYMIŞ
NE GUZEL KUÇUK BIR CIFTLIK
ALLAHA EMANET OLUN
GÜLNİSA KARDEŞİM.
RESİMLERİ YÜKLEYECEGİM AMA BİR TÜRLÜ OLMUYOR YA.NASIL YAPACAM BİLGİN VARMI.
kası abiye kim yardım edecek resimleri yükleyemiyor nasıl olacak
allaha emanet olun
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Arafat Dağı :.
allaha emanet olun
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Arafat Dağı :.
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/29901-3-tane-kuzum-oldu · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.