afakisevda, post: 589761, member: 22491Eşinizin Selamı başım üstüne VE ALEYKÜM SELAM VE RAHMETULLÂHİ VE BERAKÂTÜH Geceniz hayırlı ve bereketli olsun inşaallah
ALLAHA EMANET OLUN
sizde ALLAHA emanet olun.selametle.:H:H:H
12.347 görüntülenme · 179 yanıt
afakisevda, post: 589761, member: 22491Eşinizin Selamı başım üstüne VE ALEYKÜM SELAM VE RAHMETULLÂHİ VE BERAKÂTÜH Geceniz hayırlı ve bereketli olsun inşaallah
ALLAHA EMANET OLUN

ozden-ihl, post: 590004, member: 61910kasım abii kuzucukalar nasılll :D iyimi
gecekonduselamun aleyküm kasım abi gözün aydın Rabbim güzel bir şekilde büyütmenizi ve faydalanmanızı nasib etsin inşaallah... abi Muhasebeci Olduğum için Bu Tür Doğa Harikalarıına Uzak yaşıyorum :( :D Allaha emanet ol abi Selam ve dua ile kal inşallah
kursun kalemSelamun Aleykum
kuzucuklarınız hayırlı olsun inşaAllah.. maşaAllah 3 tane hemde... çok şekerlerdir onlar şimdi.. tam sevmelik. :D
resimlerini bekliyoruz..
Allah yar ve yardımcımız olsun
ekremeee, post: 590265, member: 73270allah analı babalı büyütsün :K
allaha emanet ol
:K
kasım hadiLÜTFEN KARDEŞİM.LÜTFEN.ALLAH AŞKINA.
SİZ İYİ OLUNDA VARSIN BEN KÖTÜ OLAYIM.SENİ KIRMAK ÜZMEK GİBİ BİR NİYETİM OLMAZ.OLMUŞSADA ÖZÜR DİLERİM.LÜTFEN BU KONUYU KAPATALIM.SELAMETLE.
firdes, post: 590288, member: 20924RABBİM SAĞLIKTAN VE RAHMETTEN SENİ VE ÇEVRENDE OLANLARI UZAK TUTMASIN..
ADI GEÇEN "VEDA" FORUMUNU YENİ GÖRDÜM ABİCİĞİM..
VE GERİ DÖNENLERE NEDEN GERİ DÖNDÜN DEMEK YANLIŞ BİŞEY..
HÜLYA ABLAMIZ DA YANLIŞ ANLAŞILDI..ÖYLE DEMEK İSTEMEMİŞTİR..
KUL HAKKIYLA RABBİNİN KARŞISINA ÇIKANLARLA BERABER HAŞROLUNMAMAK DUALARIMLA..
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..
:H
kasım hadiselamun aleykum ekrem.
sagol.amin diyorum.:K
gece 10 GİBİ DÜNYAYA GELDİLER
seninle konuştuktan hemen sonra.
ALLAH hayırlısını versin.amin.selametle.
sıla1, post: 590330, member: 50003ah benim oğluşum da olacaktı orada oynayacaktı kuzucuklarla baharın koşturacaktı onları ah burda hiç hayvan göremiyoruz halbuki biz bahçeli evde büyüdük köpeğimizde oldu kedimizde, keçimizde, ördeğimizde, tavuğumuzda, horozumuzda. küçükken yıkardım kedilerimi yeni doğduklarında anneleri gittiyse kaşıkla süt içirirdim. şimdi izmire gidince annemlere orada kedi görünce heyecanlanıyor hatta korkuyor çocum canavar filan zannediyor garibim:) amann zaman beni de değiştirdi artık pimpirikli titiz bişey oldum kedi ayağıma değse eşofmanı değiştiriyorum ;yere bassa orayı silmek istiyorum. çocukluğum aklıma geldi Allah razı olsun sizden bana yaşattınız o günleri. Allahım hayvanları çok güzel yaratmış hamd olsun Rabbime çok sevimliler.
Mekarim-i Ahlakkasım hadi kardeşim.
1.kuzucukların resimlerini bekliyoruz.
2.kuzucukların isimleri nedir.
selam ve baki dua ile saygılarımla.
kasım hadi, post: 590428, member: 75086selamun aleykum kardeşim.
inanbugün fotograflarını çekeyim diye içeri alacaktım.annesi ortalıgı yıktı.:K
inşALLAH en kısa zamanda çekip sizlerle paylaşacam.
isimlerine gelince.daha isim koymadık.ama 3 de beyaz.yalnız ikisinin gözlerini etrafı ve kulakları siyah.öteki tam beyaz.
hadi isimlerini siz söyleyinde biz koyalım.:evetbekliyoruz.:H
AFRA_NURs.a.abi hayırlı olsun inşallah.dünden beri resimleri bekliyorum heycanla:D isimleri SÜRMELİ VE KUZUCUK olsunmu???
Mekarim-i Ahlak, post: 590433, member: 33601:Ketrafı yıkmışlar.aman çok fenalar ya.
ben isim olarak şunları tavsiye edebilirim.
1.kardelen
2.muzur
3.kuzum
selam ve baki dua ile saygılarımla.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/29901-3-tane-kuzum-oldu · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.