BİLDİGİNİZ GİBİ BENİM BİR KOYUNUM VARDI.YARIM SAAT ÖNCE ALLAHIN İZNİ İLE 3 TANE KUZU DÜNYAYA GETİRDİ.RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN.:B:B:H:HDUA EDİN KARDEŞLERİMDE 3 DE SABAHA SAG SALİM ÇIKSINLAR.SELAMETLE.
KARDEŞLERİM KUZULARIN RESİMLERİ 10 VE 11 SAYFADA
12.347 görüntülenme · 179 yanıt
sıla1aleyküm selam..AYY keşke şimdi orda olsaydım bi severdimki onları maşallah maşallah. havada soğuk üşümesin cimcimeler..
ysmnkaosSelamünaleyküm Kasim Abi...
Ne Kadar Güzellerdir Kimbilir... Havada Soğuk.. Aman üşütmesinler..:H
ALLAHA EMANET OLUNUZ
firdesben bilmiyoduuum:(:)
ama çok sevindim,abiciğim yengemizin ve senin gözleriniz aydın olsun..RABBİM SAĞLIKLI BÜYÜMELERİNİ VE HAYIRLI BİŞEKİLDE FAYDALANABİLMEYİ NASİP EYLESİN..
kuzucuklar çok şeker olur yaaa..bizimde yıllar önce oğlaklarımız doğmuştu..onlarda çoook şeker oluyooo..
gecen hayırlı olsun abiciğim..
ozden-ihloy oy onları yaradana kurban olurum ben ne şirinleridr şimdi... bende şimdi haber okuyodum yozgatta bi amcanın 330 koyununa el konmuş geriye 2 tane yavru kalmış onlarıda kangal köpekleri emziriyo bakmak istersniz mynette haberlerde amcamda inşallah en kısa zamanda koyunlarına kavuşur amin
zynp_rukiyeAleyküm selam abi Sizin adınıza çok sevindim.Rabbim güzel bir şekilde büyütmenizi ve faydalanmanızı nasib etsin inşaallah.Eminim çok şekerlerdir.
Aman dikkat et abi malum hava çok soğuk selam ve dua ile...
ozden-ihlabi resimlerini isterik ona göre:D ama bisde göremk istioz:D
kasım hadiSELAMUN ALEYKUM KARDEŞİM.
inan daha 1 saat olmadı.bir anda kuzu sesi duyduk dışarıya koştuk.birde baktıkki 3 tane kuzulamış.
zaten bekliyorduk ama 3 tane degil.ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN ben birine razı idim o 3 tane verdi.ah bir görsen firdes öyle tatlılarki.kuyruklarını sallayıp duruyorlar.annelerini şappur şuppur emiyorlar.hayırlısı ile bir sabah olsa.o zaman havalar sıcak olacak ya üşümezler.selametle.:H:B
firdesRABBİMİN VERDİĞİNE RIZA GÖSTERENLER ELBET MÜKAFATLANDIRILACAKLARDIR..ABİCİĞİM SENİN DE SEVİNCİNİ İNAN PAYLAŞIYORUM..
YENİ DOĞMUŞ HAYVANCIKLAR ÇOK FARKLI OLUYORLAR..
BEN BU ZAMANA KADAR İNEĞİN YAVRUSUNA,KEÇİNİN YAVRUSUNA VE KÖPEĞİN YAVRUSUNA DOĞARKEN TANIK OLDUM..FARKLI Bİ DUYGU..
RABBİM GECENİ,EVİNİ VE ÇEVRENİ BEREKETLİ KILSIN VE ARTTIRSIN İNŞALLAH..
SELAM VE DUALARIMLA..:H:H
Mekarim-i Ahlakgözünüz aydın olsun kasım hadi kardeşim.:evet
umarım kuzucuklar bahara kadar toparlanır ve bahçenizde hoplaya zıplaya koşuşurlar.:B
selam ve baki dua ile saygılarımla.:H
afakisevda, post: 589744, member: 35590Selamün Aleyküm Kasım abi bu gecenin en güzel haberiydi hadi gözünüz aydın gerçekten çok şekerdir onlar keşke görebilseydim RABBİM o kuzucukları size ve annelerine bağışlasın inşaallah abi benim yerimede seversin demi ayrıca eşinizede saygı ve selamlarımı iletiyorum
SELAM ve DUA ile kalın ALLAHA EMANET OLUN
kasım hadi, post: 589752, member: 16903aleykum selam kardeşim.
RABBİM razı oslun.bizim içinde süpriz oldu.demek bu geceye imiş nasip.hayırlısı.
evet çok şekerler.elbette sizin içinde severim.hatta becere bilirsem yarın fotograflarınıda gösteririm.eşiminde selamı var.selametle.:H
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/29901-3-tane-kuzum-oldu · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.