3 Tane Kuzum Oldu.

12.347 görüntülenme · 179 yanıt

Paylaş:
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

ESSELAMUN ALEYKUM KARDEŞLERİM.
BİLDİGİNİZ GİBİ BENİM BİR KOYUNUM VARDI.YARIM SAAT ÖNCE ALLAHIN İZNİ İLE 3 TANE KUZU DÜNYAYA GETİRDİ.RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN.:B:B:H:HDUA EDİN KARDEŞLERİMDE 3 DE SABAHA SAG SALİM ÇIKSINLAR.SELAMETLE.

KARDEŞLERİM KUZULARIN RESİMLERİ 10 VE 11 SAYFADA
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

aleyküm selam..AYY keşke şimdi orda olsaydım bi severdimki onları maşallah maşallah. havada soğuk üşümesin cimcimeler..
kasım hadi

kasım hadi

sıla1aleyküm selam..AYY keşke şimdi orda olsaydım bi severdimki onları maşallah maşallah. havada soğuk üşümesin cimcimeler..

bir görsen kardeşim.
maşALLAH bir tallılar,annelerini bir emiyorlar şappur şuppur.:K
havada soguk.gerçi yerlerini sıcak tutsun diye iyice kapattık ama yinede sık sık kontrol edecegiz.selametle.:H
ysmnkaos

ysmnkaos

Mübarek Üye · 1.327 mesaj

Selamünaleyküm Kasim Abi...

Ne Kadar Güzellerdir Kimbilir... Havada Soğuk.. Aman üşütmesinler..:H
ALLAHA EMANET OLUNUZ

bir insanı ahlaken değilde sadece zihnen eğitmek,

topluma bela kazandırmaktır...
firdes

firdes

Mübarek Üye · 1.974 mesaj

ben bilmiyoduuum:(:)
ama çok sevindim,abiciğim yengemizin ve senin gözleriniz aydın olsun..RABBİM SAĞLIKLI BÜYÜMELERİNİ VE HAYIRLI BİŞEKİLDE FAYDALANABİLMEYİ NASİP EYLESİN..
kuzucuklar çok şeker olur yaaa..bizimde yıllar önce oğlaklarımız doğmuştu..onlarda çoook şeker oluyooo..
gecen hayırlı olsun abiciğim..:H:H
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."

(HAŞR SURESİ,24)
ozden-ihl

ozden-ihl

Kıdemli Üye · 343 mesaj

oy oy onları yaradana kurban olurum ben ne şirinleridr şimdi... bende şimdi haber okuyodum yozgatta bi amcanın 330 koyununa el konmuş geriye 2 tane yavru kalmış onlarıda kangal köpekleri emziriyo bakmak istersniz mynette haberlerde amcamda inşallah en kısa zamanda koyunlarına kavuşur amin
kasım hadi

kasım hadi

ysmnkaos
Selamünaleyküm Kasim Abi...

Ne Kadar Güzellerdir Kimbilir... Havada Soğuk.. Aman üşütmesinler..:H
ALLAHA EMANET OLUNUZ

aleykum selam kardeşim.
evet hava soguk.anneleri onları durmadan yalayarak kuruttu.sonra hepsi emdi.ama hava soguk.sık sık kontrol etmemiz lazım.biede 3 taneside eekek.maşALLAH.GEÇEN YIL AYNI KOYUNUMUN BİR TANE SİYAH BİR KUZUSU OLMUŞTU.FAKAT SAKATTI.1 AY YAŞADI SONRA ÖLDÜ.O ZAMAN ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜK.AMA RABBİM ŞİMDİ 3 TANE VERDİ.ŞÜKÜRLER OLSUN.SELAMETLE.:H :B
kasım hadi

kasım hadi

firdesben bilmiyoduuum:(:)
ama çok sevindim,abiciğim yengemizin ve senin gözleriniz aydın olsun..RABBİM SAĞLIKLI BÜYÜMELERİNİ VE HAYIRLI BİŞEKİLDE FAYDALANABİLMEYİ NASİP EYLESİN..
kuzucuklar çok şeker olur yaaa..bizimde yıllar önce oğlaklarımız doğmuştu..onlarda çoook şeker oluyooo..
gecen hayırlı olsun abiciğim..

SELAMUN ALEYKUM KARDEŞİM.
inan daha 1 saat olmadı.bir anda kuzu sesi duyduk dışarıya koştuk.birde baktıkki 3 tane kuzulamış.
zaten bekliyorduk ama 3 tane degil.ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN ben birine razı idim o 3 tane verdi.ah bir görsen firdes öyle tatlılarki.kuyruklarını sallayıp duruyorlar.annelerini şappur şuppur emiyorlar.hayırlısı ile bir sabah olsa.o zaman havalar sıcak olacak ya üşümezler.selametle.:H:B
~Elçi~

~Elçi~

Mübarek Üye · 2.893 mesaj

Aleyküm selam abi Sizin adınıza çok sevindim.Rabbim güzel bir şekilde büyütmenizi ve faydalanmanızı nasib etsin inşaallah.Eminim çok şekerlerdir.
Aman dikkat et abi malum hava çok soğuk selam ve dua ile...
kasım hadi

kasım hadi

ozden-ihloy oy onları yaradana kurban olurum ben ne şirinleridr şimdi... bende şimdi haber okuyodum yozgatta bi amcanın 330 koyununa el konmuş geriye 2 tane yavru kalmış onlarıda kangal köpekleri emziriyo bakmak istersniz mynette haberlerde amcamda inşallah en kısa zamanda koyunlarına kavuşur amin

evet o haberi duydum.adama çok üzüldüm.ama asıl ibretlik olanı köpegin kuzuları emzirmesi.hayvanlardan bile ibret alamıyoruz.onlar bize ders veriyor.ALLAH yardım etsin.
ama bendeki kuzucukları hayırlısı ile annesi emzirecek.ama 3 tanesine inşALLAH süt yeter.selametle.:H
kasım hadi

kasım hadi

zynp_rukiye
Aleyküm selam abi Sizin adınıza çok sevindim.Rabbim güzel bir şekilde büyütmenizi ve faydalanmanızı nasib etsin inşaallah.Eminim çok şekerlerdir.
Aman dikkat et abi malum hava çok soğuk selam ve dua ile...

RABBİM razı olsun.teşekkür ederim.ALLAH hayırlısını versin.inan geçen yıl 1 tane kuzulamıştı.oda sakattı bir ay sonrada ölmüştü.çok üzülmüştük.ama ALLAHIN işine bakın şimdi 3 tane verdi.şükürler olsun ona.inşALLAH sag salim büyütürüz.birazdan kontrol edecem.bir bakayım nasılllar.ama çooooooooooook tatlılar.ALLAH esirgesin.amin.selametle :H
ozden-ihl

ozden-ihl

Kıdemli Üye · 343 mesaj

abi resimlerini isterik ona göre:D ama bisde göremk istioz:D:D:D
kasım hadi

kasım hadi

ozden-ihlabi resimlerini isterik ona göre:D ama bisde göremk istioz:D

YARIN İNŞALLAH.
ÇEKERİM 3 TANESİNİDE SİZE GÖSTERİRİM.TABİİKİ BECERE BİLİRSEM.:K:H
firdes

firdes

Mübarek Üye · 1.974 mesaj

kasım hadiSELAMUN ALEYKUM KARDEŞİM.
inan daha 1 saat olmadı.bir anda kuzu sesi duyduk dışarıya koştuk.birde baktıkki 3 tane kuzulamış.
zaten bekliyorduk ama 3 tane degil.ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN ben birine razı idim o 3 tane verdi.ah bir görsen firdes öyle tatlılarki.kuyruklarını sallayıp duruyorlar.annelerini şappur şuppur emiyorlar.hayırlısı ile bir sabah olsa.o zaman havalar sıcak olacak ya üşümezler.selametle.:H:B

RABBİMİN VERDİĞİNE RIZA GÖSTERENLER ELBET MÜKAFATLANDIRILACAKLARDIR..ABİCİĞİM SENİN DE SEVİNCİNİ İNAN PAYLAŞIYORUM..
YENİ DOĞMUŞ HAYVANCIKLAR ÇOK FARKLI OLUYORLAR..
BEN BU ZAMANA KADAR İNEĞİN YAVRUSUNA,KEÇİNİN YAVRUSUNA VE KÖPEĞİN YAVRUSUNA DOĞARKEN TANIK OLDUM..FARKLI Bİ DUYGU..
RABBİM GECENİ,EVİNİ VE ÇEVRENİ BEREKETLİ KILSIN VE ARTTIRSIN İNŞALLAH..
SELAM VE DUALARIMLA..:H:H
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."

(HAŞR SURESİ,24)
Mekarim-i Ahlak

Mekarim-i Ahlak

Mübarek Üye · 515 mesaj

gözünüz aydın olsun kasım hadi kardeşim.:evet

umarım kuzucuklar bahara kadar toparlanır ve bahçenizde hoplaya zıplaya koşuşurlar.:B

selam ve baki dua ile saygılarımla.:H
kasım hadi

kasım hadi

firdes
RABBİMİN VERDİĞİNE RIZA GÖSTERENLER ELBET MÜKAFATLANDIRILACAKLARDIR..ABİCİĞİM SENİN DE SEVİNCİNİ İNAN PAYLAŞIYORUM..
YENİ DOĞMUŞ HAYVANCIKLAR ÇOK FARKLI OLUYORLAR..
BEN BU ZAMANA KADAR İNEĞİN YAVRUSUNA,KEÇİNİN YAVRUSUNA VE KÖPEĞİN YAVRUSUNA DOĞARKEN TANIK OLDUM..FARKLI Bİ DUYGU..
RABBİM GECENİ,EVİNİ VE ÇEVRENİ BEREKETLİ KILSIN VE ARTTIRSIN İNŞALLAH..
SELAM VE DUALARIMLA..:H:H

RABBİM razı olsun.çok teşekkür ederim.dualarınada canı gönülden aminnnnnnnnnnnn diyorum.ALLAH senden razı olsun.ban ettigin duaların mislini RABBİM san versin.amin.amin.amin.selametle. :H
kasım hadi

kasım hadi

Mekarim-i Ahlak
gözünüz aydın olsun kasım hadi kardeşim.:evet

umarım kuzucuklar bahara kadar toparlanır ve bahçenizde hoplaya zıplaya koşuşurlar.:B

selam ve baki dua ile saygılarımla.:H

inş ALLAH kardeşim.onların o hali zaten çok şirin oluyor.evde birde koçum vardı.şimdi toplam 5 tane ettiler.ALLAH hyırlı bakmalar nasip etsin.inş ALLAH baharı görürüzde onların hoplayıp zıplamasınıda seyrederiz.selametle. :H
afakisevda

afakisevda

Mübarek Üye · 578 mesaj

Selamün Aleyküm Kasım abi bu gecenin en güzel haberiydi hadi gözünüz aydın gerçekten çok şekerdir onlar keşke görebilseydim RABBİM o kuzucukları size ve annelerine bağışlasın inşaallah abi benim yerimede seversin demi ayrıca eşinizede saygı ve selamlarımı iletiyorum

SELAM ve DUA ile kalın ALLAHA EMANET OLUN
kasım hadi

kasım hadi

afakisevda, post: 589744, member: 35590Selamün Aleyküm Kasım abi bu gecenin en güzel haberiydi hadi gözünüz aydın gerçekten çok şekerdir onlar keşke görebilseydim RABBİM o kuzucukları size ve annelerine bağışlasın inşaallah abi benim yerimede seversin demi ayrıca eşinizede saygı ve selamlarımı iletiyorum

SELAM ve DUA ile kalın ALLAHA EMANET OLUN

aleykum selam kardeşim.
RABBİM razı oslun.bizim içinde süpriz oldu.demek bu geceye imiş nasip.hayırlısı.
evet çok şekerler.elbette sizin içinde severim.hatta becere bilirsem yarın fotograflarınıda gösteririm.eşiminde selamı var.selametle.:H
afakisevda

afakisevda

Mübarek Üye · 578 mesaj

kasım hadi, post: 589752, member: 16903aleykum selam kardeşim.
RABBİM razı oslun.bizim içinde süpriz oldu.demek bu geceye imiş nasip.hayırlısı.
evet çok şekerler.elbette sizin içinde severim.hatta becere bilirsem yarın fotograflarınıda gösteririm.eşiminde selamı var.selametle.:H

Eşinizin Selamı başım üstüne VE ALEYKÜM SELAM VE RAHMETULLÂHİ VE BERAKÂTÜH Geceniz hayırlı ve bereketli olsun inşaallah

ALLAHA EMANET OLUN
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.