3 Tane Kuzum Oldu.
12.347 görüntülenme · 179 yanıt
s.a. oooyyyyyyyyyyy maşallah süpanallah abi bunlar ne yaaa çooooooooookk tatlılarr maşallah bayıılıdııım insanın sarılıp öpesi geliyo bunları hey yaraabim yaa.biz burdan resimden böyle delirip duygularımız ifade edemiyoruz,kimbilir siz neler yaşıyosunuz.bu çok farklı bi duygu farklı bi sevgi yaa.sürmelimde nasıl güzel gözlerr nasılda sürmeliii gerçektenn.hepsi birbirinden tatlı maşallah.selametle AEO ABİ
AFRA_NURs.a. oooyyyyyyyyyyy maşallah süpanallah abi bunlar ne yaaa çooooooooookk tatlılarr maşallah bayıılıdııım insanın sarılıp öpesi geliyo bunları hey yaraabim yaa.biz burdan resimden böyle delirip duygularımız ifade edemiyoruz,kimbilir siz neler yaşıyosunuz.bu çok farklı bi duygu farklı bi sevgi yaa.sürmelimde nasıl güzel gözlerr nasılda sürmeliii gerçektenn.hepsi birbirinden tatlı maşallah.selametle AEO ABİ
aleykum selam.
evet maşALLAH çok şirinler.
hele 1 hafta geçsin o zamna siz bunları görün.çok tatlı olurlar.şimdi daha yeniler o yüzden biraz çılızlar.:K
ama 1 haftaya kalmaz dünya tatlıları olurlar.:evet
öyle hoplayıp zıplıyorlarki bir görsen sıkıp sıkıp sevesin gelir.işte bunlarda böyle bir ALLAHIN nimeti.
sürmelide tam sürmeli ama.ismi tam yerini buldu ha.:K
tabiiki biz her gün bunların içinde oldugumuzdan,her sabah horoz sesi ile uyndıgımızdan bize artık normal geliyor.sizler tabiiki bunları görmediniz için tuhafınıza gidiyor.buda normaldir.gelirseniz buralara bunların hepsini yaşarsınız inşALLAH.selametle.
gülnisa, post: 591443, member: 44598bunlar ne boyle harıka seyler
yıcem yooooooooooo
yemeyım
allah korusun kuzucukları en bırıncıler
allaha emanet olsunlar
allaha emanet olun
evet çok harikalr.ALLAHIN işi işte.ama bunlar yenirmi yaaaaaaaa.:K
sizde ALLAHA emanet olun.selametle.
selamun aleykum
çok güzeller ama ben hepinizden önce gördüm:) kasım abi kusura bakma ben yapamadım size mahçup oldum ama soğolsun sıla kardeşimiz rsimleri eklemiş allah razı olsun allaha emanet olun
çok güzeller ama ben hepinizden önce gördüm:) kasım abi kusura bakma ben yapamadım size mahçup oldum ama soğolsun sıla kardeşimiz rsimleri eklemiş allah razı olsun allaha emanet olun
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
ekremeeeselamun aleykum
aleyküm selam öncelikle bolca maşallah diyelim de nazar değmesin söylemiş arkadaşlar zaten de.. ablam netten arat bak resim nasıl eklenir diye ben de yazmıştım dene bir yaparsın çok kolay.ImageShack® - Hosting bu siteyi kullanıyorsun.
burayı tıklayın
orada gözat var orayı tıklayın
gözattan resimleri bulun bilgisayarın neresindeyse d de galiba
host it yazıyor orayı tıklayın
biraz bekleyin hotlink for forums 1 yazıyor o adresi kopyalayın
buraya mesaj yazılan yere yapıştırın tamam deyin.
deneyin bir bakalım olucaktır Allahın izniyle.
ekremeeeselamun aleykum
aleykum selam ekrem.estafurullah ekrem ne demekkusur.senin canın sag olsun.ama zaten resimleri ilk sen gördün .:K
sıla kardeşimiz hal etti.ama ben yinede beceremedim ya.neyse hayırlısı.:H
kasım hadi, post: 591225, member: 58691aleykum selam hafız kız.
evet RABBİME şükür 3 tane erkek kuzu verdi.zaten 3 tanede kızım vardı.:K
RABBİM sizden razı olsun.dualarını bizlerden esirgeme olurmu güzel bacım.kuran okurken bizlerede dua edersen çok sevinirim.selametle:H
isimleri şöyle.
1.sürmeli
2.akkoç
3.kardelen
:evet TABİKİ EDERİM SİZ BENİM DUALARIMDASINIZ ZATEN BURDA DUA İSTEYEN KARDEŞLERİME EDİYORUM SİZLERDE BANA EDİN ŞU HAFIZLIĞIMA ÖZELLİKLE NOOOOOOOOOOOOOOOLUR:H
son osm@nlı
hafizkiz:evet TABİKİ EDERİM SİZ BENİM DUALARIMDASINIZ ZATEN BURDA DUA İSTEYEN KARDEŞLERİME EDİYORUM SİZLERDE BANA EDİN ŞU HAFIZLIĞIMA ÖZELLİKLE NOOOOOOOOOOOOOOOLUR:H
SELAMUN ALEYKUM HAFIZ KIZ.
ALLAH SENİN YOLUNU VE BAHTINI AÇIK ETSİN.ZİHİN AÇIKLIGI VERSİN.HAYIRLISI İLE HAFIZ OLURDA ÜMMETİ MUHAMMEDE DUA EDERSİN.RABBİM NE MURADIN VARSA VERSİN.ALLAHA EMANET OL.
KUZUCUKLATDA İŞTE GÖRDÜGÜN GİBİ.ÇOK TATLILAR.HELE 1 HAFTALIK OLSUNLAR DAHA TATLI OLACAKLAR.İNŞALLAH.BURALARA YOLUN DÜŞERSE BUYUR KAPIMIZ VE ÇİFTLİGİMİZ SANA AÇIKTIR.SELAMETLE.:H
ozden-ihloy oy oy maşallah subhanallah oy ben sizi yaradana kurban olurum ya su güzlliğe su tatlılığa bakın yaa keşke sizin yerinizde olup sevebilsek onları abi yaa çok tatlılar yaa maşallahh
EVET MAŞAALLAH ÇOK TATLILAR.
RABBİM HAYIRLISINI VERSİN.1.2 HAFTALIK OLUNCA DAHA GÜZEL OLURLAR .O ZAMAN YİNE RESİMLARİNİ ÇEKERİM.SİZLERE.SELAMETLE.
gülnisaDurup Durup Bakasim Geliyor Bende Ciftlik Isterim:)
Allaha Emanet Olun Kuzucuklarinizla
SELAMUN ALEYKUM KARDEŞİM.
SEN ÇİFTLİK İSTEME EN İYİSİ SEN BİZİM BURAYA GEL.FETHİYE,KARGI KÖYÜ.BEKLERİZZZZZZ.SELAMETLE.:H
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/29901-3-tane-kuzum-oldu · 07.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.