Alın Duanızı,Gelin En Büyük Duaya

28.277 görüntülenme · 306 yanıt

Paylaş:
belinay_nur

belinay_nur

Aktif Üye · 62 mesaj

;

amin kardeşim inş amin bu güzel duan için öncelikle tesekkür ederim Rabbim kabul eylesin duanı inş.

benden sonraki gelen kardesimin de Rabbim gönlündekileri hayırlısıyla avuclarına versin cennette Efendimizle komşu olma şerefine nail olsun inş amin
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

belinay_nuramin kardeşim inş amin bu güzel duan için öncelikle tesekkür ederim Rabbim kabul eylesin duanı inş.

benden sonraki gelen kardesimin de Rabbim gönlündekileri hayırlısıyla avuclarına versin cennette Efendimizle komşu olma şerefine nail olsun inş amin

amiiinn amiinn kardeşim allah razı olsun
sonraki kardeşimin de ne dileği varsa olsun inşallah
belinay_nur

belinay_nur

Aktif Üye · 62 mesaj

Lailahe illallah Cuma’nın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradıNI ver RABBİM SEN BENDEN SNRA GELEN KARDEŞİMİN
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

AMİN

Bismillahirrahmanirrahım

ALLAH büyüktür,hamd ona mahsustur
ALLAH,ım hidayetinle arkadaşımı doğru yola ilet,takva ile onu temizle sonrasında ve öncesinde dünyada ve ahirette onu ve hepimizi bağışla
AMİN
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

belinay_nur

belinay_nur

Aktif Üye · 62 mesaj

hafize[sıze=4]amin [/sıze]

[sıze=4]bismillahirrahmanirrahım[/sıze]
[sıze=4][/sıze]
[sıze=4]allah büyüktür,hamd ona mahsustur[/sıze]
[sıze=4]allah,ım hidayetinle arkadaşımı doğru yola ilet,takva ile onu temizle sonrasında ve öncesinde dünyada ve ahirette onu ve hepimizi bağışla[/sıze]
[sıze=4]amin [/sıze]

amin inş..

Dilerim rabbimden benden sonraki kardeşimin dünya ve ahirette iyilikler nasip olmaısnı
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

amin amin amin
bir sonrakı kardeşimin ıcın bu dunyada ve dığer dunya ıcın herşeyın en hayırlısını nasıp et amın
gunahlarını bağışla
amın
dualarını kabul et amın
hafize

hafize

“İki dua vardır ki, reddedilmez; o dua edenlerle Allah arasında bir perde yoktur;
Biri, zulüm gören kişinin duası
öbürü de mü’minin kardeşine gıyabında ettiği dua.”

dualarda unutulmamak dileğiyle.

Mevlana'dan

Bana

hafize

hafize

:a12::a12::a12:

Mevlana'dan

Bana

lale&gül

lale&gül

Mübarek Üye · 2.137 mesaj

AMİN... allah razı olsun

benden sonraki kardeşime allah her iki cihanda afiyet, güzellik ve mutluluk versin
allah onu peygamber efendimize (s.a.v) komşu eylesin amin
Rasûlullah (sav) buyuruyor: “Dünya tatlıdır ve manzarası hoştur. Şüphesiz ki Allah dünyanın idaresini size verecek ve nasıl davranacağınıza, ne gibi işler yapacağınıza bakacaktır. O halde dünyadan sakının…” (Müslim, Zikr 99)
lokman25

lokman25

Üye · 38 mesaj

allahım kardeşimin cezalarını, günahlarını hayra tebdil eyleyıp salihlerden eyle.
PeNYe.Zz

PeNYe.Zz

Kıdemli Üye · 353 mesaj

AMİN Allah razı olsun..

Allahım benden sonraki kardeşimi sevdiğine kavuştur..ailesine mutluluk huzur ihsan eyle..kalplerinden imanı eksik etme ya rabbi amin..
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed
izmitten

izmitten

Yeni Üye · 0 mesaj

AMİN ALLAH razı olsun..

ALLAHım benden sonra gelen kardeşimin tüm günahlarını affet tüm dualarını kabul et amin
hafize

hafize

Amin

Allahım alttaki kardeşimin üzerinden rahmetini bereketini esirgeme
onu her daim koru
en müşkül anında hızır aleyhisselamı yoldaş eyle.. AMİN

Mevlana'dan

Bana

denizhkn

denizhkn

Kıdemli Üye · 421 mesaj

amin ablacım..
Ya Rabbel Alemin Ya Erhamerrahimin bir sonraki arkadaşımı ve ailesini kendine yaraşır kul Habib'ine yaraşır ümmet eyle. Bu yolda ona hayırlı eş hayırlı iş hayırlı evlat hayırlı dostlar nasip eyle.. Cennetinde Efendimiz a.s a komşu eyle.
Amin...
PeNYe.Zz

PeNYe.Zz

Kıdemli Üye · 353 mesaj

amin canım :)

allahım sen kardeşimin tüm günahlarını affeyle...kalbinden imanı eksik etme..ailesindeki huzuru daim et
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed
elisa__

elisa__

Üye · 18 mesaj

Allahım sen değerli kardeşimin bu dünyadı sıkıntılarını gider yarabbim ahiretti inantı tam olanlarda nasip eyle peygamber efendimize komşu olmasını nasip eyle onu bildiği ve bilmediği tüm müsibetlerde emin kıl.
denizhkn

denizhkn

Kıdemli Üye · 421 mesaj

amin kardeşim.. sen kardeşimin gönlündekini hakkında hayırlı eyle. hakkında hayırlı olanı da kalbine razı eyle tüm kötülüklerden kardeşimi ve ailesini emin kıl..
lale&gül

lale&gül

Mübarek Üye · 2.137 mesaj

AMİN...
allahım alttaki kardeşime her iki cihanda güzellik mutluluk ver onu peygamber efendimize (sav) komşu eyle , onu nurlandır
Rasûlullah (sav) buyuruyor: “Dünya tatlıdır ve manzarası hoştur. Şüphesiz ki Allah dünyanın idaresini size verecek ve nasıl davranacağınıza, ne gibi işler yapacağınıza bakacaktır. O halde dünyadan sakının…” (Müslim, Zikr 99)
Mutlu Kul

Mutlu Kul

Mübarek Üye · 1.006 mesaj

yüce rabbim kardeşimin tüm sıkıntılarını gidrsin hayırlı isteklerini versin ne istiyosa allahtan hayırlı ise rabbim nasip etsin inşallah...amin
MAKBERGÜLÜ

MAKBERGÜLÜ

Kıdemli Üye · 467 mesaj

amin ..kardeşim

''Allahım! onunla günahlarının arasını,doğu ile batının arasını ayırdığın gibi ayır.Allahım! onu hatalardan ,beyaz elbisenin kirden temizlendiği gibi temizle.''
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.