Alın Duanızı,Gelin En Büyük Duaya

28.427 görüntülenme · 306 yanıt

Paylaş:
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

EVET ARKADAŞLAR
DUA DUA BÜYÜMEYE NE DERSİNİZ DEĞERLİ DOSTLARIM.
ALIN DUANIZI VE KİM İÇİN OLDUĞUNU BİLMEDEN İÇİNİZDEN GELDİĞİ GİBİ,SİZDEN SONRA DUA EDECEK DOSTUNUZA DUA EDİN...

KİM İÇİN OLDUĞUNU BİLMEYECEKSİN..!!!
SEN BİR DUA EDECEKSİN,SENDEN SONRAKİ DOSTUN DA,KENDİSİNDEN SONRA GELECEK DOSTU İÇİN DUA EDECEK...!!!
DUA DUA EN BÜYÜK DUAYA DOĞRU YOLCULUK YAPACAĞIZ...!!!
GELİN KARTOPU GİBİ,BÜYÜYELİM,BEMBEYAZ VE RAHMETLE İNŞALLAH.
BAKALIM RABBİM NELER GÖSTERECEK,NELER DUYURACAK...

"İŞTE BENDEN SONRA GELECEK DOSTUM İÇİN ALLAHTAN İSTEĞİM."

RABBİM,sen arkadaşımı bildiği ve bilmediği bütün afetlerden emin kıl,onun dünyasını ve ahiretini temizle...AMİN...

Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

Rabia-Adeviye

Rabia-Adeviye

Kıdemli Üye · 319 mesaj

''Allahım! onunla günahlarının arasını,doğu ile batının arasını ayırdığın gibi ayır.Allahım! onu hatalardan ,beyaz elbisenin kirden temizlendiği gibi temizle.''
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

yarabbim Arkadaşimin Bütün Günahlarini Yarin Mahşer Günündede,bu Dünyadada ,ört...inşaallah...amin Amin Amin....
gül-bahçesi

gül-bahçesi

Üye · 16 mesaj

Allah'ım arkadaşıma Peygamberimizin (S.A.V) yolundan gitmeyi, cennetine girmeyi, Nur Cemalini görmeyi nasip et....
gönül saray

gönül saray

Aktif Üye · 52 mesaj

Allahim Sen Onun Tüm Günahlarini Affeyle.her Iki Cihandada Iyilikve Güzellikler Ver.heriki Cihanda Tüm Sikinitilardan Arindir.peygamber Efendimizin Sevdiği Kişiler Arasina Yaz. Edeceği Dualari Kabul Et Duasi Kabul Olunanlardan Eyle.amin.
Dağ Çiçeği

Dağ Çiçeği

Mübarek Üye · 1.779 mesaj

Amin kardeşim,amin
Allahım sen benden sonra gelecek kardeşimin sana açılan ellerini boş çevirme yarabbim.
AMİN B)
zeynep.s

zeynep.s

Mübarek Üye · 623 mesaj

EY ALLAHIM !!! Arkadaşımın kıyamet gününde, sırat köprüsünden geçirttirmeyi nasib eyle...
hafize

hafize

Maşallah Maşallah Ne Kadar Güzel Devam Edin

Mevlana'dan

Bana

gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

Allahim Sen Benden Sonraki Kardeşime Sağlik Huzur Ve Mutluluk Nasip Eyle Ona Herşeyin Hayirlisini Nasip Eyle Amin
burcu_sever

burcu_sever

Yeni Üye · 8 mesaj

Allahım benden sonraki kardeşimin tövbelerini kabul et.günahlarını bağışlayıp hatalarını ört.sağlık huzur ve iman ver.amin.
barbaros58

barbaros58

Aktif Üye · 53 mesaj

yarabbi benden evvelki kardeşlerimin benden sonraki kardeşlerimin taksirat ve seyyiatlarını hasenata tebdil eyle.seni seven ve senin tarafından sevilen kullar olmamızı nasip eyle.cennetini nasip eyle cennette cemalinle müşerref olmayı senin sesinden kelamını cennette dinlemeyi nasip ve müyesser eyle .senden isteyipte verdiklerinin yüzusuyu hürmetine duamızı kabul eyle bizleri duası kabul olunanlardan eyle.amin amin amin
melanıe

melanıe

Yeni Üye · 0 mesaj

hayırlı geceler kardeşlerim. birbirimiz için etmiş olduğumuz duaları allah kabul etsin. mevlam hepimizin gönlündeki muradı versin hastalarımıza şifa dertlilerimize deva borclularıma eda yaralı gönüllere merhem nasip etsin. gücümüzün yetmeyeceği takatimizin ermeyecegi işlerle bırakmasın. sıkıntımıza mevlemızdan gelen bir misafir olaak hos olarak karsılamayı ve bunun mükafatınıda en güzel şekilde almayı nasıp ettirsin.

misafirimizi en güzel sekilde ağırlamaya calısalım çünkü rabbim onu bize gönderdi ve yine rabbim bunu bizden alacak. sabredelim kardeslerim hersey için allaha emanet olun
hafize

hafize

..Allahım bu kardeşimizin İlmini,İdrakını,Sevgisini,mutluluğunu,Sevincini,....arttır.

Mevlana'dan

Bana

adeseda

adeseda

Aktif Üye · 57 mesaj

Yarabbim evinden huzuru merhameti sevgiyi saygıyı huzur etme... kalbine yara gözüne yaş verme... günahlarından affolmasını sağla...
Amin Amin Amin
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

Essalamu aleykum ve rahmetullahi ve berakatuhu daimen ve ebeden insaAllah
Ey Rabbim ; benden sonra gelecek olan kardesimin Yüzünü insaAllah iki cihanda da güldür.Son nefesinde kelime-i sehadet'i nasip eyle.Ey Rabbim ; bilerek veya bilmeyerek yaptigi günahlari yüzüne vurma affeyle..Ey Rabbim; Senin zikrini hiçbir zman unutturma..Kainatin efendisine emanet olun insaAllah.Baki selam ve dua ile..
BULENT TUNALI

BULENT TUNALI

Mübarek Üye · 2.307 mesaj

ALLAH'IM BENDEN SONRA GELECEK OLAN KARDEŞİMİ KABİR VE CEHENNEM AZBINDAN MUHAVAZA EYLE.ONA DÜNYADA VE AHİRETTE İYİLİK VER.MUSİBETLER KARŞISINDA SABREDEN GÜZELLİKLER KARŞISINDA ŞÜKREDENLERDEN EYLE AMİN
DÜNYA İŞLERİ ZOR.AHİRET İŞLERİ KOLAY GELİYORSA.O ZAMAN CENNETLİKSİN
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.067 mesaj

Allah'ım kardeşimin bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden bir köşk nasip et gönlündeki muradlarını isteklerini dualarını hayırlısıyla kabul et yaşamına bir düzen bir yön ver hayırlı rızk kapıları bereket yuvasında huzur mutluluk dirlik düzen geçim ver kötülüklerden koru.
AMİN AMİN AMİN...
RABBİM HEPİMİZİN DUALARINIZI KABUL ETSİN ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN.
SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN...
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Quran

Quran

Üye · 21 mesaj

Allahim Sen Onun Tüm Günahlarini Affeyle.her Iki Cihandada Iyilikve Güzellikler Ver.heriki Cihanda Tüm sıkıntılardan arındır. Peygamber Efendimizin Senin Sevdiği Kişiler Arasina Yaz. Edeceği Dualari Kabul Et Duasi Kabul Olunanlardan Eyle.amin.
hafize

hafize

Amin Amin Amin
Allahım kardeşlerimin dualarını kabul eyle
Allahım kardeşlerimi 2 cihanda bahtiyar eyle
Allahım kardeşlerimin ölmüşlerine rahmet eyle nurunla aşkınla mağfiret eyle
Allahım kardeşlerime,sevdiklerine,dostlarına arkadaşlarına nurunu aşkını rahmetini ihsan eyle
Allahım kardeşlerimi Resulunun izinden gidenlerden eyle,onlara Habibine olan hoşnutluğunla muamele eylediğin gibi muamele eyle inşallah

Mevlana'dan

Bana

-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

amin amin amin...
Rabbimiz sen birlik beraberliğimizi bozma
karedeşlerimin gönüllerine göre ver