Allah'ım benden sonraki arkadaşıma sevdiklerine komşu olacağı ,Cennet köşklerinden bir köşk nasip eyle.Bu dünyada da evi yoksa ona gönlüne göre,içinde huzur ve mutlulukla yaşayacağı,hayırlı bir ev nasip eyle amin amin amin...
Alın Duanızı,Gelin En Büyük Duaya
28.277 görüntülenme · 306 yanıt
Amin amin amin............
Allah'ım benden sonraki arkadaşıma sevdiklerine komşu olacağı ,Cennet köşklerinden bir köşk nasip eyle.Bu dünyada da evi yoksa ona gönlüne göre,içinde huzur ve mutlulukla yaşayacağı,hayırlı bir ev nasip eyle amin amin amin...
elifeslem, post: 1303589, member: 76690Amin amin amin............
amin....rabbim kabul eylesin inş...
AMİNNNNNN
Allah'ım,benden sonra gelecek kardeşimin cümle günahlarını bağışla.onun tövbelerini kabul et.Allahım ona bu dunyanın da ahiretin de tüm güzelliklerini ver.onu kimseye muhtaç etme rızkını bol ve bereketli kıl.Onu
ve onun bütün neslini yükselt,onun eksikliklerini gider amel ve ahlakın iyisine hidayet et ve kötülerini gider.
Allahım her türlü işte sonunu hayr eyle,onu bu dünyanın zilletlerinden ve ahiretin azabından muhaffaza et.
Allahım hiç şüphe yok ki sen herşeye kadirsin,Senin gücün herşeye yeter
AMİN AMİN AMİN
AMİNNN
Allah'ım benden sonra gelecek kardeşimin başını yastıga koydugunda,huzur içinde,gönlü ve beyni rahat olarak uyumasını;sağlıklı,mutlu,huzurlu,güçlü ve dertsiz,tasasız uyananlardan
olmasını nasip eyle.Karanlıklarını aydınlığa çevir.Aminnnnnnnnnnn
Allah'ım benden sonra gelecek kardeşimin başını yastıga koydugunda,huzur içinde,gönlü ve beyni rahat olarak uyumasını;sağlıklı,mutlu,huzurlu,güçlü ve dertsiz,tasasız uyananlardan
olmasını nasip eyle.Karanlıklarını aydınlığa çevir.Aminnnnnnnnnnn
Amin Elfi eslem sanki duanı bana etmişsin gerçekten akşam başımı yastığa koyduğum zaman içim kafam çok rahat her zaman söylediğim bir sözdür Allahıma çok şükür benden sonra gelecek arkadaşım Rabbim duaya açılan ellerini hiç geri boş çevirmesin :a35:
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
Amin amin amin
Allah'ım benden sonraki arkadaşımı çocuklarıyla güldür.Yavrularının akıllı,zeki,çalışkan,becerikli,sağlıklı,
sorumluluklarını bilen,toplum içinde sevilen,sayılan,sözü geçen,anasına,babasına,atasına saygılı,Allah'ın
sevdiği ve razı olduğu kulları olmalarını nasib eyle.Onları Efendimiz sallallahu aleyhisselem in ahlakıyla ahlaklandır.Aminnnnnnnnnn
Allah'ım benden sonraki arkadaşımı çocuklarıyla güldür.Yavrularının akıllı,zeki,çalışkan,becerikli,sağlıklı,
sorumluluklarını bilen,toplum içinde sevilen,sayılan,sözü geçen,anasına,babasına,atasına saygılı,Allah'ın
sevdiği ve razı olduğu kulları olmalarını nasib eyle.Onları Efendimiz sallallahu aleyhisselem in ahlakıyla ahlaklandır.Aminnnnnnnnnn
amin..inş.canım ablam şu günlerde böyle bir dua benim için bir hazineden daha değerli rabbim razı olsun senden inş..
.Allah'ım,benden sonra gelecek kardeşimin cümle günahlarını bağışla.onun tövbelerini kabul et.Allahım ona bu dunyanın da ahiretin de tüm güzelliklerini ver.onu kimseye muhtaç etme rızkını bol ve bereketli kıl.Onu
ve onun bütün neslini yükselt,onun eksikliklerini gider amel ve ahlakın iyisine hidayet et ve kötülerini gider.
Allahım her türlü işte sonunu hayr eyle,onu bu dünyanın zilletlerinden ve ahiretin azabından muhaffaza et.
AMİN AMİN AMİN
.Allah'ım,benden sonra gelecek kardeşimin cümle günahlarını bağışla.onun tövbelerini kabul et.Allahım ona bu dunyanın da ahiretin de tüm güzelliklerini ver.onu kimseye muhtaç etme rızkını bol ve bereketli kıl.Onu
AMİN AMİN AMİN
ÇOK TEŞEKKÜR EDRİM allah CC RAZI OLSUN MİLYONKERE AMİİNN
ALLAHIM sen rahman ve rahimsin sen ol deyince herşeyolur senın şanın yücedir.EFENDİMİZE olan muhabbetin hürmetine yüzündekinurun hürmetine şu zamanda senın rızasını kazanmak için yaşayan nefsine dur demeye çalışan uğraşan gençler hürmetine benden sonraki benden önceki kardeşimin günahlarını bağışla onlara rahmetinle lutfunla muamele et.hastalıklarını gider.onlara Senın aşkını muhabbettini Efendimizin aşkını muhabbetini ver.onları islam yolunda sabit kıl.SENIN rızanı kazanmak için yaşayan kişilerle onları haşr neşir et.onlara güzel ahlak nasip eyle.namazı dostoğru kılanlardan eyle.onlara hyırda yarışacak eşler nasip et evli değillerse.asrı saadetteki mutlu huzurlu iman dolu SENIN sevginle dolu olan birbirlerine hep yardımcı muhabbetli sevgiyle dolu eşler nasip et.el ele cennete koşan eşlerden eyleonları.KURANI KERİMİN REHBERLİĞİNDE EFENDİMİZİN İZİNDE SENIN RIZASI KAZANMAK İÇİN AND İÇMİŞ SENI GÖRÜR GİBİ YAŞAMAYA ÇALIŞAN KİŞİLERDEN EYLE ONLARI VE ÖYLE KİŞLERLE BİR ET BU KARDEŞLERİMİ VE CÜMLEMİZİ
ALLAHIM sen rahman ve rahimsin sen ol deyince herşeyolur senın şanın yücedir.EFENDİMİZE olan muhabbetin hürmetine yüzündekinurun hürmetine şu zamanda senın rızasını kazanmak için yaşayan nefsine dur demeye çalışan uğraşan gençler hürmetine benden sonraki benden önceki kardeşimin günahlarını bağışla onlara rahmetinle lutfunla muamele et.hastalıklarını gider.onlara Senın aşkını muhabbettini Efendimizin aşkını muhabbetini ver.onları islam yolunda sabit kıl.SENIN rızanı kazanmak için yaşayan kişilerle onları haşr neşir et.onlara güzel ahlak nasip eyle.namazı dostoğru kılanlardan eyle.onlara hyırda yarışacak eşler nasip et evli değillerse.asrı saadetteki mutlu huzurlu iman dolu SENIN sevginle dolu olan birbirlerine hep yardımcı muhabbetli sevgiyle dolu eşler nasip et.el ele cennete koşan eşlerden eyleonları.KURANI KERİMİN REHBERLİĞİNDE EFENDİMİZİN İZİNDE SENIN RIZASI KAZANMAK İÇİN AND İÇMİŞ SENI GÖRÜR GİBİ YAŞAMAYA ÇALIŞAN KİŞİLERDEN EYLE ONLARI VE ÖYLE KİŞLERLE BİR ET BU KARDEŞLERİMİ VE CÜMLEMİZİ
ALLAH’ım!
Ey âlemlerin Rabbi!
Ey sevgiyi sevgiyle yaratan!
Ey seven, sevdiren ve sevindiren!
Ey rahmetin sonsuz kaynağı!
Ey merhametlilerin en merhametlisi!
Ey gönüllerin mutlak hakimi!
Ey zatını hamd ile azîz olduğum!
Ey zatını hamdden âciz olduğum!
Ben, layıkıyla övemem Seni!
Sen, övdüğün gibisin kendini!
Seni, layıkıyla ancak Sen tanırsın!
Seni, layıkıyla ancak Sen översin!
Hamd’im Sana mahsustur, senâ’m Sanadır!
Umudum, korkum ve sevdam Sanadır!
Özümü Sana çevirdim, Sana tutundum!
Elimi Sana açtım, gönlümü Sana sundum!
Beni kovmaz diye kapına geldim!
Affı boldur diye affına geldim!
Tuttum günahımdan yüzüme perde!
Kulluk edemedim lütfuna geldim!
Bizleri bağışla YA RABBİ
Ey âlemlerin Rabbi!
Ey sevgiyi sevgiyle yaratan!
Ey seven, sevdiren ve sevindiren!
Ey rahmetin sonsuz kaynağı!
Ey merhametlilerin en merhametlisi!
Ey gönüllerin mutlak hakimi!
Ey zatını hamd ile azîz olduğum!
Ey zatını hamdden âciz olduğum!
Ben, layıkıyla övemem Seni!
Sen, övdüğün gibisin kendini!
Seni, layıkıyla ancak Sen tanırsın!
Seni, layıkıyla ancak Sen översin!
Hamd’im Sana mahsustur, senâ’m Sanadır!
Umudum, korkum ve sevdam Sanadır!
Özümü Sana çevirdim, Sana tutundum!
Elimi Sana açtım, gönlümü Sana sundum!
Beni kovmaz diye kapına geldim!
Affı boldur diye affına geldim!
Tuttum günahımdan yüzüme perde!
Kulluk edemedim lütfuna geldim!
Bizleri bağışla YA RABBİ
Ey kalplerimizi nurlandıran Rabbimiz!
Hidayetinle iyileştir kalplerimizi,
Ebedi saadet müjdesiyle şifa ver kalplerimize, Yokluğun acısına bırakma kalplerimizi,
Fena ve zeval derdiyle dertlendirme kalplerimizi,
Ey kalplerimize şifa veren rabbimiz!
Seni sevmekle tatmin eyle kalplerimizi,
Ebedi sevdalarına vuslat ver kalplerimizin, Senin muhabbetinle sevindir kalplerimizi,
Aşkının serinliğini ver kalplerimize.
Ey kalplerimizin sevgilisi Rabbimiz!
Sana yakınlıkla sevindir kalplerimizi, Seni tanımakla sıcaklık ver kalplerimize,
Sana yakınlığın hüsniyetini ver kalplerimize, ısındır kalplerimizi birbirine,
Ey kalplerimizi ısındıran Rabbimiz!
Sensin nurların nuru,
Sendendir bütün nurlar, nur ver bize aydınlat ufkumuzu.
amin
Hidayetinle iyileştir kalplerimizi,
Ebedi saadet müjdesiyle şifa ver kalplerimize, Yokluğun acısına bırakma kalplerimizi,
Fena ve zeval derdiyle dertlendirme kalplerimizi,
Ey kalplerimize şifa veren rabbimiz!
Seni sevmekle tatmin eyle kalplerimizi,
Ebedi sevdalarına vuslat ver kalplerimizin, Senin muhabbetinle sevindir kalplerimizi,
Aşkının serinliğini ver kalplerimize.
Ey kalplerimizin sevgilisi Rabbimiz!
Sana yakınlıkla sevindir kalplerimizi, Seni tanımakla sıcaklık ver kalplerimize,
Sana yakınlığın hüsniyetini ver kalplerimize, ısındır kalplerimizi birbirine,
Ey kalplerimizi ısındıran Rabbimiz!
Sensin nurların nuru,
Sendendir bütün nurlar, nur ver bize aydınlat ufkumuzu.
amin
leyla-1 🛡
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.043 mesaj
Amin Amin Amin
Allah'ım benden sonraki kardeşimizin içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtarıp tez zamanda selametine çıkmak yaşamına bir düzen bir yön vermek nasip et Rabbim.
Bilerek veya bilmeyerek işlediği günahları affedip hayır kapılarını açmak nasip et Rabbim.
Allah yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzxce olsun hayırlı geceler.
Allah'ım benden sonraki kardeşimizin içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtarıp tez zamanda selametine çıkmak yaşamına bir düzen bir yön vermek nasip et Rabbim.
Bilerek veya bilmeyerek işlediği günahları affedip hayır kapılarını açmak nasip et Rabbim.
Allah yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzxce olsun hayırlı geceler.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Allahim Sen Onun Tüm Günahlarini Affeyle.her Iki Cihandada Iyilikve Güzellikler Ver.heriki Cihanda Tüm Sikinitilardan Arindir.peygamber Efendimizin Sevdiği Kişiler Arasina Yaz. Edeceği Dualari Kabul Et Duasi Kabul Olunanlardan Eyle.amin
AMİN AMİN AMİN
Allah'ım benden sonraki kardeşimin günahlarını bağışla,onu duası kabul olunur kulların arasına kabul eyle.Bu dünyasını ve ahiretini Cennette geçirmesini nasip eyle.Allah'ım arkadaşıma darlık,kıtlık,yokluk yüzü gösterme.Allah'ım ona her iki cihandada mutlu,huzurlu,sağlıklı,dirlik içinde yaşamayı nasib eyle.
Allah'ım benden sonraki kardeşimin günahlarını bağışla,onu duası kabul olunur kulların arasına kabul eyle.Bu dünyasını ve ahiretini Cennette geçirmesini nasip eyle.Allah'ım arkadaşıma darlık,kıtlık,yokluk yüzü gösterme.Allah'ım ona her iki cihandada mutlu,huzurlu,sağlıklı,dirlik içinde yaşamayı nasib eyle.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/29514-alin-duanizi-gelin-en-buyuk-duaya · 08.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.