Alın Duanızı,Gelin En Büyük Duaya
28.277 görüntülenme · 306 yanıt
aminnn... ALLAH'ım sonraki kardeşime evine sağlık huzur bereket ver ahirette peygamber efendimizin sancağı altında toplananlardan eyle inşaALLAH....
amin amin amin inşaallah...
Sevdiğimle evlenirim.....
.......ya rabbi kardeşimin günahını bağışla ve onu cennetine kabul et.....onun duasını tez zamanda ver
Sevdiğimle evlenirim.....
.......ya rabbi kardeşimin günahını bağışla ve onu cennetine kabul et.....onun duasını tez zamanda ver
amin ablacım.. rabbim kardeşimin günahlarını affet.. ona hidayet ver.. yolunda ayırma.. sevdiğin kullarınla karşılaştır.. yalnızlıklarında kalbini ışığınla aydınlat ki o zamanlarda sana yönelsin.. kardeşimin gönlündekilerin en hayırlılarını ona ver rabbim.. ve onu ailesini koru.. onu şeytanla ve nefsiyle başbaşa bırakma rabbim.. onu sabırlı kullarından kıl...
sabır acı meyvesi tatlıdır....
Ya Rabbi, kendi sevgini, sevdiklerinin sevgisini, sevgine kavuşturacak amellerin sevgisini nasip eyle!
Ya Rabbi, kendi sevgini, sevdiklerinin sevgisini, sevgine kavuşturacak amellerin sevgisini nasip eyle!
Amin...Amin...Amin...Allah tüm dualarınızı kabul etsin...Bizi bize Bırakmasın..Rabbim rahmetini mağfiretini esirgemesin..Allah Sıradaki kardeşimize merhametiyle muamale etsin..Allahın sevdiği kullardan olsun..İnşaallah Amin...
Ey Rabbim!
Bütün güzel sözler sana söylemekle güzeldir.
Kirik dökük de olsa kabul eyle sözlerimi,
Yikik dökük de olsa duy yakarislarimi,
Kabul eyle beni,
Kabul eyle sözlerimi,
Suskunlugumu,
Dilsizligimi,
En güzel dua eyle,
Dua eyle dilsizligimi,
Dua eyle suskunlugumu,
En güzel dua eyle,
Ki sözlerin en güzeli sana hitap etmekle güzeldir.
Dua eyle sözlerimi,
Güzel eyle...
Güzel eyle...
amin sıradki kardeşim için olsun bu duam
Bütün güzel sözler sana söylemekle güzeldir.
Kirik dökük de olsa kabul eyle sözlerimi,
Yikik dökük de olsa duy yakarislarimi,
Kabul eyle beni,
Kabul eyle sözlerimi,
Suskunlugumu,
Dilsizligimi,
En güzel dua eyle,
Dua eyle dilsizligimi,
Dua eyle suskunlugumu,
En güzel dua eyle,
Ki sözlerin en güzeli sana hitap etmekle güzeldir.
Dua eyle sözlerimi,
Güzel eyle...
Güzel eyle...
amin sıradki kardeşim için olsun bu duam
amin amin amin inşallah
*****ya rabbi merhametsiz kullarına merhamet nasip eyle ve mazlumları , gözü yaşlı olanları ezdirme ya rabbi
*****ya rabbi merhametsiz kullarına merhamet nasip eyle ve mazlumları , gözü yaşlı olanları ezdirme ya rabbi
Amin.inş.
Allahım benden önceki ve sonraki kardeşlerimin dualarını kabul eyle AMİN.
Ya RABBİM,benden önceki kardeşlerimi beni,sonraki kardeşimi ve kardeşlerimi,Kendine has kul,Habibine has ümmet eyle,Razı olduğun kullarından olmayı nasibeyle,iki cihan saadeti ve Efendimizin şefaatine nail eyle.
AMİN.
Allahım benden önceki ve sonraki kardeşlerimin dualarını kabul eyle AMİN.
Ya RABBİM,benden önceki kardeşlerimi beni,sonraki kardeşimi ve kardeşlerimi,Kendine has kul,Habibine has ümmet eyle,Razı olduğun kullarından olmayı nasibeyle,iki cihan saadeti ve Efendimizin şefaatine nail eyle.
AMİN.
amin amin amin inşallah
***** ya rabbi senin rızan için başını seccadeye koyan kullarını affet dualarını kabul et cennetine nail et.....beni anamı babamı ve tüm ümmeti muhammet müslümanlarını içindede sitede kayıtlı kardeşlerimi affet dualarını kabul et ya rabbi
***** ya rabbi senin rızan için başını seccadeye koyan kullarını affet dualarını kabul et cennetine nail et.....beni anamı babamı ve tüm ümmeti muhammet müslümanlarını içindede sitede kayıtlı kardeşlerimi affet dualarını kabul et ya rabbi
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/29514-alin-duanizi-gelin-en-buyuk-duaya · 08.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.