RE: S.A ARKADAŞLAR BİR SORUM VAR!!!...
aleykümselam kardeşim bu konuyu açtığın iyi oldu sağolasın kurşun döktürmenin yok kem göz var yok nazara iyi gelir bunlar hurafe neden mi? falcılarda biz burçlardan yola çıkarak yapıyoruz bunu islam dininede burç var diyor vede gel gelelim söylediklerimin hepsi çıkıyor ben herşeyi biliyorum diyorlar.... tövbe tövbe haşa niyet her zaman farklı veresin bana 10 sipali seni koruyaım nazardan bunlar hurafe çünkü böyle irşey olmuş olsaydı FELAK NAS SÜRELERİni mevlam indirmezdi nazar duasını okumamızı istemezdi... değil mi??
bizler şu ahir zamanda imtan oluyoruz insanoğlu buraya imtan olmaya geldi vede dünya yok oluncaya kadarda bu devam edecektir...
sonra şeytan Allaha senin kileri al benim kileri ver cehennemime götüreyim diyecektir kuşkusuz....
bu insanlarala bizler imtahan oluyoruz ama kimse bu işin astarını böyle düşünmüyor ki...hemen aaaa falcının dedikleri çıktı nereye çıktı kendini kandırma başkasınıda ona inanması için sürükleme sen imtan oldun Allah seni bu yolda imtan etti ona o sözleri söylemek ilham oldu sonra dedikleri yaşamında tuttu aldı 15 sipaliyi koydu cebe sende inandın bunu açıklayan en güzel ayet şudur...
"bir insan iyilik ister iyilik yolunda çaba sarfederse Allah iyiliği yaratır. bir insan kötülük ister o yolda çaba harcarsa Allah kötülüğü yaratır" bunu hiç bir zaman unutmayalım vede düşünün burda mevlam nedemek istemiş
biz inandığımız yada inanmak istediğimiz doğrultuda yaşıyoruz yanlış olanda bu zaten din hiç bir zaman sana ayak uydurmaz uyduramaz senin islama ayak uydurman gerekir vede böyle şeylere inanma imtan oluyorum de geç Rabbim büyüksün de geç kardeşim umarım yardımcı olabilmişimdir selametle
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥