herkese slm arkadaşlar bir sorum olacaktı.
1.700 görüntülenme · 8 yanıt
sevgili arkadaşlar benim bir sorum olacaktı kafamı kurcalayan bilgisi olan dostlar cevaplarsa cok makbule gececek Esmaül Hüsna yani ALLAH ın isimlerini gümüş bir levhada yazdırıp boynumuzda taşmanın bir mahsuru varmıdır malum günlük hayatta girip cıktıgımız yerler var istemeden günaha girermiyiz esmaül hüsna üzerimde taşımak istiyorum manevi olarak beni rahatlatacagına inanıyorum cünkü bu aralar manevi olarak cok bunalımdayım sanki herşey benim karşımda herşey benim tersime gidiyor siz dostlardan bir cevap verenlere şimdiden ALLAH razı olsun..
selamun aleykum kardeşim sitede soru sormak yasaktır
sorularınızı
sorularlaislamiyet
e sorabilirsiniz gereken cevap en kısa surede verılır siz
uyeliginiz hayrlı ve daim olsun.
selam ve dua ile kalın.
sorularınızı
sorularlaislamiyet
e sorabilirsiniz gereken cevap en kısa surede verılır siz
uyeliginiz hayrlı ve daim olsun.
selam ve dua ile kalın.
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
teşkkürler arkadaşım ama bu bahsettiginiz yer nerede bir link verebilirmisiniz yada forumdamı oraya yazayım sorumu ...
Sorularla ?slamiyet | Sorularlaislamiyet.com
bu kardeşim girip sorunlarınızı sorarsınız inşaALLAH.
aylin26, post: 795975, member: 54443Sorularla ?slamiyet | Sorularlaislamiyet.com
ALLAH razı olsun kardeşim hayırlı geceler..
mustafa4221, post: 795988, member: 22944ALLAH razı olsun kardeşim hayırlı geceler..
amin ecmain faydalı olabildiysem ne mutlu bana selametle.
mustafa4221, post: 795942, member: 84198sevgili arkadaşlar benim bir sorum olacaktı kafamı kurcalayan bilgisi olan dostlar cevaplarsa cok makbule gececek Esmaül Hüsna yani ALLAH ın isimlerini gümüş bir levhada yazdırıp boynumuzda taşmanın bir mahsuru varmıdır malum günlük hayatta girip cıktıgımız yerler var istemeden günaha girermiyiz esmaül hüsna üzerimde taşımak istiyorum manevi olarak beni rahatlatacagına inanıyorum cünkü bu aralar manevi olarak cok bunalımdayım sanki herşey benim karşımda herşey benim tersime gidiyor siz dostlardan bir cevap verenlere şimdiden ALLAH razı olsun..
Caiz olmaz buyuruluyor. Su geçirmiyecek derece naylon veya deriyle kaplanması gerekir.
Sual: Muska taşımak caiz midir? Muska nasıl kaplanır? Üçgen şeklinde olmasının, onunla tuvalete girilmesinin mahzuru var mıdır?
CEVAP
Muska taşımak caizdir. (Fetava-yı hadisiyye)
Muskanın üçgen veya başka bir şekilde olmasının da hiç mahzuru yoktur. Muska ya yedi kat balmumu kaplanmış muşamba denilen beze sarılır veya tek kat deri yahut naylona sarılır. Bu haliyle tuvalete girmekte de mahzur olmaz.
Dua eder dua beklerim.
Dualarla ilgili çeşitli sorular .:.: www.dinimizislam.com :.:.
Bir tel parçası ol ama büyüklerin cereyanını naklet...
arkadaşlar cevap veren arkdaşlardan allah razı olsun tabikki ezberlemek aklımızın bir kenarında o güzel isimleri tutmak daha güzel ama en baştada demiştim manevi olarak heran o isimlerin üzerinde olmasını istiyorum bende deri ile kaplatıp taşıyacam soruma cevap bulmuş oldum tekrar herkese teşkkürler..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/41970-herkese-slm-arkadaslar-bir-sorum-olacakti · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Bir sorum olacaktı sizlere? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- Yönetime ve moderatörlere bir sorum olacaktı... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- Sizlere birkaç sorum olacaktı... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 11 cevap
- bir sorum olacaktı Dini sohbet 3 cevap
- Hacı olan abilerime ablalarıma bir sorum olacaktı? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
- Parfümle alakalı bir sorum olacaktı? Dini sohbet 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.