bi sorum var arkadaşlar
1.293 görüntülenme · 12 yanıt
aleykumselam kardesim yazi yazdigin o kutnun altindaki cevapla yerine gelismis kismina basarsan karsina yazi yazmakla ilgili çok daha gelismis bir tablo çikacaktir . oradan istedigin yazi turunu seçip istedigin buyuklugu ve rengide ayarlayabilirsin . insallah anlatabilmisimdir selam ve dua ile.. kolay gelsin..
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
efzairem, post: 531885, member: 8833selamün aleyküm arkadaşlarbir kaç aydır siteye üyeyim ama msjlarımı büyük yada renkli yazamıyorum bunun nasıl yapıldıgnı söylerseniz sevinirim:H
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM
ÖNCELİKLE NASIL BÜYÜK YAZILDIĞINI ANLATIYIM:YAZINI YAZDIKTAN SONRA
MAUSUN SOL TARAFINA BASILI TUTUP YAZININ HEPSİNİ MAVİ RENGE GETİRİYOSUN O ŞEKİLDE BIRAKIYOSUN VE BÜYÜTMEK İÇİN HEMEN ÜST TARAFTAKİ BÜYÜK YAZISININ YANINDAKİ OK İŞARETİNE TIKLAYIP İSTEDİĞİN BOYUTTAKİ NUMARAYI TIKLIYOSUN.
RENGİNİ AYARLAMAK İÇİNDE AYNI ŞEKİLDE DEVAM EDİYOSUN ÜSTTEKİ A YAZISININ YANINDAKİ OK İŞARETİNİ TIKLAYIP HANGİ RENGİ İSTİYOSAN ONA TIKLIYOSUN
M DENIZVE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM
ÖNCELİKLE NASIL BÜYÜK YAZILDIĞINI ANLATIYIM:YAZINI YAZDIKTAN SONRA
MAUSUN SOL TARAFINA BASILI TUTUP YAZININ HEPSİNİ MAVİ RENGE GETİRİYOSUN O ŞEKİLDE BIRAKIYOSUN VE BÜYÜTMEK İÇİN HEMEN ÜST TARAFTAKİ BÜYÜK YAZISININ YANINDAKİ OK İŞARETİNE TIKLAYIP İSTEDİĞİN BOYUTTAKİ NUMARAYI TIKLIYOSUN.
RENGİNİ AYARLAMAK İÇİNDE AYNI ŞEKİLDE DEVAM EDİYOSUN ÜSTTEKİ A YAZISININ YANINDAKİ OK İŞARETİNİ TIKLAYIP HANGİ RENGİ İSTİYOSAN ONA TIKLIYOSUN
Maşallah kullanma kılavuzu gibi..:B
Hayırlı günler abi.. :H
Hayırlı günler abi.. :H
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
efzairemEVETTT ALLAH razı olsun oldu
yasasinnnnnn:K:B
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
isranurrSelamün Aleyküm.bende Ne Gülme Işareti Yapabiliyorum Nede Ağlama Hiç Bişey Yapamiyorum Dümdüz Yaziyorum Işte
aleyküm selam kardeş bende sana yardım edeyim altta bi cevapla yazıyo bide gelişmiş yazıyo gelişmişe tıkla ifadeler geliyo
isranurrSelamün Aleyküm.bende Ne Gülme Işareti Yapabiliyorum Nede Ağlama Hiç Bişey Yapamiyorum Dümdüz Yaziyorum Işte
ve aleyküm selam abla. bir forumu açtığınızda; en altta solda "smileler açık" diye yazıyor mu? sanırım ayarlarınızı değiştirmeniz gerekecek..
efzairem, post: 531918, member: 70683aleyküm selam kardeş bende sana yardım edeyim altta bi cevapla yazıyo bide gelişmiş yazıyo gelişmişe tıkla ifadeler geliyo
pardon isranur abla, ben smileyleri göremediğinizi de sanmıştım.. kardeşimizin dediği gibi yapın siz inşaAllah..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/26106-bi-sorum-var-arkadaslar · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- S.A ARKADAŞLAR BİR SORUM VAR!!!... Dini sohbet 6 cevap
- Arkadaşlar kabir sualleri ile ilgili sorum varda yardım edermisiniz Dini sohbet 11 cevap
- arkadaşlar önemli bi sorum olcak ? Dini sohbet 6 cevap
- herkese slm arkadaşlar bir sorum olacaktı. Dini sohbet 8 cevap
- Arkadaşlar Size Bi Sorum Olacak Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- bi sorum var arkadaşlar Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 12 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.