bi sorum var arkadaşlar

1.293 görüntülenme · 12 yanıt

Paylaş:
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

selamün aleyküm arkadaşlarbir kaç aydır siteye üyeyim ama msjlarımı büyük yada renkli yazamıyorum bunun nasıl yapıldıgnı söylerseniz sevinirim:H
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

aleykumselam kardesim yazi yazdigin o kutnun altindaki cevapla yerine gelismis kismina basarsan karsina yazi yazmakla ilgili çok daha gelismis bir tablo çikacaktir . oradan istedigin yazi turunu seçip istedigin buyuklugu ve rengide ayarlayabilirsin . insallah anlatabilmisimdir selam ve dua ile.. kolay gelsin..
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

Ya Onu Yapiyorumda Gene Yazida Bişey Degişmiyo
M DENIZ

M DENIZ

Mübarek Üye · 1.228 mesaj

efzairem, post: 531885, member: 8833selamün aleyküm arkadaşlarbir kaç aydır siteye üyeyim ama msjlarımı büyük yada renkli yazamıyorum bunun nasıl yapıldıgnı söylerseniz sevinirim:H

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM
ÖNCELİKLE NASIL BÜYÜK YAZILDIĞINI ANLATIYIM:YAZINI YAZDIKTAN SONRA
MAUSUN SOL TARAFINA BASILI TUTUP YAZININ HEPSİNİ MAVİ RENGE GETİRİYOSUN O ŞEKİLDE BIRAKIYOSUN VE BÜYÜTMEK İÇİN HEMEN ÜST TARAFTAKİ BÜYÜK YAZISININ YANINDAKİ OK İŞARETİNE TIKLAYIP İSTEDİĞİN BOYUTTAKİ NUMARAYI TIKLIYOSUN.
RENGİNİ AYARLAMAK İÇİNDE AYNI ŞEKİLDE DEVAM EDİYOSUN ÜSTTEKİ A YAZISININ YANINDAKİ OK İŞARETİNİ TIKLAYIP HANGİ RENGİ İSTİYOSAN ONA TIKLIYOSUN
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

M DENIZVE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM
ÖNCELİKLE NASIL BÜYÜK YAZILDIĞINI ANLATIYIM:YAZINI YAZDIKTAN SONRA
MAUSUN SOL TARAFINA BASILI TUTUP YAZININ HEPSİNİ MAVİ RENGE GETİRİYOSUN O ŞEKİLDE BIRAKIYOSUN VE BÜYÜTMEK İÇİN HEMEN ÜST TARAFTAKİ BÜYÜK YAZISININ YANINDAKİ OK İŞARETİNE TIKLAYIP İSTEDİĞİN BOYUTTAKİ NUMARAYI TIKLIYOSUN.
RENGİNİ AYARLAMAK İÇİNDE AYNI ŞEKİLDE DEVAM EDİYOSUN ÜSTTEKİ A YAZISININ YANINDAKİ OK İŞARETİNİ TIKLAYIP HANGİ RENGİ İSTİYOSAN ONA TIKLIYOSUN

Maşallah kullanma kılavuzu gibi..:B

Hayırlı günler abi.. :H
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

[SIZE="4"]Du Deniyim Olcakmi Bakalim
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

EVETTT ALLAH razı olsun oldu
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

efzairemEVETTT ALLAH razı olsun oldu

yasasinnnnnn:K:B
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
isranurr

isranurr

Mübarek Üye · 814 mesaj

Selamün Aleyküm.bende Ne Gülme Işareti Yapabiliyorum Nede Ağlama Hiç Bişey Yapamiyorum Dümdüz Yaziyorum Işte
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

isranurrSelamün Aleyküm.bende Ne Gülme Işareti Yapabiliyorum Nede Ağlama Hiç Bişey Yapamiyorum Dümdüz Yaziyorum Işte

aleyküm selam kardeş bende sana yardım edeyim altta bi cevapla yazıyo bide gelişmiş yazıyo gelişmişe tıkla ifadeler geliyo
nigdeli

nigdeli

Mübarek Üye · 4.908 mesaj

isranurrSelamün Aleyküm.bende Ne Gülme Işareti Yapabiliyorum Nede Ağlama Hiç Bişey Yapamiyorum Dümdüz Yaziyorum Işte

ve aleyküm selam abla. bir forumu açtığınızda; en altta solda "smileler açık" diye yazıyor mu? sanırım ayarlarınızı değiştirmeniz gerekecek..
nigdeli

nigdeli

Mübarek Üye · 4.908 mesaj

efzairem, post: 531918, member: 70683aleyküm selam kardeş bende sana yardım edeyim altta bi cevapla yazıyo bide gelişmiş yazıyo gelişmişe tıkla ifadeler geliyo

pardon isranur abla, ben smileyleri göremediğinizi de sanmıştım.. kardeşimizin dediği gibi yapın siz inşaAllah..
M DENIZ

M DENIZ

Mübarek Üye · 1.228 mesaj

Resul_Acer
Maşallah kullanma kılavuzu gibi..:B

Hayırlı günler abi.. :H

HAYIRLI GÜNLER SANADA RESUL KARDEŞİM:D
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.