Banada Dua Eden Nolur
1.648 görüntülenme · 13 yanıt
Hayirli Günler Kardeşlerim. Sizin Dualariniza Ihiyacim Var. Eşimi Dün Mağaza Borcundan Dolayi Hapse Attilar. Ve Akşam 5 E Kadar 5,000 Milyar Yatirin çiksin Diyolar. Napacm Ben şimdi. Kizimla Ortada Kaldik. Eşim Rezil Olmamak Için Kimseye Söleme Dedi. Hiç Kimsenin Haberi Yok. Bi Tek Size Anlattim. çok Zor Durumdayim Allah Rizasi Için Bize Dua Edinde Az Ceza Ile Kurtulsun. Sbaha Kadar Uyumadim. Isyan Etmiyorum Ama Nolur Bitsin Artik Bu Sikintilar Ya Rabbim. A.e.o.
NİLGÜN, post: 567552, member: 53961Hayirli Günler Kardeşlerim. Sizin Dualariniza Ihiyacim Var. Eşimi Dün Mağaza Borcundan Dolayi Hapse Attilar. Ve Akşam 5 E Kadar 5,000 Milyar Yatirin çiksin Diyolar. Napacm Ben şimdi. Kizimla Ortada Kaldik. Eşim Rezil Olmamak Için Kimseye Söleme Dedi. Hiç Kimsenin Haberi Yok. Bi Tek Size Anlattim. çok Zor Durumdayim Allah Rizasi Için Bize Dua Edinde Az Ceza Ile Kurtulsun. Sbaha Kadar Uyumadim. Isyan Etmiyorum Ama Nolur Bitsin Artik Bu Sikintilar Ya Rabbim. A.e.o.
Selemu alaykum,kolay olmayan imtihanlardan geçiyorsunuz sabır ediniz inşallah derdi veren Allah dermanı da size vermeyecek değildir.İnşallah sıkıntılarınıza şifa olması için 3 tane Yasini şerif okuyacam Rabbim yapacağımız amelleri eksiksiz kabul eylesin amin.Kendinizi de çok üzüp heder etmeyiniz.Rabbime emanet olun.
“Yeryüzünde en güzel sistem İslam’dır. Sakın ha bu sistemi mal korkusundan, can korkusundan çakallara parçalatmayın. Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Sonra hakkınızla beraber, müslümanlık şerefiniz de gider”[Şehid Muammer Aslantaş]
selamun aleyküm
Rezil olmamak için kimse söyleme demiş eşiniz ama kardeşim yakınlarınıza söyleyin. Belki yardımcı olabilecek yakınlarınız vardır. Rabbim yardımcınız olsun çok zor bir imtihan. Allah kolaylık versin kardeşim
Allah'a emanet olun
Rezil olmamak için kimse söyleme demiş eşiniz ama kardeşim yakınlarınıza söyleyin. Belki yardımcı olabilecek yakınlarınız vardır. Rabbim yardımcınız olsun çok zor bir imtihan. Allah kolaylık versin kardeşim
Allah'a emanet olun
Arzu_76
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
Rabbim (maddi-manevi) darda ve sıkıntıda olan tüm kardeşlerimizin yardımcısı olsun inşelleh sizinde kardeşim
Hepinizden Tek Tek Allah Razi Olsun. Binnur Kardeşim Yakinlarimizda Bize Yardim Edebilecek Kmse Yok. Zaten Millet Ağzina Laf Ariyor. Oda Bildiği Için Kmseye Söleme Dedi. Inşallah Rabbim Bizi Bu Imtihanimizdan Başimiz Dik Olarak çikarir. Istikbal Kardeşim Inşallah Okuduklarin Sana Sevabin Olarak Geri Döner. Allah Kimseye Dert Vermesn. Kendimden çok O 2 Yaşindaki Yavrumu Düşünüyom. Nasil Geçer Bu Zaman Nasil Işe Giderim Nasil Hem Borç öder. Hem Içerde Ona Bakar. Hemde Ev Geçindiririm. Bide Kira. Düşündükçe Kafayi Yiyecem.a.e.o
selamun aleykum kardeşşimm..
öncelıkle allah yar ve yardmcınız olsunn..ama eşiniz erkeklık gururuyla kımseye soyleme dese de ..siz yardım edeceğine inandığınız bır aile buyugune danıişip yardım istemelısınız..insanogluu başına herşey gelebılıyorrrrr..anne-baba-aile bunun için var zaten değill mıı!!aynı zamanda borcuu olmak cok kotuu bır sey değill,,kımın yok kıı..emınım sızde vermeyıı ıstemişsınızdr ama..bu tarz durumlarda buyuklere daaanışılmalı diye düşünüyorumm..tabı yıne sızın verecegınız bır karar...sıze dua edıyorm inş..
"ben (c.c)sizlerii mallarınız,canlarınız ve evlatlarınızla imtihan edeceğim"(ayet)
öncelıkle allah yar ve yardmcınız olsunn..ama eşiniz erkeklık gururuyla kımseye soyleme dese de ..siz yardım edeceğine inandığınız bır aile buyugune danıişip yardım istemelısınız..insanogluu başına herşey gelebılıyorrrrr..anne-baba-aile bunun için var zaten değill mıı!!aynı zamanda borcuu olmak cok kotuu bır sey değill,,kımın yok kıı..emınım sızde vermeyıı ıstemişsınızdr ama..bu tarz durumlarda buyuklere daaanışılmalı diye düşünüyorumm..tabı yıne sızın verecegınız bır karar...sıze dua edıyorm inş..
"ben (c.c)sizlerii mallarınız,canlarınız ve evlatlarınızla imtihan edeceğim"(ayet)
Allah Razi Olsun Kardeşim. Bak Olay Nasil Biliyomusun Bizim Mağazaya Kalan Borç 1,5 Milyardi 3-4 Ay Sikintilarimizdan Dolayi ödeyemedik Hemen Avukata Vermişler. Ve önceki Senetleri Almayi Unutmuşuz Biz Ellerinde Olan Toplam 3,5 Luk Ayriayri Senet Vermişler. Bide Avukat Masrafi 5 E çkti. 11 Ayda Mahkeme Beraat Etti. Mal Beyanindan Dolayi. Bizim Avukati Aradim şimdi Diyki Nasil Alirlar. O Dava Düştü Ben Infazdan Düşüş Kağidini Alir Gider çikaririm. Inşallah Bizi Kandirmiyodur. çünkü Avukatada Borcmuz Var. Ama Mağazanin Yaptiğina Ne Demeli 1,5 Luk Snet Yerine 3,5 Senet Veriyor Ve Avukatlarida Hiç Anlaşmaya Gdip Taksit Yapmiyor. Ve Mağaza Sahibi Benim üvey Amcamin Oğlunun çaliştiği Yer. Allah Islah Etsin. Bize çektrdikleri Yaptirdiklari Haksizliğin Nasil Hesabini Verirler. Blmiyorum. Hayatimda Görmediğim şeyleri Eşimin 1 Hatasindan Dolayi Hepsini Gördüm. Yinede Allah Başimdan Eksik Etmesin Onu.
NİLGÜNAllah Razi Olsun Kardeşim. Bak Olay Nasil Biliyomusun Bizim Mağazaya Kalan Borç 1,5 Milyardi 3-4 Ay Sikintilarimizdan Dolayi ödeyemedik Hemen Avukata Vermişler. Ve önceki Senetleri Almayi Unutmuşuz Biz Ellerinde Olan Toplam 3,5 Luk Ayriayri Senet Vermişler. Bide Avukat Masrafi 5 E çkti. 11 Ayda Mahkeme Beraat Etti. Mal Beyanindan Dolayi. Bizim Avukati Aradim şimdi Diyki Nasil Alirlar. O Dava Düştü Ben Infazdan Düşüş Kağidini Alir Gider çikaririm. Inşallah Bizi Kandirmiyodur. çünkü Avukatada Borcmuz Var. Ama Mağazanin Yaptiğina Ne Demeli 1,5 Luk Snet Yerine 3,5 Senet Veriyor Ve Avukatlarida Hiç Anlaşmaya Gdip Taksit Yapmiyor. Ve Mağaza Sahibi Benim üvey Amcamin Oğlunun çaliştiği Yer. Allah Islah Etsin. Bize çektrdikleri Yaptirdiklari Haksizliğin Nasil Hesabini Verirler. Blmiyorum. Hayatimda Görmediğim şeyleri Eşimin 1 Hatasindan Dolayi Hepsini Gördüm. Yinede Allah Başimdan Eksik Etmesin Onu.
o zaman avukatınızı sıkı tutun kııı..eşinizle görştünüz muu..o nediyor acaba..evet boyle senet sepet işinde dikkat etmek lağzmm..allah yar ve yardımcınız olsun efendım..hapsten cıkar inşallah da işte bır sıkıntıı donemıı gecırıyorsunuz..allah yardm eder ödersınız inşallah..olmadıı akraabalardan borç alırsını değil mıı??allah çaresız dert vermesinn..
"allah yar ve yardımcınız olsunn inş"
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/28333-banada-dua-eden-nolur · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Banada dua banada dua Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- namaz kılan ağaç, ibadet eden ağaç, iman eden ağaç Sırlar Dünyası 4 cevap
- dualarınıza ıhtıyacım var nolur bı duada dostum ıcın Nasihatler 10 cevap
- Benim derdim var... Nolur biri yardim etsin..napicam bilmiyorum Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 20 cevap
- nolur bana yardım edinnn.... çok kötüyümmm.. Islamda Kadının Yeri ve Önemi 9 cevap
- NOLUR Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.