dualarınıza ıhtıyacım var nolur bı duada dostum ıcın
1.924 görüntülenme · 10 yanıt
s.a arkadaslar bı ıstegım var sızden can dostumun babası cok hasta ve doktorlar hıc umut vermıyolar kanser ıyıce organlarına dagılmıs yaradana el actım dua edıyorum nolur sızde dua edın dostum babasına bende dostuma kavusayım sımdıden allah razı olsun hepınızden selam ve DUA ile...
RE: dualarınıza ıhtıyacım var nolur bı duada dostum ıcın
ALLAH SIFA IHSAN ETSIN
SIFA KAYNAGI DERTLILERIN DERMANI OLAN RABBIM SEN KULLARINI BILIRSIN HER SEYE KADIRSIN GUCU YETENSIN SIFA SIFA ALLAHIM SIFA IHSAN EYLE KARDESIME...
ALLAH SIFA IHSAN ETSIN
SIFA KAYNAGI DERTLILERIN DERMANI OLAN RABBIM SEN KULLARINI BILIRSIN HER SEYE KADIRSIN GUCU YETENSIN SIFA SIFA ALLAHIM SIFA IHSAN EYLE KARDESIME...
S.A MİNANUR KARDEŞİM RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN .SEVDİKLERİNİN DUALARINI BEYTULLAHTA YAPILAN DUALARLA BİR KABUL ATSİN İNŞ.RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.SABİR VE DUA İLE.
S.A MİNANUR KARDEŞİM RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN .SEVDİKLERİNİN DUALARINI BEYTULLAHTA YAPILAN DUALARLA BİR KABUL ATSİN İNŞ.RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.SABİR VE DUA İLE.
ALLAH(CC) acil sifalar versin. Bu tip hastaliklardan muzdarip cok insan var maalesef dunyada, her biri tez zamanda sifa bulur insaAllah.
Allah yakinlarina yardim etsin.
ALLAH(CC) acil sifalar versin. Bu tip hastaliklardan muzdarip cok insan var maalesef dunyada, her biri tez zamanda sifa bulur insaAllah.
Allah yakinlarina yardim etsin.
RABBİM YAR VE YARDIMCISI OLSUN RABBIM ACİL ŞİFALAR VERSİN VERSİN...SABIR ARKADAŞIMM SABIRR...DUALARIMI EKSIK ETMEYECEGIMM ALLAH'A EMANET OLUNN
RABBİM YAR VE YARDIMCISI OLSUN RABBIM ACİL ŞİFALAR VERSİN VERSİN...SABIR ARKADAŞIMM SABIRR...DUALARIMI EKSIK ETMEYECEGIMM ALLAH'A EMANET OLUNN
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/8652-dualariniza-ihtiyacim-var-nolur-bi-duada-dostum-icin · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Duada salavat getirmezsek nolur bakın noluyo Dua Bölümü 1 cevap
- dualarınıza ihtiyacım var dileğim için nolur dualarınızı eksik etmeyin Dua Bölümü 6 cevap
- dualarınıza ihtiyacım var nolur hemde çok Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- dualarınıza ihtiyacım var nolur hemde çok Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 15 cevap
- Cook acıl yardıma ıhtıyacım var!! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- Yardımınıza ıhtıyacım var.... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.