🔒 Sizleri Taniyabilirmiyim
57.847 görüntülenme · 597 yanıt
ben betül 19 yasındayım ıstanbulluyum boğaziçi unıversıtesınde okuyorum hala hazırlıgı gecemedım dua beklıyorum okul oncesı ogretmenlıgı bolumunu okuyacagım ınsnallah gecersem. İngılızce calısmaya calısıyorum gunboyu evden cıkmıyorum nerdeyse cok sıkılıyorum dularınızı beklıyorum
selam aleyküm bende mesut 25 yaşındayım bekar aılemle oturuyorum okul yok çalısıyorum allah ızın vrırde bırı vesıle olursa evlılık dusunuyorum oda olmassa gorucu usulu evlenecez artık hayatı paylaşma yasımız geldı heralde oyle gorunuyor herkese allah hayırlı bır aıle ortamı nasıp etsın allaha emanet olun
MEHMEDVALLEYAllah rızası için iyi niyetli olan herkesten allah razı olsun
selamun aleyküm amin inşaallah..
mesut1983selam aleyküm bende mesut 25 yaşındayım bekar aılemle oturuyorum okul yok çalısıyorum allah ızın vrırde bırı vesıle olursa evlılık dusunuyorum oda olmassa gorucu usulu evlenecez artık hayatı paylaşma yasımız geldı heralde oyle gorunuyor herkese allah hayırlı bır aıle ortamı nasıp etsın allaha emanet olun
ve aleykümselam kardeşim inşaallah Rabbimiz gönlünüze göre versin inşaallah..
gülravzaben betül 19 yasındayım ıstanbulluyum boğaziçi unıversıtesınde okuyorum hala hazırlıgı gecemedım dua beklıyorum okul oncesı ogretmenlıgı bolumunu okuyacagım ınsnallah gecersem. İngılızce calısmaya calısıyorum gunboyu evden cıkmıyorum nerdeyse cok sıkılıyorum dularınızı beklıyorum
BETÜL ADAŞIM BENİM İSMİMDE BETÜL 19 U YENİ DOLDURDUM BEN DE UŞAKLIYIM AMA BENİM GÖNLÜMDE İSTANBULDA:A ADAŞIZ YANİ... MEVLAM SANA VE SENİN GİBİ KARDEŞLERİME YARDIM ETSİN ARTIK DUALARIMDASIN İNŞALLAH.......SELAM VE DUA İLE:gulegule
Salamu Aleykum,kardeslerim,ben Coook Uzakta Ulke Disinda Katiliyorum
Sizden Allah Rizasi Icin Sabir Duasi Bekliyorum Simdiden Sukranlarimi Sunarim.
Sizden Allah Rizasi Icin Sabir Duasi Bekliyorum Simdiden Sukranlarimi Sunarim.
SeLamun aLeykum din kardeşLerim...
Ben 15 yasında öğrenciyim..
YAPMAKTAN HOŞLANDIGIM ŞEYLER:
HER HAFTA KURAN-I KERİM 'İ HATMETMEK
KİTAP OKUMAK
NAMAZ KILMAK
ORUÇ TUTMAK
DUA ETMEK
MUHABBET ETMEK
KURUL VE KURULUŞLARDA GÖNÜLLÜ OLMAK....
Bu kadar...
aLLah hepimizin yar ve yardımcısı oLsn ...
allah razı oLsn hepimizden:)
KİTAP OKUMAK
NAMAZ KILMAK
ORUÇ TUTMAK
DUA ETMEK
MUHABBET ETMEK
Bu kadar...
allah razı oLsn hepimizden:)
SeLamun aLeykum din kardeşLerim...
KİTAP OKUMAK
NAMAZ KILMAK
ORUÇ TUTMAK
DUA ETMEK
MUHABBET ETMEK
Bu kadar...
allah razı oLsn hepimizden
s.a gercekten coqq güselll ALLAH hepimdenrazıı olsunn
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/22780-sizleri-taniyabilirmiyim · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.