🔒 Sizleri Taniyabilirmiyim

57.848 görüntülenme · 597 yanıt

🔒 Konu kilitli Son sayfaya git →
Paylaş:
Zoraki_38

Zoraki_38

Yeni Üye · 2 mesaj

Selamun Aleyküm Kardeslerim Abilerim Ve Ablalarim
Yeni üye Oldum Adim Sümeyye Almanyadan Katiliyorum 19 Yasima Girmek üzereyim Ve Kayseriliyim..
Son 2 Senedir Evdeyim Annem Hastaydi Ona Bakiyordum Yardimci Oluyordum..ama Simdi Ayrildi Yanimizdan 2 Haftadir..allahima Sükürler Olsun Inancim Oldugu Icin Kendimi Kaybetmedim..insallah Ahirette Kavusturur Mevlam Bizi..anne Kadar Kiymetli Bisey Yok Bu Yalan Dünyada..herneyse Simdi Kalakaldim Bi Babam Ve Erkek Kardesimle 3 Ablamlarda Evli.
belmurat

belmurat

Kıdemli Üye · 107 mesaj

aleykumselam kardeş hoşgeldin aramıza allah rahmet eylesin annen için üzüldüm. allah sanada sabır versin... adım murat bende denizli de ikamet ediyorum esnaf'ım 23 yasındayım selam ve dua ile.....
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

simay76
Selam ben simay 31 yaşında izmirde yaşıyorum aslen erzurumluyum ilgimi çekti bu site umarım çok faydasını görücem sizler sayesinde tşkler. bütün islam aleminin mevlid kandilini kutluyorum hayırlı günler:H

ve aleykümselam hayırlı günler Rabbimize emnaet olun inşaallah...:H
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Zoraki_38Selamun Aleyküm Kardeslerim Abilerim Ve Ablalarim
Yeni üye Oldum Adim Sümeyye Almanyadan Katiliyorum 19 Yasima Girmek üzereyim Ve Kayseriliyim..
Son 2 Senedir Evdeyim Annem Hastaydi Ona Bakiyordum Yardimci Oluyordum..ama Simdi Ayrildi Yanimizdan 2 Haftadir..allahima Sükürler Olsun Inancim Oldugu Icin Kendimi Kaybetmedim..insallah Ahirette Kavusturur Mevlam Bizi..anne Kadar Kiymetli Bisey Yok Bu Yalan Dünyada..herneyse Simdi Kalakaldim Bi Babam Ve Erkek Kardesimle 3 Ablamlarda Evli.

ve aleykümselam kardeşim hoşgeldi
n inşaallah Rabbimiz yar vev yardımcın olsun Rabbimiz annene acil şifalar ihsan eylesin inşaallah...
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

zikra_aleyküm selam bend e14 yasında bir ögrenciyiim bu durumda hepinize abla diyecem

hoşgeldniz kardeşim inşaallah sematle Rabbimize emanat ol :H
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

belmurataleykumselam kardeşim, ben Murat 23 yaşındayım Denizli'de ikamet ediyorum; Esnafım rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun. Selam ve Dua ile....

hayırlı işler hayırlı günler inşaallah Rabbimiz hayırlı müşt nasip eylesin Rabbimize emnaet ol inşaallah...amin:H
zikra_

zikra_

Aktif Üye · 71 mesaj

hoşgeldniz kardeşim inşaallah sematle Rabbimize emanat ol

ALLAH razı olsun abcımm a.e ol
uzgun_42

uzgun_42

Mübarek Üye · 1.218 mesaj

S. A. Kardeşlerim Ben Elmas 24 Yaşimdyim, Muhasebe Mezunuyum şu An çalişiyorum Hemde Kpss Ye Hazirlaniyorum. Konya/ Ereğliliyim. Vakit Buldukçe Siteyi Ziyaret Ediyorum, Sizlerden Gelenlere Bakiyorum. Allah Razi Olsun Bu Siteyi Hazirlayanlardan çok Hoşuma Gidiyor, Eksiklerimi Tamamlamaya çalişiyorum. Ne Kadar Başardim Bilememde!
memleketim

memleketim

Yeni Üye · 6 mesaj

tanısma

tanısma

sa tugba bn mehtap sıtede yenılerdenım sınava hazırlanıyorum bnde aeo selam ve dua ile kal kardeşım
MeDiNe__eLif

MeDiNe__eLif

Yeni Üye · 8 mesaj

belmurata.selam saol kardeş ya bu yasta bu kadar yapabiliyosan ne mutlu sana dualarında bizleride unutma olurmu allah zihin acıklığı versin.. selam ve dua ile...

teşekkür ederim...unutmam :)
seda_seda_

seda_seda_

Kıdemli Üye · 305 mesaj

Selamun Aleykum Kardeslerim Bende Yozgattan Seda 20 Yasinda Lise Mezunuyum Kpss Sinavina Hazirlaniyorum
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

uzgun_42S. A. Kardeşlerim Ben Elmas 24 Yaşimdyim, Muhasebe Mezunuyum şu An çalişiyorum Hemde Kpss Ye Hazirlaniyorum. Konya/ Ereğliliyim. Vakit Buldukçe Siteyi Ziyaret Ediyorum, Sizlerden Gelenlere Bakiyorum. Allah Razi Olsun Bu Siteyi Hazirlayanlardan çok Hoşuma Gidiyor, Eksiklerimi Tamamlamaya çalişiyorum. Ne Kadar Başardim Bilememde!

aleykümselam kardeşim Rabbimiz ilminizi ve dinimize ilgini arttırsın inşaallah selametle
belmurat

belmurat

Kıdemli Üye · 107 mesaj

seda_seda_Selamun Aleykum Kardeslerim Bende Yozgattan Seda 20 Yasinda Lise Mezunuyum Kpss Sinavina Hazirlaniyorum

Aleyküselam kardeşim allah yardımcın olsun....selam ve dua ile.....
hastetim

hastetim

Aktif Üye · 64 mesaj

selam arkadaşlar ben karamandan hacer bu siteye tesadüfen girdim ve cok hoşuma gitti bende burdan eksiklerimi tamamlıyorum sizden allah razı olsun kardeşlerim ben calışıyorum bir sınava hazırlanmıyorum ama duam herzaman sızlerle allaha emanet olun allah yardımcınız olsun
imported_gece_gözlüm

imported_gece_gözlüm

Yeni Üye · 5 mesaj

S.a. arkadaşlar bende Konya'dan Emine 19 yaşındayım geçen sene imam hatip lisesinden mezun oldum şu anda arapça kursuna gidiyorum.Siteyi tesadüfen buldum çok hoşuma gitti hep beraber inşaallah eksiklerimizi tamamlarız.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun...
ravza sin

ravza sin

Üye · 39 mesaj

s.atuğbacım hoş geldın
bende senın gıbı yenı uyeyım
42 yaşındayı bekarım samsunluyum ve istanbulda yaşıyorum
üye olalı birkaçgün oldu am şimdiden çok yararını görüyorum allah herkesden razı olsun.
üyeliğin hayırlı olsun kardeşim.a e o
hamit_trkylmz

hamit_trkylmz

Yeni Üye · 2 mesaj

selamun aleykum arkadaslar bende ıstanbulda ikamet etmekteyım ama aslen rizeliyim.aranıza yenı katıldım Allah'ın izniyle daim olacak
askayemin

askayemin

Yeni Üye · 9 mesaj

selamın aleykum kardeşler ben ibrahim iskenderunluyum 27 yaşımdayım 5 ay önce işyerimi kurdum elektrik üzerine zaman buldukça faydalı siteleri gezmeyi severim Rabbme emanet olunuz selamın aleykum
seda_seda_

seda_seda_

Kıdemli Üye · 305 mesaj

belmuratAleyküselam kardeşim allah yardımcın olsun....selam ve dua ile.....

allah razı olsun
belmurat

belmurat

Kıdemli Üye · 107 mesaj

selamunaleykum

selamunaleykum

seda_seda_allah razı olsun

cümlemizden kardeşim rabbimize emanetsin....
Paylaş:

🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.