🔒 Sizleri Taniyabilirmiyim

57.848 görüntülenme · 597 yanıt

🔒 Konu kilitli Son sayfaya git →
Paylaş:
mavicik

mavicik

Aktif Üye · 81 mesaj

selamun aleyküm..Rabbimiz bağışlasın evladınızı inşaallah...Rabbimiz ilminizi ilginizi arttısın inşaallah...
aminnn arkadasim tskrler
evla

evla

Kıdemli Üye · 141 mesaj

s.a. ben tokatlıyım ankarada yaşıyorum 3 çocuk annesiyim 30 yaşındayım buradakilierle inşaalah aramız da güzel din kardeşliği oluşur birbrimize bilgi alış verişinde bulunuruz a.e.o.
mekansız_38

mekansız_38

Üye · 27 mesaj

aleykümselam ben ben kayseriliyim ve kamu yönetimi okumaya çalışıyorum
yalniz_yolcu

yalniz_yolcu

Mübarek Üye · 634 mesaj

SELAMUN ALEYKUM KERDEŞİM BENDE ŞİRİN NEVŞEHİRLİYİM LİSE ÖĞRENCİSİYİM YAŞ 15 BİRAZ GENCİM AMA BÖYLE SİTELERE İLGİLİYİM VAKTİM OLDUKÇA SİTEDE VAKİT GEÇİRİYORUM AYRICA ÖĞRENCİ GELİŞİMİ VE EĞİTİMDE BAŞARI KONULU ÇALIŞMLAR YAPIYORUM...GENELDE NETTE DİNİ İLİMLER ÜZERİNE GEZİYORUM TANIŞMAMIZA SEVİNDİM...SELAMETLE KAL..
ysmnkaos

ysmnkaos

Mübarek Üye · 1.327 mesaj

yalniz_yolcuSELAMUN ALEYKUM KERDEŞİM BENDE ŞİRİN NEVŞEHİRLİYİM LİSE ÖĞRENCİSİYİM YAŞ 15 BİRAZ GENCİM AMA BÖYLE SİTELERE İLGİLİYİM VAKTİM OLDUKÇA SİTEDE VAKİT GEÇİRİYORUM AYRICA ÖĞRENCİ GELİŞİMİ VE EĞİTİMDE BAŞARI KONULU ÇALIŞMLAR YAPIYORUM...GENELDE NETTE DİNİ İLİMLER ÜZERİNE GEZİYORUM TANIŞMAMIZA SEVİNDİM...SELAMETLE KAL..

AMA SİTE İÇİ ADRES VERMEK YASAK DEĞİLMİ...:evet
MSJINI DÜZELTİRSEN DAHA İYİ OLUR KARDEŞ..:H

bir insanı ahlaken değilde sadece zihnen eğitmek,

topluma bela kazandırmaktır...
yalniz_yolcu

yalniz_yolcu

Mübarek Üye · 634 mesaj

Olur Bilgi Verdiğin Için çok Tşk Ederim Allah Razi Olsun..
yalniz_yolcu

yalniz_yolcu

Mübarek Üye · 634 mesaj

Yalniz Kardeşim Sende Gözüken Bölüm Varya Alintida Onuda Kapatirmisn Rica Etsem Kurallari Bozmayalim...
ysmnkaos

ysmnkaos

Mübarek Üye · 1.327 mesaj

Tamam Tamam Kapattim....bak buda benim dikkatsizliğim...:K
hayırlı geceler kardeşim...
:H

ALLAHA EMANET OLUNUZ

bir insanı ahlaken değilde sadece zihnen eğitmek,

topluma bela kazandırmaktır...
Peçeli-Bülbül

Peçeli-Bülbül

Mübarek Üye · 2.111 mesaj

Ve Aleyküm Selam bende Ebru.17 yaşındayım ve malatyalıyım.Allah'a emanet ol kardeş güzel konu açmışsın.

Düne Dair Ne Varsa Geçmişte Kaldı Cancağızım..Yeni Bir Gün Yeni Şeyler Söylemek Lazım..(Mevlana)
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

€bru;594133Ve Aleyküm Selam bende Ebru.17 yaşındayım ve malatyalıyım.Allah'a emanet ol kardeş güzel konu açmışsın.

hayırlı günler... Rabbimiz razı olsun inşaallah...
elmedja

elmedja

Kıdemli Üye · 264 mesaj

S.a Arkadaslar Ben 24 Yasindayim. Sehzadeler Sehri Manisa'danim... Elektrik Teknikeriyim. Calisiyorum... Ve Bu Sitede Dolasmak Beni Cok Huzurlu Ve Mutlu Kiliyor... Allah A Emanet Olun Selam Ve Dua Ile
IMAN BIR OKYANUS KADAR BUYUK VE BIR O KADAR DA DERIN OLANIDIR.
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

elmedjaS.a Arkadaslar Ben 24 Yasindayim. Sehzadeler Sehri Manisa'danim... Elektrik Teknikeriyim. Calisiyorum... Ve Bu Sitede Dolasmak Beni Cok Huzurlu Ve Mutlu Kiliyor... Allah A Emanet Olun Selam Ve Dua Ile

ve aleykümselam ...
katılımınız için Rabbimiz razı olsun katılımınız için hayırlı işler hayırlı müşteriler..
Rabbimize emanet ol inşaallah..

yasingöçer

yasingöçer

Yeni Üye · 1 mesaj

slm tuğba ben yeni kaıt oldum allahın izni ile tanışalım inşaallah:H
hafız_38

hafız_38

Yeni Üye · 2 mesaj

BEN ASLEN KAYSERİLİYİM YAŞIM 20 AFYONDA KURAN KURSUNDA DERSE GİRİYORUM HAFIZ DİNLİYORUM BENDE HAFIZIM İLAHİYAT ÖN LİSANS OKUYORUM
ARA SIRA BOŞ ZAMAN BULURSAM SİTEYE GİRMEYE ÇALIŞIYORUM

ALLAH HERKESDEN RAZI OLSUN

DUALARINIZI BEKLİYORUM

SELAMETLE
zelitok

zelitok

Yeni Üye · 1 mesaj

Selameleyküm ablalarım kardeşlerim bacılarım..bende Erzurumluyum evliyim 3 yaşında bir oğlum var.siirtde tcdd makinistlik yapıyorum..adım zeki..selam ve dua ile ALLAH(c.c)emanet olunuz..
mekansız_38

mekansız_38

Üye · 27 mesaj

aleykümselam bende yaşar 20 yaşındayım kayseriliyim tanıştiğima memnun oldum görmedim ama neyse hadi selamünaleyküm
mekansız_38

mekansız_38

Üye · 27 mesaj

aleykümselam kardeşim bende kayseriliyim 20 yaşında ünüversite okumaya çalışan biriyimzorda olsa
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

mekansız_38aleykümselam bende yaşar 20 yaşındayım kayseriliyim tanıştiğima memnun oldum görmedim ama neyse hadi selamünaleyküm

ve aleykümselam... Rabbimiz razı olsun Rabbimiz kolaylıklar versin inşaallah hayırlı günler
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

zelitokSelameleyküm ablalarım kardeşlerim bacılarım..bende Erzurumluyum evliyim 3 yaşında bir oğlum var.siirtde tcdd makinistlik yapıyorum..adım zeki..selam ve dua ile ALLAH(c.c)emanet olunuz..

ve aleyküm selam Rabbimiz analı babalı büyütmeyi nasip eylesin inşaallah selametle...
Mesa'

Mesa'

Aktif Üye · 59 mesaj

sa
ben Hülya siteye yeni üye oldum bende kimseyi tanımıyrm. 16 yaşındayım.
sayısal öğrencisiym.sizin duanızla rabbimde rızasıyla tıbbı kazanmak istiyrm.
Paylaş:

🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.