🔒 Sizleri Taniyabilirmiyim
57.848 görüntülenme · 597 yanıt
SELAMUN ALEYKUM KERDEŞİM BENDE ŞİRİN NEVŞEHİRLİYİM LİSE ÖĞRENCİSİYİM YAŞ 15 BİRAZ GENCİM AMA BÖYLE SİTELERE İLGİLİYİM VAKTİM OLDUKÇA SİTEDE VAKİT GEÇİRİYORUM AYRICA ÖĞRENCİ GELİŞİMİ VE EĞİTİMDE BAŞARI KONULU ÇALIŞMLAR YAPIYORUM...GENELDE NETTE DİNİ İLİMLER ÜZERİNE GEZİYORUM TANIŞMAMIZA SEVİNDİM...SELAMETLE KAL..
yalniz_yolcuSELAMUN ALEYKUM KERDEŞİM BENDE ŞİRİN NEVŞEHİRLİYİM LİSE ÖĞRENCİSİYİM YAŞ 15 BİRAZ GENCİM AMA BÖYLE SİTELERE İLGİLİYİM VAKTİM OLDUKÇA SİTEDE VAKİT GEÇİRİYORUM AYRICA ÖĞRENCİ GELİŞİMİ VE EĞİTİMDE BAŞARI KONULU ÇALIŞMLAR YAPIYORUM...GENELDE NETTE DİNİ İLİMLER ÜZERİNE GEZİYORUM TANIŞMAMIZA SEVİNDİM...SELAMETLE KAL..
AMA SİTE İÇİ ADRES VERMEK YASAK DEĞİLMİ...:evet
MSJINI DÜZELTİRSEN DAHA İYİ OLUR KARDEŞ..:H
Tamam Tamam Kapattim....bak buda benim dikkatsizliğim...:K
hayırlı geceler kardeşim...
:H
hayırlı geceler kardeşim...
:H
ALLAHA EMANET OLUNUZ
€bru;594133Ve Aleyküm Selam bende Ebru.17 yaşındayım ve malatyalıyım.Allah'a emanet ol kardeş güzel konu açmışsın.
hayırlı günler... Rabbimiz razı olsun inşaallah...
S.a Arkadaslar Ben 24 Yasindayim. Sehzadeler Sehri Manisa'danim... Elektrik Teknikeriyim. Calisiyorum... Ve Bu Sitede Dolasmak Beni Cok Huzurlu Ve Mutlu Kiliyor... Allah A Emanet Olun Selam Ve Dua Ile
IMAN BIR OKYANUS KADAR BUYUK VE BIR O KADAR DA DERIN OLANIDIR.
elmedjaS.a Arkadaslar Ben 24 Yasindayim. Sehzadeler Sehri Manisa'danim... Elektrik Teknikeriyim. Calisiyorum... Ve Bu Sitede Dolasmak Beni Cok Huzurlu Ve Mutlu Kiliyor... Allah A Emanet Olun Selam Ve Dua Ile
ve aleykümselam ...
katılımınız için Rabbimiz razı olsun katılımınız için hayırlı işler hayırlı müşteriler..
Rabbimize emanet ol inşaallah..
katılımınız için Rabbimiz razı olsun katılımınız için hayırlı işler hayırlı müşteriler..
Rabbimize emanet ol inşaallah..
BEN ASLEN KAYSERİLİYİM YAŞIM 20 AFYONDA KURAN KURSUNDA DERSE GİRİYORUM HAFIZ DİNLİYORUM BENDE HAFIZIM İLAHİYAT ÖN LİSANS OKUYORUM
ARA SIRA BOŞ ZAMAN BULURSAM SİTEYE GİRMEYE ÇALIŞIYORUM
ALLAH HERKESDEN RAZI OLSUN
DUALARINIZI BEKLİYORUM
SELAMETLE
ARA SIRA BOŞ ZAMAN BULURSAM SİTEYE GİRMEYE ÇALIŞIYORUM
ALLAH HERKESDEN RAZI OLSUN
DUALARINIZI BEKLİYORUM
SELAMETLE
aleykümselam bende yaşar 20 yaşındayım kayseriliyim tanıştiğima memnun oldum görmedim ama neyse hadi selamünaleyküm
aleykümselam kardeşim bende kayseriliyim 20 yaşında ünüversite okumaya çalışan biriyimzorda olsa
mekansız_38aleykümselam bende yaşar 20 yaşındayım kayseriliyim tanıştiğima memnun oldum görmedim ama neyse hadi selamünaleyküm
ve aleykümselam... Rabbimiz razı olsun Rabbimiz kolaylıklar versin inşaallah hayırlı günler
zelitokSelameleyküm ablalarım kardeşlerim bacılarım..bende Erzurumluyum evliyim 3 yaşında bir oğlum var.siirtde tcdd makinistlik yapıyorum..adım zeki..selam ve dua ile ALLAH(c.c)emanet olunuz..
ve aleyküm selam Rabbimiz analı babalı büyütmeyi nasip eylesin inşaallah selametle...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/22780-sizleri-taniyabilirmiyim · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.