🔒 Sizleri Taniyabilirmiyim

57.848 görüntülenme · 597 yanıt

🔒 Konu kilitli Son sayfaya git →
Paylaş:
Arzu_76

Arzu_76

Yeni Üye · 0 mesaj

Selamün aleyküm

Kardeşim ben 32 yaşındayım 2,5 yıllık eviliyım. İstanbulda ikamet ediyorum

Aslen Ardahanlıyım ama kütük eşden dolayı Artvine kaydı :)
Özel bir şirkette sekreterlik yapıyorum.
Tesettürlü değilim ama olmayı o kadar çok istiyorum inşallah rabbim hayırlısıyla ve hakkıyla örtünmeyi nasip eder inşallah
Du aile
salih_43

salih_43

Kıdemli Üye · 366 mesaj

SelamunAleykum İsmim Salih
yasim 18 kütahyada oturuyorum
Cicekcigim
Selametle Kalin
ALLAHA EMANETSİNİZ....
masumkız

masumkız

Üye · 34 mesaj

slm bende bursalıyım bursada ıkamet edıyorum 20 yasındayım özel bı sektorde sekreterlık ve on muhasebe tutuyorum allah emanet olun
mavicik

mavicik

Aktif Üye · 81 mesaj

bende 10 senedir moskovoda yasayan 4 yasinda dunya guzeli kizi olan bi anneyim

dogru yolu bulmaya calisiyorum tesetturlu degilim bu yoldo yururken herkesden
ogrenecegim bi seyler var biliyorum. kendimi cok cahil buluyorum yardimlarinizi bekliyorum.
allah yar ve yardimcimiz olsun
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

BULENT TUNALI, post: 575923, member: 73307S.a .ben Bülent Tunali Bursada Ikamet Ediyorum Bekarim 35 Yaşindayim.gida Fabrikalarina Kimyasal Malzeme Satişiyla Meşkul Oluyorum.dini Ilmimi Arttirmak Için Hala Dersler Aliyorum.biraz Geç Oldu Ama Bu Formu Yeni Farkettim Selam Ve Dua Ile

VE ALEYKÜMSELAM...RABBİMİZ İLMİNİZE VE DİNİMİZE İLGİNİZİ ARTTIRSIN İNŞAALLAH...HAYIRLI GÜNLER...
ervaaa

ervaaa

Aktif Üye · 60 mesaj

Ev hanimiyim 3 cocuk annesiyim 33 yasindayim ,iyiki bu siteyle tanismisim diyorum aradigim tüm konulari bulabiliyorum ,ins hep beraber daha iyiyie daha güzele....
SAFİYE

SAFİYE

Mübarek Üye · 1.584 mesaj

Selamün Aleyküm Ben Safiye 22 Yaşindayim Afyon Da Yaşiyorum 3. Sinif Işletme öğrencisiyim. özel Bir şirkette Muhasebeyle Ilgileniyorum. Siteye üye Olali Birkaç Ay Oldu Ve Tamamen Tesadüfen Siteyi Keşfettim.dururmuyum Hemen üye Oldum. Dinen Eksiğim çok Var Farkindayim Buradaki Kardeşlerim Vesilesi Ile Kapatmaya çalişiyorum. Dualarinizda Yer Almak ümidi Ile Allah A Emanet Olun
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Arzu_76Selamün aleyküm

Kardeşim ben 32 yaşındayım 2,5 yıllık eviliyım. İstanbulda ikamet ediyorum

Aslen Ardahanlıyım ama kütük eşden dolayı Artvine kaydı :)
Özel bir şirkette sekreterlik yapıyorum.
Tesettürlü değilim ama olmayı o kadar çok istiyorum inşallah rabbim hayırlısıyla ve hakkıyla örtünmeyi nasip eder inşallah
Du aile

ve aleykümselam ablam Rabbimiz hakkıyla kapanan kullarından eyesin inşaallah Rabbimize emnaet ol...
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

salih_43
SelamunAleykum İsmim Salih

yasim 18 kütahyada oturuyorum
Cicekcigim
Selametle Kalin

ALLAHA EMANETSİNİZ....

vealeykümselam....
hayırlı işler hayırlı günler...
Rabbimize emnaet ol inşaallah
..
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

masumkızslm bende bursalıyım bursada ıkamet edıyorum 20 yasındayım özel bı sektorde sekreterlık ve on muhasebe tutuyorum allah emanet olun

aleyküm selam.. Rabbimize emnaet olun inşaallah hayırlı günler..
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

mavicikbende 10 senedir moskovoda yasayan 4 yasinda dunya guzeli kizi olan bi anneyim

dogru yolu bulmaya calisiyorum tesetturlu degilim bu yoldo yururken herkesden
ogrenecegim bi seyler var biliyorum. kendimi cok cahil buluyorum yardimlarinizi bekliyorum.
allah yar ve yardimcimiz olsun

selamun aleyküm..Rabbimiz bağışlasın evladınızı inşaallah...Rabbimiz ilminizi ilginizi arttısın inşaallah...
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

ervaaaEv hanimiyim 3 cocuk annesiyim 33 yasindayim ,iyiki bu siteyle tanismisim diyorum aradigim tüm konulari bulabiliyorum ,ins hep beraber daha iyiyie daha güzele....

selamun aleyküm... Rabbimiz size bağışlasın inşaallah çocuklarınızı iman üzerine yetiştirmeyi nasip eylesin Rabimize emanet olun hayırlı günler inşaallah..
ervaaa

ervaaa

Aktif Üye · 60 mesaj

-Tuğba-
selamun aleyküm... Rabbimiz size bağışlasın inşaallah çocuklarınızı iman üzerine yetiştirmeyi nasip eylesin Rabimize emanet olun hayırlı günler inşaallah..

ins kardesim .Allah razi olsun...
zozan83

zozan83

Aktif Üye · 90 mesaj

s.a. arkadaşlar bende aslen ş.urfalıyım ama doğma büyüme istanbulluyum bahçelievlerde oturuyorum.evliiyim dünyalar tatlısı bir kızım var daha 11 aylık.bende 24 yaşındayım mesleğim modelistlik ama şu an işten çıktım kızım dolayısıyla ilerde inşallah devam edicem...a.e.o.:H
enes arı

enes arı

Yeni Üye · 2 mesaj

Seleymun Aleyküm Yeni üye Olmadim Aslinda Daha öncede üye Oldum Ama şifremi Hatirlayamadim Bu Siteyi çok Beğeniyorum
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

SAFİYESelamün Aleyküm Ben Safiye 22 Yaşindayim Afyon Da Yaşiyorum 3. Sinif Işletme öğrencisiyim. özel Bir şirkette Muhasebeyle Ilgileniyorum. Siteye üye Olali Birkaç Ay Oldu Ve Tamamen Tesadüfen Siteyi Keşfettim.dururmuyum Hemen üye Oldum. Dinen Eksiğim çok Var Farkindayim Buradaki Kardeşlerim Vesilesi Ile Kapatmaya çalişiyorum. Dualarinizda Yer Almak ümidi Ile Allah A Emanet Olun

ve aleyküm selam Rabbimiz hidayetler nasip eylesin...
Rabbimize emanet olun inşaallah..
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

zozan83s.a. arkadaşlar bende aslen ş.urfalıyım ama doğma büyüme istanbulluyum bahçelievlerde oturuyorum.evliiyim dünyalar tatlısı bir kızım var daha 11 aylık.bende 24 yaşındayım mesleğim modelistlik ama şu an işten çıktım kızım dolayısıyla ilerde inşallah devam edicem...a.e.o.:H

ve aleykümselam hayırlı günler Rabbimize emanet olun inşaallah..
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

enes arıSeleymun Aleyküm Yeni üye Olmadim Aslinda Daha öncede üye Oldum Ama şifremi Hatirlayamadim Bu Siteyi çok Beğeniyorum

ve aleykümselam yinede hoşgeldiniz inşaallah...Rabbimize emnaet olun inşaallah
umutsila

umutsila

Yeni Üye · 2 mesaj

selamün aleyküm! ben yeni üyeyim.23 yasındayım öğretmenim.bursada ikamet ediyorum fırsat buldukca siteye girip faydalanmaya calışacagım... dua ile:H
Paylaş:

🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.