🔒 8 Mart 2009'a Az Kaldı. Salavat kampanyası başladı. hedef 1 milyon salavat. haydi sa
169.888 görüntülenme · 1.954 yanıt
BENİM ŞİMDİYE KADAR ALDIKLARIM HEPSİ OKUNDU SELAM VE DUA İLE
DÜNYA İŞLERİ ZOR.AHİRET İŞLERİ KOLAY GELİYORSA.O ZAMAN CENNETLİKSİN
HAYDI ABILERIM ABLALARIM KARDESLERIM
PEYGAMBER EFENDIMIZ ICIN SALAVAT GETIRELIM
Aişe radıyallahu anha'dan rivayet edildiğine göre:
“Kim Cuma günü bana salavat getirirse, kıyamet gününde ona şefaatim hak olur”
Enes’den rivayet edildiğine göre:
“Cuma günü bana bolca salavat getirin. çünkü Cebrail bana az önce geldi ve Rabbisinden şu bilgileri getirdi: Yeryüzünde bir müslüman sana bir kez salavat getirirse, ben ve meleklerim ona on kez salat ederiz”.
“Cuma günü bana çokça salavat getirin. çünkü, Cuma, meleklerin şehadet ettiği şahitli bir gündür. Bana salavat getiren bir kulun sesi, nerede olursa olsun bana ulaşır.”

PEYGAMBER EFENDIMIZ ICIN SALAVAT GETIRELIM
Aişe radıyallahu anha'dan rivayet edildiğine göre:
“Kim Cuma günü bana salavat getirirse, kıyamet gününde ona şefaatim hak olur”
Enes’den rivayet edildiğine göre:
“Cuma günü bana bolca salavat getirin. çünkü Cebrail bana az önce geldi ve Rabbisinden şu bilgileri getirdi: Yeryüzünde bir müslüman sana bir kez salavat getirirse, ben ve meleklerim ona on kez salat ederiz”.
“Cuma günü bana çokça salavat getirin. çünkü, Cuma, meleklerin şehadet ettiği şahitli bir gündür. Bana salavat getiren bir kulun sesi, nerede olursa olsun bana ulaşır.”

S.a. Cumaniz Mübarek Olsun...ben özellikle Cumalari 100 Salavat Okumaya çalişirim Ama şimdiye Kadar Buraya Eklemedim...aslinda çok Geç Gördüm Bu Formu...ama Kabul Ederseniz Bundan Sonra Geç Oldu Ama Yinede Salavatlarla Size Katilmak Isterim....bugün Okuduğum 100 Salavatla Katilmak Istiyorum Ve Okudukça Eklicem Kalan Zamanda...rabbim Kabul Etsin Inş...efendimiz Hz. Muhammed S.a.v. Duyursun Ve Onun şefaatine Cümlemizi Nail Eylesin Inşallah...
ES SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM.15.000 DAHA OKUNDU.RAB'BİM C.C. KABUL BUYURSUN İNŞAALLAH.GEÇ KALMADIM UMARIM.ALLAH C.C. RAZI OLSUN....B)
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Selamün Aleyküm. Benim en son aldığım 5000 adet de okundu. Rabbimiz c.c cümlemizin salavat-ı şerifelerini kabul buyursun, şeffatimize vesile kılsın inşallah..Selam ve dua ile.
berat05 🛡
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.045
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj
SELAMÜN ALEYKÜM
SEVGİLİ KARDEŞLERİM İNŞALLAH BİTİRECEĞİZ.BEN ÇOK AZ OKUYABİLİYORUM BUNADA ÜZÜLÜYORUM AMA İŞTEN ARTAN KALAN ZAMANLARI DEĞERLENDİRİYORUM.YÜCE RABBİM KABUL ETSİN.ÇOK OKUYANLARI GÖRÜNCE KISKANIYORUM (ne güzel okuyorlar diye )
ben 300 DAHA OKUDUM.
BİRDE BANA KURAN ÖĞRETEN BİR ABLAM VAR ODA 1000 TANE BANA YAZIN DEMİŞTİ.
BENİM Kİ TOPLAM 1300 OLDU
SEMA ABLA 1000
ALLAH'A EMANET OLUN
SEVGİLİ KARDEŞLERİM İNŞALLAH BİTİRECEĞİZ.BEN ÇOK AZ OKUYABİLİYORUM BUNADA ÜZÜLÜYORUM AMA İŞTEN ARTAN KALAN ZAMANLARI DEĞERLENDİRİYORUM.YÜCE RABBİM KABUL ETSİN.ÇOK OKUYANLARI GÖRÜNCE KISKANIYORUM (ne güzel okuyorlar diye )
ben 300 DAHA OKUDUM.
BİRDE BANA KURAN ÖĞRETEN BİR ABLAM VAR ODA 1000 TANE BANA YAZIN DEMİŞTİ.
BENİM Kİ TOPLAM 1300 OLDU
SEMA ABLA 1000
ALLAH'A EMANET OLUN
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21204-8-mart-2009-a-az-kaldi-salavat-kampanyasi-basladi-hedef-1-milyon-salavat-haydi-sa · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.