🔒 8 Mart 2009'a Az Kaldı. Salavat kampanyası başladı. hedef 1 milyon salavat. haydi sa

169.888 görüntülenme · 1.954 yanıt

🔒 Konu kilitli Son sayfaya git →
Paylaş:
esfaka

esfaka

Aktif Üye · 71 mesaj

Selamun Aleyküm. Almiş Olduğum 2000 Adet Salavat I şerifi De Okudum . Toplam 3000 Oldu. Hayirli Akşamlar
zeynepc

zeynepc

Yeni Üye · 1 mesaj

selamün aleyküm 2.000 tanelıyorum ALLAH kabul etsin ve ALLAH sizden razı olsun.
lütfi

lütfi

Mübarek Üye · 2.120 mesaj

Selamün aleyküm kardeşim.Bu gün 16.100 tane daha okudum.Rabbim kabul etsin.AMİN.
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM

CUMA'MIZ HAYIRLI OLSUN BEREKETİ OLSUN...BU GÜNLER YÜZÜ GÖZ HÜRMETİNE DUALARIMIZ KABUL OLUR İNŞALAH
BEN 200 DAHA OKUYABİLİM TOPLAM 1000 ADET OLDU
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

hayırlı sabahlar..cumanız mübarek olsun...
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
fatmana

fatmana

güncelleme
enesbatur

enesbatur

Mübarek Üye · 623 mesaj

Allah Razı Ola kardeşlerim

8.908.136 oldu Allah'ın izni ile

4 gün kaldı ha gayret
fatmana

fatmana

zamanımız az okunması gerken salavatımız çok..haydi kardeşlerim el birliği ile tamalayalım
MEHBUL

MEHBUL

Aktif Üye · 67 mesaj

ben 2000 daha alıyorum bitince haber veririm. allaha emanet olun cumanı mübarek olsun.
fatmana

fatmana

10.000 TANE DAHA OKUDUM..140.000 OLDU..HAYIRLI GÜNLER...
zerdali

zerdali

Kıdemli Üye · 198 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM CUMAMIZ HEPİNİMİZE MÜBAREK OLSUN,ALLAH(C.C.)DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞ...5OO OKUDUM CENABI HAKK HZ.PEYGAMERİMİZİN ŞEFAATINA NAİL EYLESİN...SELAM VE DUA İLE....
isfa91

isfa91

Kıdemli Üye · 130 mesaj

selamunaleyküm herkese hayırlı cumalar 2000 daha okudum Allha cc kabul etsın inş. amin
teacher_tugba

teacher_tugba

Üye · 15 mesaj

Ben yeni oldugum için yeni gördüm linki:( umarım geç kalmamışımdır ben de beş bin tane salavat çekmek istiyorum çekince buraya yazarım inşallah... ne güzel bir şeydir bu Allah razı olsun başlatandan...
fatmana

fatmana

teacher_tugbaBen yeni oldugum için yeni gördüm linki:( umarım geç kalmamışımdır ben de beş bin tane salavat çekmek istiyorum çekince buraya yazarım inşallah... ne güzel bir şeydir bu Allah razı olsun başlatandan...

HAYIRLI GÜNLER KARDEŞİM..HOŞGELDİNİZ SİTEYE..SON 4 GÜN ...DAHA ÇOK EKSİĞİMİZ VAR HEDEFLEDİĞİMİZ SAYIYA ULAŞMAK İÇİN...SİZDE ELİNİZDEN GELDİĞİ KADAR DESTEK OLURSANIZ SEVİNİRİZ...RABBİME EMANET OLUN..TAKRAR HOŞGELDİNİZ..
teacher_tugba

teacher_tugba

Üye · 15 mesaj

fatmanaHAYIRLI GÜNLER KARDEŞİM..HOŞGELDİNİZ SİTEYE..SON 4 GÜN ...DAHA ÇOK EKSİĞİMİZ VAR HEDEFLEDİĞİMİZ SAYIYA ULAŞMAK İÇİN...SİZDE ELİNİZDEN GELDİĞİ KADAR DESTEK OLURSANIZ SEVİNİRİZ...RABBİME EMANET OLUN..TAKRAR HOŞGELDİNİZ..

Teşekkür ederim hoşbuldum gerçekten de,5 bini bitirirsem yine alırım buradan yazarım tekrar teşekkürler haydi herkes baksın buraya son 4 gün de neler yapılmaz ki....
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

Selamun Aleykum kerdeşelerim aldığım 1000 taneyi okudum 500 tane daha daha alıyorum Allah kabul etsın inşallah. Selam ve dua ile Allah'a emanet olun hayırlı cumalar.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
nesrin_77

nesrin_77

Mübarek Üye · 527 mesaj

Selam aleyküm
10.000.- daha okunmuştur.
Allah ( cc ) kabül etsin inşallah.
Cumamız mübarek olsun.
Allah' a ( cc ) ısmarladık.

Toplam : 260.000.-
arzu ayhan

arzu ayhan

Üye · 10 mesaj

Selamün Aleyküm Cumamiz Hepinimize Mübarek Olsun,2000 Tane Daha Selavat Cektim Ekleyin Insallah Kabul Olur Benim Icinde Dua Edin Arkadaslar Hamileyim Son Gunlerim Insallah Sag Salim Bi Dogum Gerceklestririm Ilk Dogumum Biraz Korkuyorum Dualarinizla Yanimda Olun
fatmana

fatmana

arzu ayhanSelamün Aleyküm Cumamiz Hepinimize Mübarek Olsun,2000 Tane Daha Selavat Cektim Ekleyin Insallah Kabul Olur Benim Icinde Dua Edin Arkadaslar Hamileyim Son Gunlerim Insallah Sag Salim Bi Dogum Gerceklestririm Ilk Dogumum Biraz Korkuyorum Dualarinizla Yanimda Olun

ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM...RABBİM YARDIMCIN OLSUN...HAYIRLI EVLAT NASİP ETSİN...İNŞALLAH SORUNSUZ BİR DOĞUM YAPARSINIZ..BİZEDE BURDAN SEVİNÇLİ HABERİ VERİRSİNİZ..RABBİME EMANET OLUN..HAYIRLI GÜNLER
fatmana

fatmana

Güncelleme
Paylaş:

🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.