🔒 8 Mart 2009'a Az Kaldı. Salavat kampanyası başladı. hedef 1 milyon salavat. haydi sa
169.888 görüntülenme · 1.954 yanıt
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.045
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj
CUMA'MIZ HAYIRLI OLSUN BEREKETİ OLSUN...BU GÜNLER YÜZÜ GÖZ HÜRMETİNE DUALARIMIZ KABUL OLUR İNŞALAH
BEN 200 DAHA OKUYABİLİM TOPLAM 1000 ADET OLDU
teacher_tugbaBen yeni oldugum için yeni gördüm linki:( umarım geç kalmamışımdır ben de beş bin tane salavat çekmek istiyorum çekince buraya yazarım inşallah... ne güzel bir şeydir bu Allah razı olsun başlatandan...
HAYIRLI GÜNLER KARDEŞİM..HOŞGELDİNİZ SİTEYE..SON 4 GÜN ...DAHA ÇOK EKSİĞİMİZ VAR HEDEFLEDİĞİMİZ SAYIYA ULAŞMAK İÇİN...SİZDE ELİNİZDEN GELDİĞİ KADAR DESTEK OLURSANIZ SEVİNİRİZ...RABBİME EMANET OLUN..TAKRAR HOŞGELDİNİZ..
fatmanaHAYIRLI GÜNLER KARDEŞİM..HOŞGELDİNİZ SİTEYE..SON 4 GÜN ...DAHA ÇOK EKSİĞİMİZ VAR HEDEFLEDİĞİMİZ SAYIYA ULAŞMAK İÇİN...SİZDE ELİNİZDEN GELDİĞİ KADAR DESTEK OLURSANIZ SEVİNİRİZ...RABBİME EMANET OLUN..TAKRAR HOŞGELDİNİZ..
Teşekkür ederim hoşbuldum gerçekten de,5 bini bitirirsem yine alırım buradan yazarım tekrar teşekkürler haydi herkes baksın buraya son 4 gün de neler yapılmaz ki....
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
arzu ayhanSelamün Aleyküm Cumamiz Hepinimize Mübarek Olsun,2000 Tane Daha Selavat Cektim Ekleyin Insallah Kabul Olur Benim Icinde Dua Edin Arkadaslar Hamileyim Son Gunlerim Insallah Sag Salim Bi Dogum Gerceklestririm Ilk Dogumum Biraz Korkuyorum Dualarinizla Yanimda Olun
ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM...RABBİM YARDIMCIN OLSUN...HAYIRLI EVLAT NASİP ETSİN...İNŞALLAH SORUNSUZ BİR DOĞUM YAPARSINIZ..BİZEDE BURDAN SEVİNÇLİ HABERİ VERİRSİNİZ..RABBİME EMANET OLUN..HAYIRLI GÜNLER
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21204-8-mart-2009-a-az-kaldi-salavat-kampanyasi-basladi-hedef-1-milyon-salavat-haydi-sa · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.