🔒 8 Mart 2009'a Az Kaldı. Salavat kampanyası başladı. hedef 1 milyon salavat. haydi sa
169.882 görüntülenme · 1.954 yanıt
Selamün Aleyküm.ben 500 tane alıyorum.Allah kabul etsin dualarımızı.Amin.
ALLAH HERŞEYE KADİRDİR. O İSTERSE HERŞEY OLUR. RABBİMİZ DUALARIMIZI HAYIRLISI İLE KABUL EYLE,HAKKIMIZDA HAYIRLI OLMAYAN ŞEYLER İSTEMEKTEN SANA SIĞINIRIZ,SEN BİZİ TÜM KÖTÜLÜKLERDEN KORU.HER ZAMAN BİZİM YAR VE YARDIMCIMIZ OL.AMİN
Hayırlı akşamlar
Hayırlı akşamlar
Selamün Aleyküm,ben bazı nedenlerden dolayı uzun süredir foruma girememiştim, böyle hayırlı bir görevi üstlenen herkesten Allah razı olsun diyorum. Bende 2163 salavatın haneme yazılmasını istiyorum.A.E.O.
Hayırlı akşamlar
Selamün Aleyküm,ben bazı nedenlerden dolayı uzun süredir foruma girememiştim, böyle hayırlı bir görevi üstlenen herkesten Allah razı olsun diyorum. Bende 2163 salavatın haneme yazılmasını istiyorum.A.E.O.
rebidaSelamün Aleyküm,ben bazı nedenlerden dolayı uzun süredir foruma girememiştim, böyle hayırlı bir görevi üstlenen herkesten Allah razı olsun diyorum. Bende 2163 salavatın haneme yazılmasını istiyorum.A.E.O.
Allah Razı Ola
listeye işlenmiştir
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21204-8-mart-2009-a-az-kaldi-salavat-kampanyasi-basladi-hedef-1-milyon-salavat-haydi-sa · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.