🔒 8 Mart 2009'a Az Kaldı. Salavat kampanyası başladı. hedef 1 milyon salavat. haydi sa
169.990 görüntülenme · 1.954 yanıt
ES SELAMUN ALEYKÜM BAHAR KARDEŞİM ALLAH C.C. RAZI OLSUN SİZDEN.BENDE ŞİMDİLİK 20.000 ALIYORUM.BİTİNCE TEKRAR ALICAM İNŞAALLAH.SELAMETLE.HAYIRLI NURLU BEREKETLİ GECELER....B)
Sefine-i Hayat, post: 534635, member: 69715ES SELAMUN ALEYKÜM BAHAR KARDEŞİM ALLAH C.C. RAZI OLSUN SİZDEN.BENDE ŞİMDİLİK 20.000 ALIYORUM.BİTİNCE TEKRAR ALICAM İNŞAALLAH.SELAMETLE.HAYIRLI NURLU BEREKETLİ GECELER....B)
Ve ALEYNA ALEYKÜM SELAM :H
InsALLAH__ ALLAH Kabul Etsin Sevabini Kat Kat yazsin insALLAH
ALLAH´a.e.o B)
ALLAH´a.e.o B)

Aleyhüsselatü Vesselam Efendimiz buyurdular ki:
"Bir gün bana Cenab-ı Hakk'ın dört büyük meleği geldi. Bunlar Cebrail, Mikail, israfil ve Azrail aleyhisselam idiler. Cebrail Aleyhisselam bana dedi ki: Ya Resulullah ! Senin ümmetinden bir kimse size günde on defa selavat ederse yarın kıyamet gününde ben onun elinden tutar, sıratı kuşlar gibi geçiririm.
selamun aleyküm arkadaşlar
uzun zamandır okuyamıyordum aslında okuyorum evden işe işten eve gidip gelirken yolda geçen vaktim de ama sayamadıgım için söyleyemedim zaten bildiginiz gibi yogun günler bu günler yıl sonu ama elimden geldigi kadar bende aranızdayım herzaman için İnşALLAH
benden 100 okundu eklerseniz
hayırlı günler allaha emanet olun
uzun zamandır okuyamıyordum aslında okuyorum evden işe işten eve gidip gelirken yolda geçen vaktim de ama sayamadıgım için söyleyemedim zaten bildiginiz gibi yogun günler bu günler yıl sonu ama elimden geldigi kadar bende aranızdayım herzaman için İnşALLAH
benden 100 okundu eklerseniz
hayırlı günler allaha emanet olun
nesrin_77, post: 534306, member: 14336Selam aleyküm.
3.000.- daha okunmuştur eklerseniz.
Allah ( cc ) kabül etsin inşallah.
Allah ' a ( cc ) ısmarladık.
Toplam 110.000.- olmuştur.
Allah Razı Ola kardeşim bu ne gayret. maşAllah
Devamını bekliyoruz
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21204-8-mart-2009-a-az-kaldi-salavat-kampanyasi-basladi-hedef-1-milyon-salavat-haydi-sa · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.