🔒 8 Mart 2009'a Az Kaldı. Salavat kampanyası başladı. hedef 1 milyon salavat. haydi sa

169.997 görüntülenme · 1.954 yanıt

🔒 Konu kilitli Son sayfaya git →
Paylaş:
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

s.a ben 1,000 tane daha okudum.allah kabul etsin....hayırlı geceler herkese
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
Betül YURDAKUL

Betül YURDAKUL

Üye · 42 mesaj

benden 1000 ad daha okundu
hayırlı günler
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

selamün aleyküm.formu hep yukarda tutmaya çalışalım.bu arada ben okumaya devam ediyoru.başka arkadaşlarada haber verdim.onlarda okuyorlar.sonra toplu bildiricem.allaha emanet olun.
enesbatur

enesbatur

Mübarek Üye · 623 mesaj

belginS.a 350 tane daha okudum Rabbim kabul etsin

listeye eklenmiştir. Allah Razı Ola

lavess.a. abıcım 5.000 daha okunmustur eklermısın Rabbıme emanet ol

Laves kardeşim 95.000 oldu. Allah Razı Ola

Bahar_58
Selamun Aleyküm Abi :H

10.000 daha okundu (aldiklarimi okudum toplam 70.000 oldu)

Bahar kardeşim 70000 ile yetinmeyeceksin değil mi

fatmanas.a ben 1,000 tane daha okudum.allah kabul etsin....hayırlı geceler herkese

Allah Kabul eyleye. devamını bekliyoruz.

Betül YURDAKULbenden 1000 ad daha okundu
hayırlı günler

betül kardeşim yin eişlerin arasında okumuşsun ecrin çok büyük olacak inşallah
enesbatur

enesbatur

Mübarek Üye · 623 mesaj

mahsun kul, post: 532675, member: 60391selamün aleyküm.formu hep yukarda tutmaya çalışalım.bu arada ben okumaya devam ediyoru.başka arkadaşlarada haber verdim.onlarda okuyorlar.sonra toplu bildiricem.allaha emanet olun.

Teşekkür ederiz. Allah Razı ola.

katkılarınızı bekliyoruz
Bahar_58

Bahar_58

Mübarek Üye · 3.673 mesaj

enesbatur
Bahar kardeşim 70000 ile yetinmeyeceksin değil mi

:] ___ Yok abi daha YENI basladik__Devami gelicek insALLAH :H
Bahar_58

Bahar_58

Aişe (ra)’dan rivayet edildiğine göre:
“Kim Cuma günü bana salavat getirirse, kıyamet gününde ona şefaatim hak olur”

Enes’den rivayet edildiğine göre:
“Cuma günü bana bolca salavat getirin. Çünkü Cebrail bana az önce geldi ve Rabbisinden şu bilgileri getirdi: Yeryüzünde bir müslüman sana bir kez salavat getirirse, ben ve meleklerim ona on kez salat ederiz”.

“Cuma günü bana çokça salavat getirin. Çünkü, Cuma, meleklerin şehadet ettiği şahitli bir gündür. Bana salavat getiren bir kulun sesi, nerede olursa olsun bana ulaşır.”

Bahar_58

Bahar_58

“Cuma günü bana çokça salavat getirin. Çünkü, Cuma, meleklerin şehadet ettiği şahitli bir gündür. Bana salavat getiren bir kulun sesi, nerede olursa olsun bana ulaşır.”
fatıma meral

fatıma meral

Aktif Üye · 93 mesaj

hayırlı akşamlar

hayırlı akşamlar

ben aldıgım 100.000 salavatı tamamladım .rabbim işallah kabul etmiştir.a.e.o
Bahar_58

Bahar_58

fatıma meralben aldıgım 100.000 salavatı tamamladım .rabbim işallah kabul etmiştir.a.e.o

:B
MASALLAH B) __ ALLAH Kabul Etsin_ Rabbim Peygamber efendimizin seffatine nasil kilsin insALLAH__ Se4vabini kat kat versin Rabbim__B)
Bahar_58

Bahar_58

laves

laves

Kıdemli Üye · 285 mesaj

enesbaturkardeşim geçen okul bitti demiştin üniv. merak ettim ya

Allah Razı Ola.

hı hı bıttı abıcım ama ıs bulamıyorum ıkı yıllık peyzaj mezunuyum sakarya unıvesıtesı :( bende boyle hazır evdeyken bıseyler yapmaya calsııyorum herkes onca ısın ıcınde yapıyoda ben evde rahat rahat otururken yapmamak olmaz Rabbım sorar sonra dıye kendı kendıme boyle okuyorum ıste Rabbıme emanet ol abı
Bahar_58

Bahar_58

laveshı hı bıttı abıcım ama ıs bulamıyorum ıkı yıllık peyzaj mezunuyum sakarya unıvesıtesı :( bende boyle hazır evdeyken bıseyler yapmaya calsııyorum herkes onca ısın ıcınde yapıyoda ben evde rahat rahat otururken yapmamak olmaz Rabbım sorar sonra dıye kendı kendıme boyle okuyorum ıste Rabbıme emanet ol abı

MasALLAH laves Kardesim:G__ Mezun oldun demek__ Rabbim gönlüne göre verir insALLAH iyi istedigin gibi bir is bulursun__ Hakkinda Hayirlisi Olsun
laves

laves

Kıdemli Üye · 285 mesaj

Bahar_58
MasALLAH laves Kardesim:G__ Mezun oldun demek__ Rabbim gönlüne göre verir insALLAH iyi istedigin gibi bir is bulursun__ Hakkinda Hayirlisi Olsun

Allah razı olsun ınsallah amın kardesım Rabbım hepımıze hakkımızda hayırlısını nasıp etsın Rabbıme emanet ol kardesım
enesbatur

enesbatur

Mübarek Üye · 623 mesaj

fatıma meralben aldıgım 100.000 salavatı tamamladım .rabbim işallah kabul etmiştir.a.e.o

Bahar_58
:B

MASALLAH B) __ ALLAH Kabul Etsin_ Rabbim Peygamber efendimizin seffatine nasil kilsin insALLAH__ Se4vabini kat kat versin Rabbim__B)

Walla ne diyeceğim bilemiyorum. elin dilin gönlün dert görmesin
Allah Razı Ola
enesbatur

enesbatur

Mübarek Üye · 623 mesaj

laveshı hı bıttı abıcım ama ıs bulamıyorum ıkı yıllık peyzaj mezunuyum sakarya unıvesıtesı :( bende boyle hazır evdeyken bıseyler yapmaya calsııyorum herkes onca ısın ıcınde yapıyoda ben evde rahat rahat otururken yapmamak olmaz Rabbım sorar sonra dıye kendı kendıme boyle okuyorum ıste Rabbıme emanet ol abı

bölümün ne güzel aslında tez zamanda allah senin gibi temiz kalpliyi mutlu edecektir
laves

laves

Kıdemli Üye · 285 mesaj

enesbatur, post: 533405, member: 25977bölümün ne güzel aslında tez zamanda allah senin gibi temiz kalpliyi mutlu edecektir

ınsallah abıcım ben 100.000 e tamamladım son kalan 5.000ıde okudum yanı Allaha emanet ol
nesrin_77

nesrin_77

Mübarek Üye · 527 mesaj

Selam aleyküm.
3.000.- daha okunmuştur eklerseniz.
Allah ( cc ) kabül etsin inşallah.
Allah ' a ( cc ) ısmarladık.

Toplam 110.000.- olmuştur.
asaint

asaint

Kıdemli Üye · 145 mesaj

1000 adet ben alıyorum
selimt

selimt

Üye · 17 mesaj

S.A arkadaslar.
Enes arkadasım aldığım 1000 bitti.
+1000 eklerseniz sevinirim.Allah(cc) kabul etsin inşallah.
hayırlı geceler hepinize.
Paylaş:

🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.