🔒 8 Mart 2009'a Az Kaldı. Salavat kampanyası başladı. hedef 1 milyon salavat. haydi sa

169.997 görüntülenme · 1.954 yanıt

🔒 Konu kilitli Son sayfaya git →
Paylaş:
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

Selamünaleyküm Bu Dedikleriniz Haftadami Olacak Marta Kadarmi ?
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

hafizeSelamünaleyküm Bu Dedikleriniz Haftadami Olacak Marta Kadarmi ?

aleyküm selam...hafize abla salavat maratta bitiyor haftada bir olan enes kardeşimiz hafatada bir hatim başlattı o...salavat 18 martatta bitecek..
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
elifimbenim(MERHUME)

elifimbenim(MERHUME)

Mübarek Üye · 1.642 mesaj

selamün aleyküm hayırlı sabahlar kardeşlerim ben cok merak ediyorum şimdiye kadar kac bin KELİME-İ TEVHİD okundu acaba bileniniz varmı? hangi kardeşimiz bunların toplamasını yapıyor ara sıra yazarsanız iyi olur daha ne kadar okunacağına dair fikrimiz olur.A.E.O.
fatmana

fatmana

elifimbenimselamün aleyküm hayırlı sabahlar kardeşlerim ben cok merak ediyorum şimdiye kadar kac bin KELİME-İ TEVHİD okundu acaba bileniniz varmı? hangi kardeşimiz bunların toplamasını yapıyor ara sıra yazarsanız iyi olur daha ne kadar okunacağına dair fikrimiz olur.A.E.O.

aleyküm selam.brinci sayfada okunan yazıyor kardeşim..enes kardeşimiz sürekli orayı güncelliyor..ordan öğrenebilrsin
.a.e.o
fatmana

fatmana

kelime -i tevhit demişsiniz burda salavat çekiliyor...sanırım yazarken yanlış yazdınız...hayırlı günler
elifimbenim(MERHUME)

elifimbenim(MERHUME)

Mübarek Üye · 1.642 mesaj

fatmanakelime -i tevhit demişsiniz burda salavat çekiliyor...sanırım yazarken yanlış yazdınız...hayırlı günler

s.a. evet haklısınız yanlış yazdım okadar okumamız varki karıştırdım aslında salavat-ı şerife yazacaktım a.e.o.
enesbatur

enesbatur

Mübarek Üye · 623 mesaj

ekremeeeokunmuştur 500 adet allah kabul etsin a.e.o

Allah Razı ola kardeşim listeye eklenmiştir

nazileben 600 daha okudum ayrıca babaannem 90000 adet okumuş
Allah a emanet olun

Allah Razı Ola. Babaannemize çok teşekkürler o pamuk ellerinden öpüyoruz

Betül YURDAKULhayırlı sabahlar arkadaşlar benden 500 ad daha okundu allaha emanet olun

Allah Razı ola betül kardeş yine unutmamışsın

mahsun kulsa .1000 tane daha eklermisiniz.rabbime emanet olun.

Hay hay kardeş yeterki okuyalım

keltepes.aleyküm ..

Bende 500 Tane Okudum..

A.e.olun Dua Ile..

listeye eklenmiştir. bitirince haberdar ederseniz listeye işleyelin inşallah

belginSelamun aleykum ben 600 tane daha okudum Allah'a emanet olun

Aleykümselam. Allah Razı Ola. listeye eklenmiştir.

erciyes1984Selamunaleykum kardeşim bende şimdilik 100 daha alıyım bitirince tekrar inşallah

Aleykümselam kayserili kardeş listeye keledik. bitirince haberdar ederseniz seviniriz

afakisevdaSelamün Aleyküm hayırlı akşamlar kardeşlerim ben 15000 tane almıştım 5000 tanesi okundu 10000 tane kaldı onlarda okunduğunda haber veririm ve yine alırım RABBİM kabul etsin

SELAMETLE kalın ALLAHA EMANET OLUN

kardeşim daha önce 1000 alıp okumuşsun sonra 15000 daha almışsın. şimdi 5000 adet okumuşsun son durum şöyle
himmet 16000 okunan 6000
doğruluğunu teyit edermisin

Es-engülselamün aleyküm kardeşim ben 3000 tane daha alıyorum Allah razı olsun ve kabul etsin bu salavatlarımızı :)

kardeşim daha önce 2000 alıp 1000 okumuşsun şimdide 3000 alıyorsun
son durum
himmet 5000 okunan 1000
doğruluğunu teyit edermisin

yaseminkocas.aleyküm kardeşim 1000 tane daha okunmuştur...allah kabul etsin inşallah..hayırlı günler

Allah Razı Ola kardeşim. devamını bekliyoruz inşallah

eminedurus.a. bende 1000 tane alıyorum

isminiz listeye eklendi. bitirince haberdar ederseniz listeye işleyelim inşallah

SEHERR, post: 531784, member: 16903s.a ben aldıklarımı okudum tekrar almak istiyorm 5.000
allaha emanet olun

Allah Razı Ola. himmetiniz güncellenmiştir.
enesbatur

enesbatur

Mübarek Üye · 623 mesaj

hafizeSelamünaleyküm Bu Dedikleriniz Haftadami Olacak Marta Kadarmi ?

fatmanaaleyküm selam...hafize abla salavat maratta bitiyor haftada bir olan enes kardeşimiz hafatada bir hatim başlattı o...salavat 18 martatta bitecek..

fatmana kardeşimizin dediği gibi siz okudukça buraya yazıyorsunuz bizde işliyoruz. bu kampanya 19 martta kadar sürecek
erciyes1984

erciyes1984

Mübarek Üye · 1.019 mesaj

Selamunaleykum ben dünkü 100 aldıgımıda okudum inşallah tekrar alırım hayırlı günler
enesbatur

enesbatur

Mübarek Üye · 623 mesaj

elifimbenimselamün aleyküm hayırlı sabahlar kardeşlerim ben cok merak ediyorum şimdiye kadar kac bin KELİME-İ TEVHİD okundu acaba bileniniz varmı? hangi kardeşimiz bunların toplamasını yapıyor ara sıra yazarsanız iyi olur daha ne kadar okunacağına dair fikrimiz olur.A.E.O.

fatmanaaleyküm selam.brinci sayfada okunan yazıyor kardeşim..enes kardeşimiz sürekli orayı güncelliyor..ordan öğrenebilrsin
.a.e.o

evet ilk sayfadan öğrenebilirisn ayrıca şuan
dağıtılan himmet 5.017.511
okunan 1.157.116
enesbatur

enesbatur

Mübarek Üye · 623 mesaj

erciyes1984Selamunaleykum ben dünkü 100 aldıgımıda okudum inşallah tekrar alırım hayırlı günler

Allah razı ola kayserili kardeşim. hemşerim.
devamını bekliyoruz inşallah
Betül YURDAKUL

Betül YURDAKUL

Üye · 42 mesaj

selamlar benden 100 ad daha eklermisiniz okundu allahım kabul etsin
hatiminize katılmayı isterdim ama zaman kötü zaman allah yardımcınız. olsun kolaylıklar versin.
enesbatur

enesbatur

Mübarek Üye · 623 mesaj

Betül YURDAKULselamlar benden 100 ad daha eklermisiniz okundu allahım kabul etsin
hatiminize katılmayı isterdim ama zaman kötü zaman allah yardımcınız. olsun kolaylıklar versin.

betül kardeşim işlerin yoğun Allah yardımcın ola. boşluk bulduğunda biliyoruz ki manevi işlerini de hallediyorsun. ne güzel senin gibi olabilmek

toplam 16.600 okudunuz
belgin

belgin

Kıdemli Üye · 250 mesaj

S.a 350 tane daha okudum Rabbim kabul etsin
laves

laves

Kıdemli Üye · 285 mesaj

s.a. abıcım 5.000 daha okunmustur eklermısın Rabbıme emanet ol
Bahar_58

Bahar_58

Mübarek Üye · 3.673 mesaj

Abdullah b. Bişr (ra)’dan rivayet edildiğine göre Resulullah şöyle buyurmuştur:
“Bütün dualar, başında Allah’a hamd ve Peygamber’e salavat olmadıkça perdelidir. Fakat bunu yapar, sonra dua edilirse mutlaka kabul olunur.”
enesbatur

enesbatur

Mübarek Üye · 623 mesaj

lavess.a. abıcım 5.000 daha okunmustur eklermısın Rabbıme emanet ol

kardeşim geçen okul bitti demiştin üniv. merak ettim ya

Allah Razı Ola.
Bahar_58

Bahar_58

Bahar_58

Bahar_58

Selamun Aleyküm Abi :H
10.000 daha okundu (aldiklarimi okudum toplam 70.000 oldu)
Paylaş:

🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.