🔒 8 Mart 2009'a Az Kaldı. Salavat kampanyası başladı. hedef 1 milyon salavat. haydi sa
170.043 görüntülenme · 1.954 yanıt
afakisevda, post: 523707, member: 2682Selamün Aleyküm Hayırlı akşamlar ben 1000 tane almıştım onları okudum şimdi 15000 tane daha alıcam okununca haber veririm RABBİM Razı olsun kabul etsin GÜL PEYGAMBERİMİZİN Şefatinden mahrum etmesin
SELAM ve DUA ile kalın
Allah Razı Ola. himmetin listeye eklendi
Es-engülselamün aleyküm bende şimdilik 1000 tane alıyorum yine alacam ALLAH siz kardeşlerimizden böyle bir kampanya başlattığı için razı losun AMİN
isminiz listeye eklendi. bitirinmce haberdar ederseniz listeye okundu ibaresi ekleyelim.
Allah Razı Ola
acizane_kulAllah hepinizden razı olsun. Ne kadar güzel işler yapıyorsunuz.
Bende şimdilik 50.000 tane alayım. Daha vaktimiz var inşallah bunu bitirdiğim süreyi baz alarak yeniden isteyeceğim
Allah Razı Ola kardeşim
ismin listeye eklendi. okuyunca haberdar edersen çok makbule geçer
fatmana, post: 523588, member: 68631s.a ben topalm 20,000 almıştım,18,000 bitti...2000 tensinide inaşallah yarıan okurum...daha sonra okudukça yazacağım...allah hepinizden razı olsun
Fatmana süpersin kardeşim devamını bekliyoruz inşallah
Bir zahid Efendimiz (Sallallahü aleyhi vesellem)'i rüyada gördü. Peygamberimiz ona dönüp bakmıyordu bile...
Zahid:
— Ya Resûlallah! Sen beni tanımıyor musun? dedi.
Efendimiz:
— Tanımıyorum, buyurdular.
— Sen bana dargın mısın ya Resûlallah!?, dedi.
Efendimiz:
— Dargın değilim, buyurdular. O zaman
Zahid:
— Ben filân zahidim, dedi.
Resûlüllah (s.a.v.):
— Ben seni tanımıyorum, buyurdu.
Zahid:
— Ya Resûlallah! Ben ulemadan işittim; buyururlar ki, Nebî ümmetini, ana - babanın evlâtlarını tanıması gibi bilir, derlerdi.
Peygamber Efendimiz:
— Ulema doğru söyledi! Nebî ümmetini ana-babadan daha iyi bilir, lâkin Nebiye salavat okuyan ümmetini bilir, buyurdu.
Zahid:
— Ya Resûlallah! Sen beni tanımıyor musun? dedi.
Efendimiz:
— Tanımıyorum, buyurdular.
— Sen bana dargın mısın ya Resûlallah!?, dedi.
Efendimiz:
— Dargın değilim, buyurdular. O zaman
Zahid:
— Ben filân zahidim, dedi.
Resûlüllah (s.a.v.):
— Ben seni tanımıyorum, buyurdu.
Zahid:
— Ya Resûlallah! Ben ulemadan işittim; buyururlar ki, Nebî ümmetini, ana - babanın evlâtlarını tanıması gibi bilir, derlerdi.
Peygamber Efendimiz:
— Ulema doğru söyledi! Nebî ümmetini ana-babadan daha iyi bilir, lâkin Nebiye salavat okuyan ümmetini bilir, buyurdu.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21204-8-mart-2009-a-az-kaldi-salavat-kampanyasi-basladi-hedef-1-milyon-salavat-haydi-sa · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.