🔒 8 Mart 2009'a Az Kaldı. Salavat kampanyası başladı. hedef 1 milyon salavat. haydi sa
170.043 görüntülenme · 1.954 yanıt
arkadaşlar iki arkadaşımdan da 1000 tane okumalarını rica ettim beni kırmadılar onların adınada 1000+1000 yazarsanız sevinirim
bendende 250 eklerseniz sevinirim herkese hayırlı akşamlarrr
ALLAHA emanet olunuz
bendende 250 eklerseniz sevinirim herkese hayırlı akşamlarrr
ALLAHA emanet olunuz
enesbaturkardeşim toplam 1000 adet mi okudun tam anlaşılmıyor.
listede durum 1000 himmet. okunan 500
Enes kardeşim ilk 500 adet istemiştim.onlar bitti.Heçen gün 500 daha eklemeni istemiştim.
Eklemişsin teşekkür ederim.Listede bir sorun yok yani.Bundan sonrada 1000 adet alıp okuyacağım İnsallah.
ya kardesim kusuruma bakma ne olur ben yeni uye oldum da anlamadim ozur dilerim bana bi anlatsan cok memun olurum alah razi olsun
Selamün Aleyküm Hayırlı akşamlar ben 1000 tane almıştım onları okudum şimdi 15000 tane daha alıcam okununca haber veririm RABBİM Razı olsun kabul etsin GÜL PEYGAMBERİMİZİN Şefatinden mahrum etmesin
SELAM ve DUA ile kalın
SELAM ve DUA ile kalın
sevdalim29ya kardesim kusuruma bakma ne olur ben yeni uye oldum da anlamadim ozur dilerim bana bi anlatsan cok memun olurum alah razi olsun
Öncelikle Hosgeldiniz üyeliginiz Hayirli Olsun
18 mart 2007 yani kutlu dogum haftasi icin Salavat okuyoruz..su an 2.673.206 salavat okundu hedefimiz 9.999.999 salavat eger isterseniz sizde kampanyamiza katila bilir efendimize en güzel hediye yi verebilirsiniz...;)
afakisevda, post: 523707, member: 2682Selamün Aleyküm Hayırlı akşamlar ben 1000 tane almıştım onları okudum şimdi 15000 tane daha alıcam okununca haber veririm RABBİM Razı olsun kabul etsin GÜL PEYGAMBERİMİZİN Şefatinden mahrum etmesin
SELAM ve DUA ile kalın
Ve Aleyküm Selam MASALLAH B)
O güzel duaniza da tüm kalbimle AMIN diyorum
O güzel duaniza da tüm kalbimle AMIN diyorum
Selamun Aleyküm Arkadaşlarr...
kimse yokmuu?
benden 3000 adet daha eklermisiniz listeme okundu
arkadaşımın birine 1000 vermiştim oda okudu
listeye ilave edilirse sevinirim Allaha emanet olun
İnşAllah Kabul Edilir Dualarımız
kimse yokmuu?
Betül YURDAKULSelamun Aleyküm Arkadaşlarr...
kimse yokmuu?
VE ALEYKÜM SELAM
MasALLAH:G
MasALLAH:G
Son Güncelleme dün yapildi enes abi gelince listeye ekleyecektir__ ALLAH Kabul Etsin__B)
Allah hepinizden razı olsun. Ne kadar güzel işler yapıyorsunuz.
Bende şimdilik 50.000 tane alayım. Daha vaktimiz var inşallah bunu bitirdiğim süreyi baz alarak yeniden isteyeceğim
Bende şimdilik 50.000 tane alayım. Daha vaktimiz var inşallah bunu bitirdiğim süreyi baz alarak yeniden isteyeceğim
evet dün güncelleme yapılmış ama bi garip liste karışmış ve ben anlamıyorum okunan 700000 civarımı yoksa 2000000 geçtimi listeyi son güncelleyen arkadaş degiştirmiş galiba inanın ben pek anlayamadım
ve dikkatimi çeken bi durum var okumak için alan arkadaşlar okunmuş olarak listeye eklenmiyormu?
ve dikkatimi çeken bi durum var okumak için alan arkadaşlar okunmuş olarak listeye eklenmiyormu?
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21204-8-mart-2009-a-az-kaldi-salavat-kampanyasi-basladi-hedef-1-milyon-salavat-haydi-sa · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.