🔒 8 Mart 2009'a Az Kaldı. Salavat kampanyası başladı. hedef 1 milyon salavat. haydi sa
170.044 görüntülenme · 1.954 yanıt
ruzgar_17selamun aleykum arkadaslar evet az kalmıs benı ekleyı verın ablacım
1000 tane alayım bııznıllah vızelerım bıtsın daha ck alırım selemetle
inşallah rüzgar sınavların iyi geçer. okumuş olduğun salavat ile efendimizin yardımı seninle olur.
sınavların bitince himmetini bekliyoruz.
Allah Razı ola
kasım hadiselamün aleyküm kardeşim.
benim de kendime has derslerim oldugu için,şimdilik 1000 alayım.
ALLAH yar ve yardımcımız olsın AMİN. selametle.
ismin listeye eklendi kardeşim. derslerini aksatma. buradaki himmetini unutma Allah'ın izni ile
ktyglcnztkns.a ben daha fazla almak isterdim ama elimden bu kadar gelio ve ben 5000 tane daha almak istiyorum hayırlı akşamlar
toplam aldığın 25.000 okuduğun 10000
yanlışlık varsa lütfen haberdar edermisim
Allah Razı Ola
Selamün aleyküm 500 adette ben okurum inşallah..
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Betül YURDAKULhayırlı günler, hayırlı haftalar arkadaşlar.. ben 1000 ad daha okudum listeye eklermisiniz İnşAllah Rabbim Kabul Eyler
Enes Arkadaşım Yorumun İçin Teşekkür ederim Mutlu Ettin Beni Allaha Emenat Ol
Selam Ve Dua İle Kalın Hayırlı Günler
Allah Razı Ola kardeşim. Sende Efendimizi anarak onu unutmadığını, unutmadığımızı hatırlatıryorsun.
Zor anların sevabının artması dileğiyle
Selamun Aleyküm Arkadaşlar listeye benden 1300 ad daha ilave edermisiniz.
kendimi salavat getirmekden alamıyorum inanırmısınız işlerimi bile yapamıyorum bu sebeple biliyorum bu haksızlık oluyo ama Allahım Affetsin beni. sadece o sözcükleri söylemek istiyorum birde beni huzura eriştiren Lâ ilâhe illâllah Muhammedün Rasûlüllah demekten kendimi alamıyorum
hayırlı günler herkese
kendimi salavat getirmekden alamıyorum inanırmısınız işlerimi bile yapamıyorum bu sebeple biliyorum bu haksızlık oluyo ama Allahım Affetsin beni. sadece o sözcükleri söylemek istiyorum birde beni huzura eriştiren Lâ ilâhe illâllah Muhammedün Rasûlüllah demekten kendimi alamıyorum
hayırlı günler herkese
Betül YURDAKUL, post: 523163, member: 59523Selamun Aleyküm Arkadaşlar listeye benden 1300 ad daha ilave edermisiniz.
hayırlı günler herkese
ne mutlu kardeşim keşke bizde senini gibi aşklı ve şevkli olsak. bunun mükafatını kat be kat alırsın. çünkü andığın kişi selam gönderdiğin kişi Efendiler Efendisi
Allah Razı Ola
toplam 5300 adet okumuşsun
s.a
s.a
Din kardeslerim ben 10 bin tane almıstım.
Allah nasip etti de kendi 10 bin imi okudum bitti.
Ama cevremdekilere de bunu yaydım benim 10 bin le beraber 60 bin dagıttım.
Onlardan bazı okuyanlarda oldu ama tam emin olunca buraya yazacam sonuc olarak :
10 000 taneyi okudum 50 000 tane dagıttım toplam 60 000 yazın bana. Umarım okurlarda mahcup olmam :S
s.a
Din kardeslerim ben 10 bin tane almıstım.
Onlardan bazı okuyanlarda oldu ama tam emin olunca buraya yazacam sonuc olarak :
10 000 taneyi okudum 50 000 tane dagıttım toplam 60 000 yazın bana. Umarım okurlarda mahcup olmam :S
garibanoDin kardeslerim ben 10 bin tane almıstım.
kardeşim Allah Razı Ola.
sende bu işe mesile olduğun için ecrin büyük olacak.
devamını bekliyoruz inşallah
İnşAllah Kardeşim Rabbim Cümlemizin duasını Kabul Etsin İnşAllah Peygamberimiz Efendimiz(S.A:V) Cümlemizin Selamını Alır İnşAllah İnşAllah
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21204-8-mart-2009-a-az-kaldi-salavat-kampanyasi-basladi-hedef-1-milyon-salavat-haydi-sa · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.