smmmtuba..............................:A....................................
Size utandığımı söylesem herhalde inanmassınız.Ama inanın buna çok mahçup hissediyorum kendimi.............
9.977 görüntülenme · 113 yanıt
smmmtuba..............................:A....................................
smmmtubaRabb'im sizi "Adn Cenneti" kabul buyursun inşaAllah.Duayla kalınız.
nigdelive aleyküm selam kardeşim.çok güzeldi.emeğinize sağlık
müşteriler de şaşırıyorlardır bu çalan ne diye. ben hiçbir eczanede ne ezgi, ne de ilahi dinlendiğine denk gelmedim.:)
Allah sizlerden razı olsun.
M DENIZ, post: 463121, member: 33601Aleyküm Selam Recebim Allah(c.c) Razi Olsun. çok Güzel Bi Lahi Gerçekten Sayende Yakinda Ezberlicez:):) BAK BUDA ÇOK GÜZEL Bİ İLAHİ SENDE DİNLE.
ARKADAŞLAR HERKESE GELSİN BENDEN. HEPİNİZ ALLAH'A(C.C) EMANET OLUN.
SELAMUN ALEYKÜM.
YouTube - Mustafa Cihat - Amenna
RECEB-I KAMERsağoalsın kardeşim amin inşaAllah ecmain olsun..evet biz her yönüyle,her haliyle farklı bir eczaneyiz..reklam yapmak gibi olmasın ama durum böyle:Kevet dinliyoruz sırayla bir ben bir murat abi..hatta patron bize latife yapıyor eczanemi hacıbayram mı belli değil diye:Kmalumunuz hacıbayramda da ilahiler hiç susmaz..müşteriler dinliyor,eminim onlar da beğeniyordur..beğendiğinize sevindim,gerçekten çok güzel bir ilahi..ömrümün sonuna kadar dinlesem bıkmam mübalağasız..Allaha(c.c.)emanet olunuz kardeşim..ha unutmadan bu formdan cevap vereyim malesef eski üyelerin çoğu girmiyorlar siteye..desertrose de iyidir sanırım..yani önemli birşey yoktur inşaAllah merak etmeyin..inşaAllah tekrardan aramıza döner,dönerler..selamun aleyküm
nigdeli, post: 463152, member: 33601maşaAllah, subhanallah kardeşim.Allah bozmasın..
haklısınız bende birkaç kez dinledim:)
evet üzülerek farkındayım bu durumun ama topluca gidişe anlam veremiyorum ben kardeşim.çok ilginç doğrusu.
Bizler Allah c.c. izin verdiği sürece burada olacağız..
Siz de Allah'a emanet olunuz..ve aleyküm selam
Eşref Ziya abiden "adını anıyorum" hepinize gelsin inş.
YouTube - eşref ziya-adını anıyorum
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21077-birbirimize-ilahi-armagan-edelimm · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.