Birbirimize ilahi armağan edelimm !
9.977 görüntülenme · 113 yanıt
selamün aleyküm kardeşim SMMM TUBA hediyeni okudum allah razı olsun allah ne muradın varsa versin bende sana bir ilahi gönderiyorum umarım seversin allaha emanet ol kardeşim benim B)B)B)B)
kopyala yapıştır
kopyala yapıştır
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

aleyküm selam hayırlı cumalar cevdet abi rüyam3'e mi cevap bu bana mı :) anlamadım. Benim de bir armağanım vardı da.. :evet
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berekâtûhû vel mağfiratûhû
Ey Müslüman! "Edep nedir?" diye sorarsan, bil ki edep edepsizlerin edepsizliklerine, kabalıklarına, kötü sözlerine sabır ve tahammül etmektir.
smmmtuba, post: 459241, member: 20924aleyküm selam hayırlı cumalar cevdet abi rüyam3'e mi cevap bu bana mı :) anlamadım. Benim de bir armağanım vardı da.. :evet
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BU GÖNDERDİĞİM SANAYDI ÖZÜRDİLERİM İSMİNİ YAZMAMIŞIM ŞİMDİ DÜZETTİM RÜYA KARDEŞİME BİRAZDAN GÖNDERECEM HAKKINI HELAL ET KARDEŞİM ALLAHA EMANET OL :H

CEVDET-71SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BU GÖNDERDİĞİM SANAYDI ÖZÜRDİLERİM İSMİNİ YAZMAMIŞIM ŞİMDİ DÜZETTİM RÜYA KARDEŞİME BİRAZDAN GÖNDERECEM HAKKINI HELAL ET KARDEŞİM ALLAHA EMANET OL :H
Ve Aleykum Selam, estağfurullah cevdet abi, sağolasın. Yoktur ya helal olsun :) B) selametle,hayırlı cumalar..
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berekâtûhû vel mağfiratûhû
Ey Müslüman! "Edep nedir?" diye sorarsan, bil ki edep edepsizlerin edepsizliklerine, kabalıklarına, kötü sözlerine sabır ve tahammül etmektir.
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM RÜYAN 3 HEDİYEN İCİN COK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN ALLAHA EMANET OL BENDE SANA BUNU HEDİYE EDİYORUM RABBİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
KOPYALA YAPIŞTIR
KOPYALA YAPIŞTIR

cennet_agacia.s recep kardeşim gültanemi bende istiyorum murat abi banada gelsin mi?:):)
bende adaşım olan tuba kardeşime Hasan DURSUN'dan SON DURAĞI yolluyorum selametle...
selamun aleyküm mesajı yeni görüyorum:)murat abim kabul etmiştir sana da gelsin,gelmiştir de..yaa youtube ayarlamayı bilsem buraya eklemek isterdim ama bilmiyorum nasib,hayırlısı:(..gerçekten çok güzel bir ilahi ÖZLEDİM SENİ GÜLTANEM..Allaha(c.c.)emanet ol kardeşim..Rabbim GÜLTANEMİZE layık ümmet olabilmek nasib etsin bizlere..
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
YUSLEYa Ben Anlamiyorum Ben Mesaj Yaziyorum Kimseden Cevap Gelmiyor Yanliş Mi Yapiyorum Bana Yardimci Olacak Kimse Yokmu
ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BEN ŞİMDİ SANA ÜYE KARDEŞLERİMİZE YARDIM FORMUNU CIKARAYIM ORAYA SOR BU FORUNUN KONUSU BAŞKA A.E.O.KARDEŞİM

Selamun Aleyküm Arkadaşlar Benden Herkese özellikle Cennet-ağaci Bacima, Receb-i Kamer Kardeşime Ve Kivircik Fenerli Kardeşime Mehmet Emin Ay Ve Sedat Uçandan Gururlanma Insanoğlu ölmemeye çarenmi Vari Armağan Etmek Istiyorum. Ve Kivircik Fenerli Kardeşim Kusura Bakma Ben çikaramadim Seni Tanişiyoruz Heralde(:
NOT: KARDEŞLER BENİM SİZDEN KÜÇÜK Bİ İSTEĞİM OLACAK BU VERECEĞİM ADRESTEKİ ESMAUL HÜSNA İLAHİSİ VARSA NE OLURSUNUZ ALLAH(C.C) RIZASI İÇİN BİŞEKİLDE ULAŞTIRSIN YADA BİLGİSAYARIMA NASIL İNDİREBİLİRİM TARİF EDERSE ÇOK DUA EDERİM. ALLAH(C.C) RAZI OLSUN SELAMUN ALEYKÜM.
YouTube - Esmaül hüsna, Dini, din, İslam, Türkiye, Türk, Film, Kuran,
NOT: KARDEŞLER BENİM SİZDEN KÜÇÜK Bİ İSTEĞİM OLACAK BU VERECEĞİM ADRESTEKİ ESMAUL HÜSNA İLAHİSİ VARSA NE OLURSUNUZ ALLAH(C.C) RIZASI İÇİN BİŞEKİLDE ULAŞTIRSIN YADA BİLGİSAYARIMA NASIL İNDİREBİLİRİM TARİF EDERSE ÇOK DUA EDERİM. ALLAH(C.C) RAZI OLSUN SELAMUN ALEYKÜM.
M DENIZSelamun Aleyküm Arkadaşlar Benden Herkese özellikle Cennet-ağaci Bacima, Receb-i Kamer Kardeşime Ve Kivircik Fenerli Kardeşime Mehmet Emin Ay Ve Sedat Uçandan Gururlanma Insanoğlu ölmemeye çarenmi Vari Armağan Etmek Istiyorum. Ve Kivircik Fenerli Kardeşim Kusura Bakma Ben çikaramadim Seni Tanişiyoruz Heralde(:
ve aleyküm selam abim t.ederim ederim ya hala indiremedin mi :( bende istiyorum bana da ulaştırır eline geçerse recep kardeşim yapamadımı benım programda da yok kaç kere baktım inş buluruz ya bende sana cnm abicim TAHA'DAN EN ÇOK SEVDİĞİN İLAHİYI YOLLUYORUM AY YÜZLÜMÜ PC'DEN AÇ VE BENİM İÇİN DİNLE ABİCİM A.E.O SELAMETLEEEB)B)
selamun aleyküm m.deniz bu ilahi var bende youtubeden indirdim istersen sanada yollayabilirim
YouTube - Esmaül hüsna, Dini, din, İslam, Türkiye, Türk, Film, Kuran, alıntıdır
rana_ranuna, post: 459789, member: 50799selamun aleyküm m.deniz bu ilahi var bende youtubeden indirdim istersen sanada yollayabilirim
A.S güzel kardeşim ilgin için t.ederim bizde murat abiyle you tube'den bulduk ama indirmeyi başaramadık eğer sizde varsa bize ulaştırabılırmısınz... valla cok aradık taradık yok buluyoruz ama indiremiyoruz :A:A yollarsanız bızı cok mutlu edersiniz Allah razı olsun selametle
:T
rana_ranunaselamun aleyküm yollarım tabi ama nasıl yollucam nerden yollıyım
a.s napsakki bılmıyorum :(:(
rana_ranunabilmem ki ne yapsak bi fikir verin ona göre yollıyım ben
kardeşim göremedın sanırım inş açık oldugun birde karsılasırsak yollarsın selametle
rana_ranunas.a nasıl göndereyim bir yol buldunuz mu acaba?
buluyorum am siz kayboluyorsunuz :(:( anlaşamadık bır ya
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21077-birbirimize-ilahi-armagan-edelimm · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.