Birbirimize ilahi armağan edelimm !

9.977 görüntülenme · 113 yanıt

Paylaş:
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

CEVDET-71SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM RÜYAN 3 HEDİYEN İCİN COK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN ALLAHA EMANET OL BENDE SANA BUNU HEDİYE EDİYORUM RABBİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN

KOPYALA YAPIŞTIR

Abi Allah senden de razı olsun sağol B) isterdim ki gerçek çiçekleri sana vermek 
monece

monece

Kıdemli Üye · 196 mesaj

teşekkür ederiz bizde
bendende eşref ziyadan ağlama karanfil gelsin
nisan14

nisan14

Kıdemli Üye · 122 mesaj

bende sevdiğiniz bütün ilahileri sizlere armağan ediyorum:):):G
ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol
seldaa

seldaa

Üye · 23 mesaj

Nihat Hatipoğlu - Medinenin Yolları gelsin sanada
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

selamun aleyküm hayırlı geceler..Hasan Dursun'dan TANE TANE isimli ilahiyi hepinize armağan edeyim..inşaAllah adres eklemeyi öğrenirsem buraya eklerim:)ama çok güzel tavsiye ederim dinlemenizi..selamun aleyküm
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

RECEB-I KAMER, post: 461074, member: 39422selamun aleyküm hayırlı geceler..Hasan Dursun'dan TANE TANE isimli ilahiyi hepinize armağan edeyim..inşaAllah adres eklemeyi öğrenirsem buraya eklerim:)ama çok güzel tavsiye ederim dinlemenizi..selamun aleyküm

selamün aleyküm kardeşim benim bumu istediğiniz ilahi yanlışsa yazın değiştireyim a.e.o.

NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

nigdeli

nigdeli

Mübarek Üye · 4.908 mesaj

ve aleyküm selam
Eyvallah Recep kardeşim, gerçi hasan dursun abinin tüm eserleri güzel..
Hayırlı geceler..Allaha emanet olun..

Abdurrahman Önül -Ey Resul
YouTube - abdurrahman önül ey resul
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

selamün aleyküm kardeşlerim bu ilahide benden bütün kardeşlerime armağan olsun allaha emanet olun :H

RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

CEVDET-71, post: 461079, member: 35043selamün aleyküm kardeşim benim bumu istediğiniz ilahi yanlışsa yazın değiştireyim a.e.o.

ve aleykümselam selamun aleyküm abim sağolasınız Allah(c.c.)sizden ebeden razı olsun hakkınızı helal edin zahmet verdim..evet bu abi çok teşekkür ederim vallahi kalbimden geçiyordu ki cevdet abiden yardım isteyim eklesin diyordum dememe kalmadan siz eklemişsiniz latif bir tevafuk sağolasınız..
YouTube - hasan dursun - tane tane(bunda biraz daha uzun kısmı var:) ) sağolasın abim tekrar tekrar teşekkür ederim Rabbim razı olsun elinize,emeğinize sağlık..:H

AMİN..
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

nigdelive aleyküm selam
Eyvallah Recep kardeşim, gerçi hasan dursun abinin tüm eserleri güzel..
Hayırlı geceler..Allaha emanet olun..

Abdurrahman Önül -Ey Resul
YouTube - abdurrahman önül ey resul

selamun aleyküm niğdeli kardeşim evet evet çok güzel demişsiniz hasan abinin:)tüm ilahileri çok güzel..bugün epey bi dinledim eczanede:)ne kadar eski ilahisi varsa dinleme fırsatı buldum şükürler olsun..çalışırken şevk ve moral veriyor..hayırlı geceler bu arada abdurrahman önülden eklediğin ilahi de çok güzel sağolasın..Rabbime emanet olunuz..

AMİN..
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

M DENIZSelamun Aleyküm Arkadaşlar Benden Herkese özellikle Cennet-ağaci Bacima, Receb-i Kamer Kardeşime Ve Kivircik Fenerli Kardeşime Mehmet Emin Ay Ve Sedat Uçandan Gururlanma Insanoğlu ölmemeye çarenmi Vari Armağan Etmek Istiyorum. Ve Kivircik Fenerli Kardeşim Kusura Bakma Ben çikaramadim Seni Tanişiyoruz Heralde(:
NOT: KARDEŞLER BENİM SİZDEN KÜÇÜK Bİ İSTEĞİM OLACAK BU VERECEĞİM ADRESTEKİ ESMAUL HÜSNA İLAHİSİ VARSA NE OLURSUNUZ ALLAH(C.C) RIZASI İÇİN BİŞEKİLDE ULAŞTIRSIN YADA BİLGİSAYARIMA NASIL İNDİREBİLİRİM TARİF EDERSE ÇOK DUA EDERİM. ALLAH(C.C) RAZI OLSUN SELAMUN ALEYKÜM.
YouTube - Esmaül hüsna, Dini, din, İslam, Türkiye, Türk, Film, Kuran,

selamün aleyküm kardeşim bu videoları indirmek icin bilgisayarınıza bir proğram var bilgi sayarcılara sorun onlar biliyor onu yükleyin ve istediğinizi indirirsiniz a.e.o. kardeşim

RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

CEVDET-71, post: 461084, member: 60391selamün aleyküm kardeşlerim bu ilahide benden bütün kardeşlerime armağan olsun allaha emanet olun :H

ve aleykümselam abim sağolasınız evet bu da çok güzel..ee öğrendim artık nasıl ekleneceğini benden kurtulamazsınız bundan böyle:)son olarak bunu da ekleyeyim dedim hakkınızı helal edin..gerçekten dinleyince çook derinlere gidiyorum,hüzünleniyor,seviniyorum..sanki asr-ı saadetten bir an yaşıyor gibi oluyorum..işte hakiki peygamber(s.a.v.)sevgisi bu olsa gerek,selamun aleyküm

YouTube - Hasan Dursun (YENİ ALBÜM GÜLTANEM)

AMİN..
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

rabbime emanetsin recep kardeşim hayırlı geceler:H

RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

CEVDET-71rabbime emanetsin recep kardeşim hayırlı geceler:H

sağolasınız abi sizler de inşaAllah..hayırlı geceler,selamun aleyküm

AMİN..
nigdeli

nigdeli

Mübarek Üye · 4.908 mesaj

RECEB-I KAMERselamun aleyküm niğdeli kardeşim evet evet çok güzel demişsiniz hasan abinin:)tüm ilahileri çok güzel..bugün epey bi dinledim eczanede:)ne kadar eski ilahisi varsa dinleme fırsatı buldum şükürler olsun..çalışırken şevk ve moral veriyor..hayırlı geceler bu arada abdurrahman önülden eklediğin ilahi de çok güzel sağolasın..Rabbime emanet olunuz..

ve aleyküm selam kardeşim..haklısınız, ilahi ve ezgiler yorgunluğa da iyi geliyor, huzur buluyor insan...Hayırlı geceler..Allah'a c.c emanet..Dua ile inş..
smmmtuba

smmmtuba

Mübarek Üye · 1.639 mesaj

Ve aleyna aleyküm Selam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu, kıymetli Nakşibendi kardeşim,

Pek değerli; kaynağı belli olan paylaşımlarınız, olumsuz durumlar karşısında hiç bozmadığın çizginiz, sert eleştiri yapmanın da bir uslubu olduğunu unutmadığınız için Allah sizden razı olsun. Aslında söylemek istediklerim daha fazla, minnetlerlığımla ilgili lakin; yazabilmek başka bir meziyet. Şu durumda sünneti seniyye adabına aykırı davranıyorum, beni hoşgörün lütfen.

Mektup gibi oldu, lakin sizden çok faydalı bilgiler edindim. Hakkınızı helal edin. Allah her neyin özlemini çekiyorsanız sizi ona kavuştursun inşallah. Allah’a emanet olun.

http://nl.youtube.com/watch?v=deuHEQgdRB0

Bu ilahiyi size armağan etmek istiyorum lütfen kabul buyrun. B)
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berekâtûhû vel mağfiratûhû

Ey Müslüman! "Edep nedir?" diye sorarsan, bil ki edep edepsizlerin edepsizliklerine, kabalıklarına, kötü sözlerine sabır ve tahammül etmektir.
Naksibendi

Naksibendi

Mübarek Üye · 1.946 mesaj

smmmtuba, post: 461116, member: 50003Ve aleyna aleyküm Selam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu, kıymetli Nakşibendi kardeşim,

Pek değerli; kaynağı belli olan paylaşımlarınız, olumsuz durumlar karşısında hiç bozmadığın çizginiz, sert eleştiri yapmanın da bir uslubu olduğunu unutmadığınız için Allah sizden razı olsun. Aslında söylemek istediklerim daha fazla, minnetlerlığımla ilgili lakin; yazabilmek başka bir meziyet. Şu durumda sünneti seniyye adabına aykırı davranıyorum, beni hoşgörün lütfen.

Mektup gibi oldu, lakin sizden çok faydalı bilgiler edindim. Hakkınızı helal edin. Allah her neyin özlemini çekiyorsanız sizi ona kavuştursun inşallah. Allah’a emanet olun.

http://nl.youtube.com/watch?v=deuHEQgdRB0

Bu ilahiyi size armağan etmek istiyorum lütfen kabul buyrun. B)

Öncelikle devamlı bir helallik istersiniz ya ben de devamlı söylerim,ben Rabb'imden niyaz etmişim ileride bir gün vesveseye kapılabilirim diye tüm gelmiiş geçmiş haklarım helal olsun.Yanan bir evden birini kurtarmak, çok büyük sevap olduğu halde, Cehennem ateşinden kurtarmak yanında hiç kalır. Bir kişi daha yanmaktan kurtulsun diye uğraşmak ve hiç kimse yanmasın düşüncesinde olmak lazımdır. Zira Tahrim suresinin altıncı âyet-i kerimesinde mealen; (Kendinizi, evlerinizde ve emirleriniz altında olanları ateşten koruyunuz!) buyurulmaktadır. Böyle düşünerektende ben kimse yanmasın istiyorum.Ve Bilen bilmeyen geçen geçmeyen herkeze hakkımı helal ediyorum.Bana inan sanki ellerim tutmaz oldu ne yazacağımı şaşırdım.Okadar güzel iltifatlar etmişsiniz ki altında ezildim.Ama ne ezilme.Inanın nasıl bir cevap vereyim bilemiyorum.Ama üzerime düşen teşekkürü bir borç bilirim gerçi sizin bunca narin ve zarif iltifatlarınıza bir boş teşekkür kafi değildir.Bunuda ileriki zamanda bir daha hakkıyla inşaAllah telafi ederim.Jestinize jest mahiyetinde.Rabb'im sizi "Adn Cenneti" kabul buyursun inşaAllah.Duayla kalınız.
smmmtuba

smmmtuba

..............................:A....................................

Ey Müslüman! "Edep nedir?" diye sorarsan, bil ki edep edepsizlerin edepsizliklerine, kabalıklarına, kötü sözlerine sabır ve tahammül etmektir.
smmmtuba

smmmtuba

Rabb'im sizi "Adn Cenneti" kabul buyursun inşaAllah.Duayla kalınız.

amin ecmain inşaallah. Hayırlı seherler, dua ile, selametle kalın :gulegule Bu ne güzel jest...

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.