Birbirimize ilahi armağan edelimm !

9.977 görüntülenme · 113 yanıt

Paylaş:
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

YouTube - Hasan Dursun - Affet Allahim
selamun aleyküm hayırlı akşamlar..çok sevdiğim ve dinlerken çok hüzünlendiğim bir ilahi buyrunuz..selamun aleyküm,Allaha(c.c.)emanet olunuz..
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
belgin

belgin

Kıdemli Üye · 250 mesaj

selamunaleykum ben de herkese dursun ali erzincanlınn gelseydin ilahisini armağan ediyorum hayırlı akşamlar
gül tanem

gül tanem

Mübarek Üye · 776 mesaj

BEN DE ÜSTTEKİ KARDEŞE
HASAN DURSUN- GÜL TANEM'İ
ARMAĞAN EDİYORUM
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

s.aleyküm benden Abdurrahman önül & sedat uçan düeti ( ÖKSÜZÜM :( ) ilahisini armağan ediyorum

can ahmet yanımda yok öksüzüm gönlümün bülbülü şakımaz olur mahsun kalır yürek solupta kurur felek dönüp dönüp durmadan vurur SULTANIM yanımda yok öksüzüm :(:(

seyasla

seyasla

Kıdemli Üye · 223 mesaj

s.a. dostlar
hepinize Abdülkadir Şehitoğlundan Allah Seni Sevecek adlı ilahiyi armağan etmek istiyorum rabbim askerlerimizin gözüne yaş yüreğine ayrılık ateşi düşürmesin o kınalı kuzular dağların yamaçlarında dualarımızla ısınsınlar inşallah rabbim yollarını aydınlık bahtlarını açık etsin inşallah mübarek şehitlerin yüzü suyu hürmetine bu ülkeye mucizeler hayırlı sebebler ver allahım.............bizleri de ölüm ayırıncaya dek bu toprakların üzerinden huzur içinde yaşamak dileriz rabbim ve insanlarımız ve gurbet içinde gurbetlik çeken kardeşlerimizi de vatana hasret alma rabbim şu mübarek insanlara şehitlere bizleri de layık et allahım anaların burunları sızlamasın yavru hasretinden ve fırınlanmış şehirler yakma rabbim evlatlarımızın acısı ile bizleri sınama yarab çocuklarımızın senden habersiz yaşaması ile .........
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

SEYASLA KARDEŞİMİZE ABDURRAHMAN ÖNÜLDEN YAK SULTANIM AYRICA NİĞDELİ ABİMİZE O DA BU İLAHHİYİ SEVİYOR
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

seyasla

seyasla

Kıdemli Üye · 223 mesaj

s.a.
kardeş ali inan dan Ey Haliku Ey La Yezel i armağan ediyorum
reyyan34

reyyan34

Kıdemli Üye · 180 mesaj

üsteki kardeşe sami yusuftan Allahu Allah hediyem olsun
cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

reyyan34üsteki kardeşe sami yusuftan Allahu Allah hediyem olsun

ESSELAMÜ ALEYKÜM BENDE SİZE ENDER TEKİNDEN ''YAR'' ADLI İLAHİYİ HEDİYE EDİYORUM HAYIRLI GECELER İNŞAALLAH DUA İLE:H:H
nigdeli

nigdeli

Mübarek Üye · 4.908 mesaj

ekremeeeSEYASLA KARDEŞİMİZE ABDURRAHMAN ÖNÜLDEN YAK SULTANIM AYRICA NİĞDELİ ABİMİZE O DA BU İLAHHİYİ SEVİYOR

Allah razı olsun ekrem kardeşim. ama niğdeli abi değil, abla ;)
Ben de sana ve cennet_ağaci kardeşime Abdurrahman Önül den "Ne Zaman Anarsam Seni" yi armağan ediyorum..Allah'a emanet ol.

Abdurrahman Es-Sodais - Fatiha S
cennet_agaci

cennet_agaci

nigdeliAllah razı olsun ekrem kardeşim. ama niğdeli abi değil, abla ;)
Ben de sana ve cennet_ağaci kardeşime Abdurrahman Önül den "Ne Zaman Anarsam Seni" yi armağan ediyorum..Allah'a emanet ol.

canım benım çok t.ederim benım bugün sana söylediğim ilahıyı dinledinmi dinle bak çok güzel buarada senınki de çok güzelmiş :) canımcımm
hım bende sana ABDURRAHMAN ÖNÜLDEN YARALIYIMI HEDIYE EDIYORUM tatlım:B:B
nigdeli

nigdeli

cennet_agaci, post: 484266, member: 20799canım benım çok t.ederim benım bugün sana söylediğim ilahıyı dinledinmi dinle bak çok güzel buarada senınki de çok güzelmiş :) canımcımm
hım bende sana ABDURRAHMAN ÖNÜLDEN YARALIYIMI HEDIYE EDIYORUM tatlım:B:B

selamun aleyküm. dinledim onu da canım benim.Allah razı olsun. güzeldi gerçekten :evet..Rabbime emanetsin inş.selametle kal güzel kardeşim. Gecen mübarek ola..
cennet_agaci

cennet_agaci

nigdeli, post: 484273, member: 65999selamun aleyküm. dinledim onu da canım benim.Allah razı olsun. güzeldi gerçekten :evet..Rabbime emanetsin inş.selametle kal güzel kardeşim. Gecen mübarek ola..

ve aleyküm selam cnm beğendiğine sevindim senden de Allah razı olsun Rabbime emanet edıyorum hayırlı geceler inşş :H
ekremeee

ekremeee

nigdeliAllah razı olsun ekrem kardeşim. ama niğdeli abi değil, abla ;)

süpersin abla ya çok seviyorum abdurrahman önülü çooooooooook sende seviyorsun sanırım allah razı olsun içim gidiyor valla ilahiye senden gayrı gözüm yaşın kimseler silmez allahım allah razı olsun.

Abdurrahman Es-Sodais - Fatiha S bu ilahileride niğdeli ablama hediye ediyorum

ekremeee

ekremeee

Sivas'ın En İyi Radyosu

bu kasetide niğdeli ve cennet ağacına armağan ediyorum abdurrahman önülün yeni kaseti süper olmuş özellikle sultanıma varam seni efendim hepsi süper olmuş.kasetin ismi kutlu şehir medine

nigdeli

nigdeli

ekremeeesüpersin abla ya çok seviyorum abdurrahman önülü çooooooooook sende seviyorsun sanırım allah razı olsun içim gidiyor valla ilahiye senden gayrı gözüm yaşın kimseler silmez allahım allah razı olsun.

Abdurrahman Es-Sodais - Fatiha S bu ilahileride niğdeli ablama hediye ediyorum

selamun aleyküm. Allah senden de razı olsun ablacım. bunu da çok severim ve çok etkilenirim dinledikçe..bu anlamlı ilahi için çok teşekkürler. Mevla c.c Ehl-i Beyt'in sevgisine ve şefaatine nail etsin bizleri inşaAllah.

bu da sana ekrem kardeşim.

Dua ile inşaAllah..
ekremeee

ekremeee

nigdeliselamun aleyküm. Allah senden de razı olsun ablacım. bunu da çok severim ve çok etkilenirim dinledikçe..bu anlamlı ilahi için çok teşekkürler. Mevla c.c Ehl-i Beyt'in sevgisine ve şefaatine nail etsin bizleri inşaAllah.

bu da sana ekrem kardeşim.

Dua ile inşaAllah..

s.a kardeşim abla değil abi hatta kardeş allah razı olsun çok güzel ilahi

bunlarda sana niğdeli kardeş abla işallah beğenirsin a.e.o

seyasla

seyasla

Kıdemli Üye · 223 mesaj

s.a.
Faruk Ekinden İleyke Ya Rab hediyem olsun inşallah cümleden islamiyet.gen.tr ye
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

selamun aleykum ben buradaki bütün kardeslerime armagan ediyorum. Esat Aydogan:Senin Askin Allah'im.Hayirli geceler.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.