selamun aleyküm hayırlı akşamlar..çok sevdiğim ve dinlerken çok hüzünlendiğim bir ilahi buyrunuz..selamun aleyküm,Allaha(c.c.)emanet olunuz..
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
9.977 görüntülenme · 113 yanıt

reyyan34üsteki kardeşe sami yusuftan Allahu Allah hediyem olsun
ekremeeeSEYASLA KARDEŞİMİZE ABDURRAHMAN ÖNÜLDEN YAK SULTANIM AYRICA NİĞDELİ ABİMİZE O DA BU İLAHHİYİ SEVİYOR
nigdeliAllah razı olsun ekrem kardeşim. ama niğdeli abi değil, abla ;)
Ben de sana ve cennet_ağaci kardeşime Abdurrahman Önül den "Ne Zaman Anarsam Seni" yi armağan ediyorum..Allah'a emanet ol.
Abdurrahman Es-Sodais - Fatiha S
cennet_agaci, post: 484266, member: 20799canım benım çok t.ederim benım bugün sana söylediğim ilahıyı dinledinmi dinle bak çok güzel buarada senınki de çok güzelmiş :) canımcımm
hım bende sana ABDURRAHMAN ÖNÜLDEN YARALIYIMI HEDIYE EDIYORUM tatlım:B:B
nigdeli, post: 484273, member: 65999selamun aleyküm. dinledim onu da canım benim.Allah razı olsun. güzeldi gerçekten :evet..Rabbime emanetsin inş.selametle kal güzel kardeşim. Gecen mübarek ola..
nigdeliAllah razı olsun ekrem kardeşim. ama niğdeli abi değil, abla ;)
Ben de sana ve cennet_ağaci kardeşime Abdurrahman Önül den "Ne Zaman Anarsam Seni" yi armağan ediyorum..Allah'a emanet ol.
ekremeeesüpersin abla ya çok seviyorum abdurrahman önülü çooooooooook sende seviyorsun sanırım allah razı olsun içim gidiyor valla ilahiye senden gayrı gözüm yaşın kimseler silmez allahım allah razı olsun.
Abdurrahman Es-Sodais - Fatiha S bu ilahileride niğdeli ablama hediye ediyorum
nigdeliselamun aleyküm. Allah senden de razı olsun ablacım. bunu da çok severim ve çok etkilenirim dinledikçe..bu anlamlı ilahi için çok teşekkürler. Mevla c.c Ehl-i Beyt'in sevgisine ve şefaatine nail etsin bizleri inşaAllah.
bu da sana ekrem kardeşim.
Dua ile inşaAllah..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/21077-birbirimize-ilahi-armagan-edelimm · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.