Profil ayarları

17.684 görüntülenme · 65 yanıt

Paylaş:
Erkan

Erkan 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 760 mesaj

Değerli kardeşlerimiz;

Forumumuz yenilendiği için kullanım konusunda zorlukların olduğunu görüyoruz ki bu da gayet normaldir. Eski forumumuz sizlerinde belirttiği gibi sade ve şeffaf güzel bir görünümü vardı. Bunu kabul ediyor, sizlere hak veriyoruz.
Peki neden değiştirdiniz? sorusuna buradan yanıt bulabilirsiniz.

Profil ayarları konusunda yapılması gereken birkaç basit işlem var. Bunları yaptıktan sonra inşaAllah kullanım daha da kolaylaşıcaktır.

Bu işlemleri yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye girişi yaptıktan sonra, sol üst tarafda bulunan Kontrol Paneli linkine tıklayınız. Ayarlar & Özellikler kısmından Seçenekleri Düzenle linkine tıklayınız. Bölümde bulunan bilgileri kendinize göre düzenledikten sonra, aşağı da bulunan Tarih & Saat ayarları ve Diğer ayarlar kısmında şu işlemleri yapınız.

Seçeneklerin, sizin profilde ki seçeneklerle aynı olmasına dikkat ediniz.
Resimdeki gibi ayarları yaparak Değişiklikleri kayıt et butonuna basınız.

Bir konuya cevap verirken Hızlı cevap görünümünde ki sonuç:

Gelişmiş cevaplama bölümünde ki sonuç:

Forum kullanımı hakkında sorularınız var ise, bu bölüme belirtebilirsiniz.

Öncelikle Genel Yönetim Duyurusu 5. Bölümü okuyunuz.
muhammed zeki

muhammed zeki

Aktif Üye · 68 mesaj

Bu Sitede Emeği Geçen Herkesten Allah Birer Birer Razı Olsun.Allah Daima Böyle Güzel Fikirler Nasip Eylesin.yalniz Yenilendiği Için Biraz Kariştiriyorum.selam Ve Dua İle.
polat_20

polat_20

Yeni Üye · 1 mesaj

Bu Sitede Emeği Geçen Herkesten Allah Birer Birer Razı Olsun.
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

Bu sitede emeği geçen tüm abilerim arkdaşlarımdan ALLAH razı olsun çok beğendim gerçekten bende üye olduğumdan beri tarihlerde bi sorunmu var diyodum :) şimdi düzeltiyorum inş saolsun

islam_güneşi

islam_güneşi

Kıdemli Üye · 366 mesaj

erkan kardeş ayarları yaptım.afrika mafrika saatine falan ayarladım olmuyor 1 saat ileri sitenin saati
islam_güneşi

islam_güneşi

Kıdemli Üye · 366 mesaj

tamam ayarladım teşekkürler
ysmnkaos

ysmnkaos

Mübarek Üye · 1.327 mesaj

Allah Razı Olsun..

bir insanı ahlaken değilde sadece zihnen eğitmek,

topluma bela kazandırmaktır...
suspection

suspection

Üye · 36 mesaj

İmzam çıkmıyor. Neden acaba?

Siteye verdiğiniz emek için de teşekkür ederim, bir kullanıcı olarak :)
.: SUSPECTION..!! THE KILLER OF AFFECTION..!! :.

Erkan

Erkan 🛡

suspectionİmzam çıkmıyor. Neden acaba?

Siteye verdiğiniz emek için de teşekkür ederim, bir kullanıcı olarak :)

Cevap:
Genel olarak imzaların görüntülenmesi kaldırılmıştır. Bazı imzalar forumu kaplayacak derecede olduğundan dolayı, görüntü bakımından hoş durmuyordu. Büyük boyutlu resimlerin, otomatik olarak ayarlanması sağlandıktan sonra tekrar aktif hale gelecektir inşaAllah. Bilginize sunarız.
Kevser Havuzu

Kevser Havuzu

Yeni Üye · 4 mesaj

günaydın , afrika mafrika saatine falan ayarladım olmuyor 1 saat ileri sitenin saati
Kevser Havuzu

Kevser Havuzu

Yeni Üye · 4 mesaj

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:00 .
bu yazılı saatte
Erkan

Erkan 🛡

Kevser Havuzugünaydın , afrika mafrika saatine falan ayarladım olmuyor 1 saat ileri sitenin saati

Kevser Havuzu
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:00 .

bu yazılı saatte

Cevap:
Kontrol paneline girerek, Seçenekleri düzenle kısmından "Yaz / Kış sezonunu otamatikmen tanı" bölümünü "Yaz Kış Sezonunu kapat" olarak değiştiriniz ve değişiklikleri kayıt ediniz.
gülençiçek

gülençiçek

Üye · 33 mesaj

selamün aleyküm, bende de aynı sorun var, sitenn saati bi saat ileri. yardımcı olrsanız sevinirm...
Erkan

Erkan 🛡

Yukarıda ki resimde bulunan seçeneklerin, kendi panelinizdekilerle aynı olmasına DİKKAT EDİNİZ!
gülençiçek

gülençiçek

Üye · 33 mesaj

tamam ayarlandı, teşekkür ettim.:G
seyasla

seyasla

Kıdemli Üye · 223 mesaj

s.a.

ben hergün salavat yazdığım forumumu kaybettim yenisi güne güle salavat demiş arkadaş kimbilir neden göremiyorum selam ve dua ile
Erkan

Erkan 🛡

seyaslas.a.

ben hergün salavat yazdığım forumumu kaybettim yenisi güne güle salavat demiş arkadaş kimbilir neden göremiyorum selam ve dua ile

Eğer forum içersinde açmış olduğunuz konuyu bulamıyorsanız Genel Yönetim Duyurusu 5. Bölümünü okuyun. Ana sayfadaki Salavat-ı Şerif bölümünü bulamıyorsanız, buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
islam_güneşi

islam_güneşi

Kıdemli Üye · 366 mesaj

Ben Forumdaki Herhangi Bir Ismi Tikladiğimda Profiline Bakmak Istediğimde :bu Sayfaya Girme Yetkiniz Yoktur Diyor Ve Nedenlerini Yaziyor Hiç De Bi şey Anlamadim Neden Görüntülenemiyor.kisaca Açiklarsaniz Sevinirim
Erkan

Erkan 🛡

caniboBen Forumdaki Herhangi Bir Ismi Tikladiğimda Profiline Bakmak Istediğimde :bu Sayfaya Girme Yetkiniz Yoktur Diyor Ve Nedenlerini Yaziyor Hiç De Bi şey Anlamadim Neden Görüntülenemiyor.kisaca Açiklarsaniz Sevinirim

Profil görüntülenme bölümü kapatılmıştır. Kişiler, kendi profiline dahi bakamıyor.

Bu olay birkaç sebep ile açıklanabilir.

• Bir üye, başka bir üyenin profiline bakarak, belirtmiş olduğu eposta, msn ve diğer iletişim ve kişisel bilgilerine ulaşabiliyor. Kullanıcıların güvenliğini üst düzeyde sağlayabilmek için ekibimiz hassas bir çalışma yapıyor. Bu çalışma sonuçlanınca, en azından kişi kendi profile bakabilecek, veya başka bir kişinin profiline bakarak, yalnız mesajlarını ve konularını aratabilecektir.
  • Sadece bir bayan kullanıcının profiline bakmak için üye olan kişilerde malesef mevcuttur. Özellikle bayan kullanıcıların adreslerine ulaşarak, sohbet etmek, soru sormak, bilgi almak gibi birçok farklı sebeble irtibat kurulmaya çalışılıyor. Bu da bize gelen şikayet epostalarında durumun çok ciddi boyutlar kazandığını göstermektedir. Amaç ve niyet ne olursa olsun, msn veya farklı iletişim bilgilerinin görüntülenmesi, forum içersinde veya farklı yerlerde iletişimi sağlayabilme adına faaliyetlerde bulunulması Yönetim tarafından yasaklanmıştır. Bu tip özel yerlere girilirken "Yetkiniz yoktur." mesajı çıkmaktadır.
Selam ve dua ile ..
gamze001

gamze001

Yeni Üye · 5 mesaj

yardım istıyorumm

yardım istıyorumm

s.a erkan beyy bn sordugum soruların cvp ını okuyamıyorum napabılırım heryerde yazıyorum bunu ama birturlu okuyamıyorumm:(
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.