CEVDET-71selamün Aleyküm Kardeşim Burada Ben Bir Iki Gün önce Bir Yazi Okumuştum Inan Siteye Girip Cevap Yazacak Zamanim Olmamişti şimdi Tekrar Yazmani Istiyorum Hala Sen Istediğini Istiyorsan Rabbime Emanet Olun Selam Ve Dua Ile
Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun sizden bir haber gelmeyince bende biraz önce yazıyı sildim kardeşim.
Allah razı olsun sizden bir ricam olacaktı Allah rızası için Hatim yapmak için benim için form açabilir misiniz şu anda bulunduğumu sıkıntılardan çıkmazlarden engellerden olumsuzluklardan olumsuz düşüncelerinden kurtulmak için şu anda hayırlısıyla olmasını istediğim bir gönül muradımın hayırlısıyla olmasın engellerin hayırsızları olumluya hayırlıya çevrlimesini Allah'tan kendi rızası için ayrıca Rabbim'den gönlüme göre huzurlu mutlu bir yuva kurmak engelellerden olsumsuzluktan kurtulmak niyetiyle inşallah.
Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda bırakmasın kedni kapsından başk kul kapısına muhtaç etmesin.
Form açarsanız kardeşim ilk cüzü bir teyzeyle beraber okuyacağız Allah'ın izniyle inşallah ben fazla hızlı okuyamadığım için ancak kardeşim.
Allah hepinizden razı olsun Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun selma ve dua ile Allah'a emanet olun.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.