ÜYE KARDEŞLERİMİZE YARDIM

73.786 görüntülenme · 952 yanıt

Paylaş:
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

*belkıs, post: 667834, member: 16903Kendi profilimi de göremiyorum malesef :(

selamün aleyküm kardeşim konturol panalinden profil düzenleye gir önce kontural panalinden Seçenekleri Düzenle yi ayarla daha iyi olur rabbime emanet olun selam ve dua ile
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

sengul

sengul

Mübarek Üye · 733 mesaj

s.a...

cevdet kardeş hakkını helal et..

sitede hiç moderatör yokmu yani biri şimdi girse bize küfür etse ..(yanlış anlaşılmasın en uç örneği veriyorum)

o küfüre sanal sanal bakacakmıyız saatlerce..

neden yazdım..uygun olmayan forumları gerekçeleri ile yazıyoruz hala güncelenebiliniyor..

bilginiz varsa mümkünse bu konu sitede nasıl çözülüyor..

selametle...
... belagat..
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

senguls.a...

cevdet kardeş hakkını helal et..

sitede hiç moderatör yokmu yani biri şimdi girse bize küfür etse ..(yanlış anlaşılmasın en uç örneği veriyorum)

o küfüre sanal sanal bakacakmıyız saatlerce..

neden yazdım..uygun olmayan forumları gerekçeleri ile yazıyoruz hala güncelenebiliniyor..

bilginiz varsa mümkünse bu konu sitede nasıl çözülüyor..

selametle...

ve aleyküm selam kardeşim sizin anlatmak istediğinizi cok iyi anlıyorum ama biride gelip şengül diye bir kardeşimin olduğu bir siteye küfür yazacak kadar salak yoktur sanırım demi neyse bu tabi espiri idi ama benim şukadar bilgim var biliyorsun yönetici veya adminler iptal oldu şu an sadece erkan bey var ve oda bazı işlerinin yoğunluğu galiba bu sıralar fazla takılamıyor ama gelir ve ilgilenir bundan eminim sizin formunuzu bildirdim ve cok yakındada yönetici ve admin secimi yapılacak siz rahat olun rabbime emanet olun selam ve dua ile kalın kardeşim

müslim88

müslim88

Kıdemli Üye · 217 mesaj

Allah razı olsun açtığınız konu için çok faydası oldu Allah a emanet ol
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

müslim88Allah razı olsun açtığınız konu için çok faydası oldu Allah a emanet ol

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN ERĞER BİR FAYADAMIZ OLDU İSE BUNDAN GURUR DUYARIZ RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN

_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

Selamün Aleyküm.Hayırlı Akşamlar,Sıla elifimbenim rumuzlu ablam 4.üncü hatimden almış olduğu 17.nci cüzü okumuş.Sizlere yazamıyor çünki o kadar uğraşmasına karşı siteye epey zamandır girmesi mümkün olmuyormuş.Bana bildirdi.Cevap yazılacak ya o yokmuş ve kayıtlı deyilmiş.parplasını ve şifresini veriyormuş ama kabul etmiyormuş.Yeni istiyormuş yolladık deniliyor fakat e mail gelmiyormuş.Yani hiç bir şekilde siteden e mail gitmiyormuş.Sana yazmaktaki nedenim,ben siteye sorunumuzu nasıl yazıcagımı bilmiyorum.Allah rızası için yardımcı olursan çok sevinirim.Yenidenmi başvurmak gerekiyor acaba.Kısa zamanda beni bilgilendirirsen çok sevinirim.okunan 4 hatimdeki 7 nci ve 17 nci cüzleri Annem,Babam ve her ikisininde ahirete göç etmiş cümle ölmüşlerimize,Annem ve Babamızın ruhu içinde yazarsanız bizleri çok mutlu edersiniz.AllahaEmanet Olun.Site yöneticilerindende özür dilerim.Ama gerçekten nereye yazacagımı bilmiyorum

hayırlı akşamlar.elifimbeim ablanın kardeşi namerve benim hatim forumuna yazmış. yardımcı olursanız sevinirim.
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

sıla1hayırlı akşamlar.elifimbeim ablanın kardeşi namerve benim hatim forumuna yazmış. yardımcı olursanız sevinirim.

selamün aleyküm kardeşim gerekli yerlere bildirdim inşallah bize veya kardeşimize bir haber gider rabbime emanet olun selam ve dua ile

müslim88

müslim88

Kıdemli Üye · 217 mesaj

CEVDET-71SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN ERĞER BİR FAYADAMIZ OLDU İSE BUNDAN GURUR DUYARIZ RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN

Aleykümselam abicim çok faydası oldu tekrar Allah razı olsun Allaha emamet olunuz
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

selamün aleyküm

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

TANIŞMA BÖLÜMÜNDE YENİ KONU VAR ONU AC VE YAZ TAMAM KARDEŞİM BEKLİYORUM

Sultanım

Sultanım

Üye · 18 mesaj

s.a kardeşlerim ben yeni üye oldum ve sizlerle tanışmak istiyorum (:
CAN DOSTU

CAN DOSTU

Kıdemli Üye · 159 mesaj

A.S KARDEŞİM HOŞ GELDİN ÜYELİĞİN DAİM OLUR İNŞALLAH SELAM VE DUA İLE

:evet:evetB)B)
Sultanım

Sultanım

Üye · 18 mesaj

s.a yaa ben yeni üye oldum.bikaç yerde dua formundan bahsedilmiş bende sizlerle dua kardeşliği yapmak istiyorum ama nerden ve nasıl gireceğimi bulamadım acil yardımlarınızı bekliyorum
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

Sultanıms.a kardeşlerim ben yeni üye oldum ve sizlerle tanışmak istiyorum (:

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ SEFA GETİRDİNİZ BUYRUN TANIŞALIM RABBİME EMANET OLUN SELAM VEDUA İLE KALIN

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM SORULARINIZI BURAYA YAZIN İNŞALLAH

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

Selamün Aleyküm Kardeşim Bakin Kesinlikle Vaz Gecmeyin Ve Defalarca Sorun şimdi Bulunduğumuz Forum Sayfasini Acin Ne Hakkinda Veya Hangi Konu Hakkinda Yazacaksan O Konun Başliğina Tiklayin Acin Acilan Konularin Forumlarin üst Tarafina Bakin Yeni Konu Diye Bir Yazi Göreceksiniz Ve Onu Acin Sonra Yazacaklarinizi Yazin Bir De Yazinizin Başliği 4 Kelimeden Fazla Olmasin Yine Kabul Edilmez Zaten Acmaya Başlayin Ve Ne Yaziliyorsa Okuyarak Takip Ederseniz Hedefe Ulaşirsiniz Başarilar Dilerim Rabbime Emanet Olun Selam Ve Dua Ile

zengin

zengin

Yeni Üye · 1 mesaj

ben hiç birşey anlamadım yardım edin
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

zenginben hiç birşey anlamadım yardım edin

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ SEFA GETİRDİNİZ BANA ANLAMADIĞINI YAZ NE ANLAMAK İSTİYORSUN NE ÖĞRENMEK İSTİYORSUN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN

ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

_____selamün aleyküm cevdet abimiz benim saat ayarım iki saat geriden takip ediyor.. bunu nasıl düzeltebiliriz .. kontrol panelinden baktım dikkatimi çeken olmadı .. yardımcı olabilirseniz sevinecegim ABİ..
RABBİMİZE EMANET OLUNUZ
SELAM VE DUA İLE____
rojda44

rojda44

Kıdemli Üye · 103 mesaj

ya ben bi forum açmak istiyporum ama nasıl açılır bilmiyorumyardımcı olurmusunuz? şimdiden çok sağ olun
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.