ÜYE KARDEŞLERİMİZE YARDIM

73.786 görüntülenme · 952 yanıt

Paylaş:
s.s.s

s.s.s

Mübarek Üye · 2.871 mesaj

s.a son tek harf bulmacası konun bir türlü açılmıyor,neden olabilir...
selametle...
remi7781

remi7781

Kıdemli Üye · 449 mesaj

CEVDET-71BUYUR KARDEŞİM REMİ BU FORMU İNCELE GEREKLİ BİLGİLER VAR ANLAMADIĞINI SOR

resim yapıştırmayı yardımlarınla öğrendik nihayet. selametle kal abicim.
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

s.s.ss.a son tek harf bulmacası konun bir türlü açılmıyor,neden olabilir...
selametle...

A.S. KARDEŞİM BİR KARDEŞİMİZDE BENİM SELAM FORMUMU ACAMADIĞINI SÖYLEMİŞTİ BUNU BİLMİYORUM NEDEN OLUYOR AMA EN KISA ZAMANDA ÖĞRENECEM RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

remi7781resim yapıştırmayı yardımlarınla öğrendik nihayet. selametle kal abicim.

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BENİM. EĞER BİRAZDA OLSA YARDIMIMIZ OLDU İSE COK MUTLU OLURUM RABBİME EMANET OL ARTIK YAPA BİLDİĞİNER COK SEVİNDİM KENDİNE İYİ BAK TAMAM SELAM VE DUIA İKE KAL

hasansanli

hasansanli

Yeni Üye · 2 mesaj

güncel sohbetleri nasıl takip edebilirim
sahrada

sahrada

Yeni Üye · 0 mesaj

Kardesler Ben Hiçbişey Anlamadim
:(
sahrada

sahrada

Yeni Üye · 0 mesaj

Lütfen Biri Bana Yardim Etsin
sahrada

sahrada

Yeni Üye · 0 mesaj

öncelikle Selamlar Arkadaslar Ana Gelen Ileti özel Sayfam Varmi Yoksa Herkes Burdami Konusuyyor
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj

Merhaba Kardeşim...

Merhaba Kardeşim...

sahrada, post: 663241, member: 55591Lütfen Biri Bana Yardim Etsin

sahradaöncelikle Selamlar Arkadaslar Ana Gelen Ileti özel Sayfam Varmi Yoksa Herkes Burdami Konusuyyor

Öncelikle Hoşgeldiniz...:evet

Her konu ile alakalı bölümlere ilgili yerlerde cevap yazabiliyorsunuz, yorum yapabiliyorsunuz...

Selam ve DUA ile...
:G:H
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

hasansanligüncel sohbetleri nasıl takip edebilirim

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ SEFA GETİRDİNİZ ÖNCE FORUM SAYFASINA GİRİN GÜNLÜK SOHBETLER ORADADIR BİR SAYFAYA GİRİNCE TEKRAR FORUM BÖLÜMÜNE TIKLARSANIZ TEKRAR GÜNCELLENECEKTİR RABBİME EMANETY OLUN SELAM VE DUA İLE

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

sahradaöncelikle Selamlar Arkadaslar Ana Gelen Ileti özel Sayfam Varmi Yoksa Herkes Burdami Konusuyyor

VE ALEY KÜM SELAM KARDEŞİM ÖNCELİKLE HOŞ GELDİNİZ SEFA GETİRDİNİZ SİZE ÖZEL BİR BÖYÜM YOK MAVCİ KARDEŞİMDE YAZMIŞ AMA BENDE YAZAYIM AMA İSTEDİĞİNİZ KONUYU İSTEDİĞİNİZ BİR FORM ACA BİLİRSİNİZ BAŞKA SORACAKLARINIZ OLURSA BURAYA YAZIN SELAM VE DUA İLE

MAZLUMkul

MAZLUMkul

Mübarek Üye · 940 mesaj

Selamun Aleyküm Cevdet abi,

Bir sorum var, siteye üye olduğum ilk zamanlarda Arkadaş & Yasaklı bölümü ne girip bazı kardeşlerimizi Arkadaşlar kategorisine seçmiştim, şimdi ise;
Kontrol Paneli'nden Arkadaş & Yasaklı Listeniz sayfası bomboş beyaz bir sayfa olarak açılıyor, arkadaş listemden çıkarmak istediklerim var ama bu sayfaya ulaşamıyorum, neden acaba ? web sayfasına ait teknik bir sorun mu yoksa benim pc'den mi kaynaklanıyor anlayamadım?

Şimdiden teşekkür ederim
Selam ve dua ile...
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

MAZLUMkulSelamun Aleyküm Cevdet abi,

Bir sorum var, siteye üye olduğum ilk zamanlarda Arkadaş & Yasaklı bölümü ne girip bazı kardeşlerimizi Arkadaşlar kategorisine seçmiştim, şimdi ise;
Kontrol Paneli'nden Arkadaş & Yasaklı Listeniz sayfası bomboş beyaz bir sayfa olarak açılıyor, arkadaş listemden çıkarmak istediklerim var ama bu sayfaya ulaşamıyorum, neden acaba ? web sayfasına ait teknik bir sorun mu yoksa benim pc'den mi kaynaklanıyor anlayamadım?

Şimdiden teşekkür ederim
Selam ve dua ile...

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM BU SORUMUNUZU BİRAZDAN VERECEM ADRESİ TIKLAYIN NE İSTİYORSANIZ ORAYA YAZIN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN

iletişim Islamiyet.gen.tr - Huzur Dolu

sengul

sengul

Mübarek Üye · 733 mesaj

s.a...

cevdet kardeş..

ben kendi forumumu moderatöre bildiremiyorum...
bunlar çıkıyor...

Sayın sengul, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yoktur. Bunun nedeni aşağıdakilerden biri olabilir:

Bu bölüm forumdan kaldırılmış olabilir.
Bu uyarıyı foruma ekli bir dosyaya tıkladığınızda aldı iseniz, foruma ekli dosyalar kaldırılmıştır.
Kullanıcı izinleriniz veya üyesi olduğunuz grubun izinleri, bu sayfayı görüntülemenize izin vermiyor. Yada admin ayarlarıyla uğraşıyor olabilirsiniz ve izniniz olmadığından bu sayfayı görüntüleyemiyorsunuz.
Veya girmek istediğiniz konu forumdan kaldırılmıştır.

ayrıca üyelik iptali için bir aydır iletişim bölümüne bize bildirine mail atamıyorum..

lütfen bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz...

saygılar...

kişisel aktivite:Lütfen bu sayfadan çıkarken peygamber efendimiz (sav) e SALATU SELAM okuyunuz
... belagat..
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

senguls.a...

cevdet kardeş..

ben kendi forumumu moderatöre bildiremiyorum...
bunlar çıkıyor...

Sayın sengul, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yoktur. Bunun nedeni aşağıdakilerden biri olabilir:

Bu bölüm forumdan kaldırılmış olabilir.
Bu uyarıyı foruma ekli bir dosyaya tıkladığınızda aldı iseniz, foruma ekli dosyalar kaldırılmıştır.
Kullanıcı izinleriniz veya üyesi olduğunuz grubun izinleri, bu sayfayı görüntülemenize izin vermiyor. Yada admin ayarlarıyla uğraşıyor olabilirsiniz ve izniniz olmadığından bu sayfayı görüntüleyemiyorsunuz.
Veya girmek istediğiniz konu forumdan kaldırılmıştır.

ayrıca üyelik iptali için bir aydır iletişim bölümüne bize bildirine mail atamıyorum..

lütfen bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz...

saygılar...

kişisel aktivite:Lütfen bu sayfadan çıkarken peygamber efendimiz (sav) e SALATU SELAM okuyunuz

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ŞİMDİ SİZ FORMUNUZUN OLDUĞU YERDEKİ ÜCGEN İŞARETİNİ TIKLAYIN ORADAN BİR ŞEY OLMAZSA ŞİMDİ VERECEM ADRESE YAZ BİRDE BUNU DENE RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN

iletişim Islamiyet.gen.tr - Huzur Dolu

sengul

sengul

Mübarek Üye · 733 mesaj

üçgenden Olmuyor Kardeşim..yine Ayni Yazilar çikiyor...siz Benim şu 5 Dk Delikanli Olun Hoşçakalin Başlikli Açtiğim Forumu O üçgene Iptal Edilmesi Için Yazi Yazarmisiniz..

Linke De Mazlumkul Kardeşe Verdiğiniz Yerden Ulaşacağim Inşaallah...

çok Tşk...

Hakkinizi Helal Ediniz ..

Selametle...
... belagat..
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

sengulüçgenden Olmuyor Kardeşim..yine Ayni Yazilar çikiyor...siz Benim şu 5 Dk Delikanli Olun Hoşçakalin Başlikli Açtiğim Forumu O üçgene Iptal Edilmesi Için Yazi Yazarmisiniz..

Linke De Mazlumkul Kardeşe Verdiğiniz Yerden Ulaşacağim Inşaallah...

çok Tşk...

Hakkinizi Helal Ediniz ..

Selametle...

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM TAMAM BEN GEREKENİ YAPARIM RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN

Âmâk-ı Hayal

Âmâk-ı Hayal

Mübarek Üye · 1.086 mesaj

Ben de özel mesaj sistemi görünmüyor ve profilleri de görüntüleyemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

*belkısBen de özel mesaj sistemi görünmüyor ve profilleri de görüntüleyemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BURADA ÖZEL MESAJ BÖLÜMÜ YAK CÜNKÜ BAZI NEDENLERDEN DOLAYI KALDIRILDI ANCAK KENDİ PROFİLİNİZİ GÖRE BİLİRSİNİZ RABBİME EMANET SELAM VE DUAİLE

Âmâk-ı Hayal

Âmâk-ı Hayal

Mübarek Üye · 1.086 mesaj

Kendi profilimi de göremiyorum malesef :(
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.